chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,941 μηνύματα.
29-11-24
14:00
Τακτικά με πετάει εκτός login και ζητάει two step verification ενώ προηγουμένως είχα βάλει trust this device for 30 days κλπ. Δηλαδή μπορεί 2-3 φορές το μήνα να μου το κάνει αυτό, κυρίως στο ischool. Προφανώς θέλω να παραμείνει το two step verification, αλλά γιατί να το ζητάει κάθε τόσο ενώ τσεκάρω το remember this device? Απ'ό,τι φαίνεται δεν θυμάται τη συσκευή.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,921 μηνύματα.
29-11-24
14:10
Κι εμένα μου το κάνει. Δεν ξέρω μήπως επειδή τρέχουμε την ίδια βάση σε 2 domains, αν χάνεται καποιο session και σου ζητάει εκ νέου trust.Τακτικά με πετάει εκτός login και ζητάει two step verification ενώ προηγουμένως είχα βάλει trust this device for 30 days κλπ. Δηλαδή μπορεί 2-3 φορές το μήνα να μου το κάνει αυτό, κυρίως στο ischool. Προφανώς θέλω να παραμείνει το two step verification, αλλά γιατί να το ζητάει κάθε τόσο ενώ τσεκάρω το remember this device? Απ'ό,τι φαίνεται δεν θυμάται τη συσκευή.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,941 μηνύματα.
29-11-24
14:17
μήπως χάνεται το device recognition αν πχ κάνει conflict κάποιο browser plugin (ξες αυτα τα antitracking, adblock κλπ);Κι εμένα μου το κάνει. Δεν ξέρω μήπως επειδή τρέχουμε την ίδια βάση σε 2 domains, αν χάνεται καποιο session και σου ζητάει εκ νέου trust.
βεβαια πολυ πιθανο να αποσυγχρονιζεται το session λογω δευτερου domain
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,921 μηνύματα.
29-11-24
14:18
Δεν έχει πειραχτεί το σύστημα login με καποιο plugin, ολο μαζί και το two step είναι ενσωματωμένο στη πλατφόρμα. Μάλλον το 2ο είναι που λέμε.μήπως χάνεται το device recognition αν πχ κάνει conflict κάποιο browser plugin (ξες αυτα τα antitracking, adblock κλπ);
βεβαια πολυ πιθανο να αποσυγχρονιζεται το session λογω δευτερου domain
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 166 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gademis
- Εριφύλη
- touvlo
- nearos
- jellojina
- Reader
- chester20080
- Scandal
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- Paragontas7000