Web camera (sony vaio)

Sweet_Butterfly

New member

Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Δάσκαλος/α . Έχει γράψει 339 μηνύματα.
Στα ξαφνικα κατι επαθε η καμερα κ δειχνει μονο μαυρο , εκανα απενεργοποιηση, διαγραφη το προγραμμα κ τιποτα....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrHouse

New member

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Λέκτορας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,368 μηνύματα.
Αφου εκανες διαγραφη το προγραμμα πως θα δειχνει? :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sweet_Butterfly

New member

Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Δάσκαλος/α . Έχει γράψει 339 μηνύματα.
το εκανα διαγραφη, επανεκινηση κ επανηλθε..αλλα παλι δειχνει μαυρο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emile

New member

Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 129 μηνύματα.
Ψάξε λίγο μπας και χρειάζονται τίποτα αναβάθμιση τα drivers της κάμερας.

Αν αυτό δεν πιάσει, τότε είναι πρόβλημα του hardware, λογικά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hunter

New member

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 3,212 μηνύματα.
εαν μας πεις το μοντελο του Vaio που εχεις θα μπορεσουμε να βοηθησουμε περισσότερο ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sweet_Butterfly

New member

Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Δάσκαλος/α . Έχει γράψει 339 μηνύματα.
PCG-7186M
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

KingFox

New member

Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 440 μηνύματα.
Μπορεί να είναι θέμα λειτουργικού, δηλαδή να δούλευε στα xp και να μην δουλεύει στα 7, μπορείς να δοκιμάσεις και την επιλογή συμβατότητας... (δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης>ιδιότητες>συμβατότητα>windows xp sp3 - το ίδιο και μόλις το εγκαταστήσεις ξανά καντω στην συντόμευση που πατάς για να ανοίξει το πρόγραμμα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top