Πρόθεση ψήφου εκλογών Ιούνιου 2012

Αν γίνουν εκλογές τον Ιούνιο, τί θα ψηφίσετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 127)
  • Νέα Δημοκρατία

    Ψήφοι: 10 7.9%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    Ψήφοι: 58 45.7%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ

    Ψήφοι: 4 3.1%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες

    Ψήφοι: 8 6.3%
  • Κ.Κ.Ε.

    Ψήφοι: 8 6.3%
  • Χρυσή Αυγή

    Ψήφοι: 11 8.7%
  • Δημοκρατική Αριστερά

    Ψήφοι: 3 2.4%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • ΛΑ.Ο.Σ.

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Δημοκρατική Συμμαχία

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Δημιουργία Ξανά!

    Ψήφοι: 7 5.5%
  • Δράση - ΦΙΣ

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

    Ψήφοι: 5 3.9%
  • Κοινωνική Συμφωνία

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • ΟΧΙ (Δημοκρατική Αναγέννηση - ΕΠΑΜ)

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Ένωση Κεντρώων

    Ψήφοι: 3 2.4%
  • Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Κόμμα Πειρατών

    Ψήφοι: 3 2.4%
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

    Ψήφοι: 1 0.8%
  • ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ

    Ψήφοι: 1 0.8%
  • Άλλο κόμμα

    Ψήφοι: 2 1.6%
  • Λευκό/Άκυρο/Αποχή

    Ψήφοι: 3 2.4%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

GhastaL

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Εκλογές 2012: Μία παρωδία;

Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές. Ξανά! Όλοι αναρωτιούνται "τι θα βγάλει η κάλπη". Θα βγάλει τη "ναυαρχίδα" της χώρας, τη Νέα Δημοκρατία; Θα βγάλει τον "ενιαίο", πλέον, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με τον νεαρό και ελπιδοφόρο Αλέξη Τσίπρα στο τιμόνι; Κανείς δεν ξέρει ακριβώς... ακόμα!
Αν και υποστήριξα τον Συνασπισμό - χωρίς βέβαια να ταυτίζομαι απόλυτα με τις θέσεις του, βλέπω τις Εκλογές του Ιουνίου σαν μια παρωδία. Αρχικά, πρέπει να ομολογήσω ότι αληθινά δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτό το 23 % που φέρεται στις δημοσκοπήσεις να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία! Τόσα χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι - ο Σαμαράς υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη! - οι ίδιοι διεφθαρμένοι, οι ίδιοι ελιτιστές, οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο απελπιστικό σημείο που βρισκόμαστε σήμερα! Αν δεν κάνω λάθος, με το τέλος της θητείας της Κυβέρνησης Καραμανλή δεν εμφανίστηκε η μεγάλη κρίση χρέους που μας εξευτέλισε κυριολεκτικά την τελευταία πενταετία; Δεν ήταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - με την δυναμική στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - που δημιούργησε στην οικονομία της χώρας τα "λαμπρά" εκείνα ελλείμματα της δεκαετίας του 2000; Παρακολουθούσα σήμερα τον Σαμαρά, ο οποίος έλεγε "η χώρα έχει φτάσει σε ακραίο σημείο", "δεν υπάρχουν φάρμακα", "ο κόσμος υποφέρει"... Τώρα ξύπνησε και τα είδε όλα αυτά; Τώρα βγήκε δα από την Βουλή και αντίκρισε την Πλατεία Συντάγματος; Τώρα αποφάσισε ότι μπορεί να γίνει αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου; Τώρα σκέφτηκε να σκεφτεί τον λαό;
Για να μην σχολιάσω και την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας, με την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη... Έχετε παρακολουθήσει τη συνέντευξη Τύπου της άλλοτε αγαπητής μου κυρίας Μπακογιάννη πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου; Παρακολουθήστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
Η εικόνα που παίρνω τις τελευταίες μέρες από τον Αντώνη Σαμαρά είναι η εικόνα ενός φοβισμένου ανθρώπου. Εκείνος ήταν που δυναμίτισε το debate που ο ίδιος πρότεινε. Φάνηκε ολοκάθαρα από τη σιγή που κράτησε το κόμμα στην τελευταία πρόκληση του Τσίπρα για debate όπως το θέλει η ΝΔ, και φυσικά στην εμμονή της Νέας Δημοκρατίας να ακολουθήσει το debate τη μορφή του 2009 και όχι έναν ελεύθερο διάλογο, από τον οποίο θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα καθαρό συμπέρασμα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισε να υιοθετεί και τις απόψεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξεκίνησε πρώτα βγάζοντας τη γραβάτα του σε ορισμένες προεκλογικές δραστηριότητες, όλοι θα το προσέξατε! Ύστερα, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ως αναχρονιστή με την πρότασή του για δημεύσεις περιουσιών, ενώ τις προάλλες δήλωσε στο Mega: "Όποιος δεν δηλώνει την περιουσία του, θα χρησιμοποιήσω μια σκληρή μα πρωτοποριακή έκφραση, θα δημεύεται!" Μα, καλά, ποιος πιστεύει αυτές τις αουρλούμπες! Ή μήπως φτάσαμε στο σημείο να θέτουμε το φόβο μας πάνω από τη σύνεση και να ψηφίζουμε ένα κόμμα, που, αν και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατηγορεί για λαϊκισμό, αυτό το μόνο που κάνει είναι να τον συναγωνίζεται!
Περιμένω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ απάντηση όσο θα γράφω για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Τρέμω; Ε, όχι και τρέμω...:hehe:
Αυτή είναι η απάντησή σου για την εμετική Σιδέρη που βάλατε στο κόμμα σας;

Το τι λέει το άρθρο το ξέρω, άλλωστε το έβαλα και στο link του τίτλου του post, γιατί πάντα παραθέτω τις πηγές μου.
Ο εκδότης της εφημερίδας "Στόχος" μάλιστα, μαζί με τους προσαχθέντες, έχεις διαβάσει ποτέ Στόχο; :hmm:

Θέλεις να υπερασπιστείς τη Σιδέρη δεν έχω κανένα πρόβλημα, una fatsa una ratsa είστε άλλωστε. Ευτυχώς που τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα σας έχουν πάρει χαμπάρι. Εγώ δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο, γράψτε ότι θέλετε....γκόμενα δεν θα βρείτε! :P

Ἂν ἡ Σιδέρη εἶναι ἐμετικὴ γιὰ τοὺς ὑποστηρικτὲς αύτῶν ποὺ ὀργανώνουν τοὺς λαθρομετανάστες καὶ τοὺς κάνουν δυνάμει στρατὸ κατοχῆς, τότε γι' αὐτὴν εἶναι τῖτλος τιμῆς καὶ θὰ πρέπῃ νὰ νιώθῃ ὑπερήφανη.

Ὄχι, Στόχο δὲν ἔχω διαβάσει. Δὲν ἔχω ὅμως καμμία δουλειὰ νὰ ἀπολογηθῶ σὲ κανέναν ἀναρχοκομμουνιστὴ γιὰ τὸ ποιόν ὑποστηρίζω καὶ γιατί. Μαζέψτε πρῶτα τοὺς Μαοϊκοὺς καὶ τοὺς Τροτσκιστές καὶ μετὰ μιλῆστε.


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GhastaL

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Εκλογές 2012: Μία παρωδία; (συνέχεια)

Η άλλη "κυβερνητική επιλογή" των ερχόμενων εκλογών - σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις - είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα κόμμα που ακόμη δεν είχε τη δυνατότητα να κυβερνήσει, οπότε κάθε κατηγορία περί ανευθυνότητας και δημαγωγίας σε βάρος του δεν ευσταθεί και πρέπει να απορρίπτεται αμέσως, αφού δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα πραγματοποιήσει τα όσα λέει! Ποιος ξέρει; Ίσως να κάνει και κάτι καλό! Γίναμε όλοι ξαφνικά ειδικοί στα πολιτικά θέματα και κρίνουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Δεν έχουμε το δικαίωμα να κατηγορούμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αν πρώτα δεν του δώσουμε την ευκαιρία να κάνει τα λόγια πράξεις!
Ίσως να κάνω λάθος, μα νομίζω πως αυτό που "τράβηξε" πάνω τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - πέρα από την προσχώρηση μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ήταν ο πρόεδρός του, ο Αλέξης Τσίπρας! Ο νεαρός αυτός πολιτικός (με σπουδές στο ΕΜΠ και όχι στο Harvard, με λίγο πιο ταπεινή καταγωγή, και χωρίς επάρκεια γνώσης Αγγλικών) κατόρθωσε (χάρη στο δικό του και μόνο προφίλ) να γίνει το σύμβολο του νέου που διώχνει το παλιό, της οργισμένης, μα ελπίζουσας νεολαίας, που μπήγει το μαχαίρι στην καρδιά του παλιού πολιτικού συστήματος της διαφθοράς και των πελατειακών σχέσεων και ανοίγει ένα νέο δρόμο.
Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., πέρα από τον αρχηγό του, είναι τόσο νέος ή τόσο προοδευτικός, ούτε συμβολίζει τη νεολαία, έχοντας πολλά στελέχη του παλαιοκομματισμού μέσα στους κόλπους του - και δεν εννοώ μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Επίσης, δεν γνωρίζει κανείς αν ο κύριος Τσίπρας έχει πράγματι τη διάθεση να φροντίσει το λαό που ελπίζει σε εκείνον ή απλώς τα δικά του συμφέροντα. Αν θα απαντήσει αρνητικά στα πολύ μεγάλα συμφέροντα που θα του χτυπήσουν την πόρτα. Αν θα έχει τη στήριξη του κόμματός του και του λαού σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, όπως τον υπόσχεται.
Πάντως, δεν έχει γίνει ποτέ μέλος της λαμπρής κυβέρνησης που κυβέρνησε τον τόπο τριάντα τόσα χρόνια, έχει φωνάξει αρκετά μέσα στη Βουλή, έχει ρίξει αρκετά χαμόγελα στις κάμερες και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του προσάψει ευθύνες - τουλάχιστον όχι ακόμα! Απορώ, φυσικά, πως ένας πρωταγωνιστής των κινητοποιήσεων του 90-91, ένας πολιτικός που δίνει συνεντεύξεις ακόμη και σε παιδικά περιοδικά, μπορεί να μαχαιρώσει έτσι πισώπλατα τον ελληνικό λαό, μα αυτό είναι κάτι που η Ιστορία θα μας το αποκαλύψει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GhastaL

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Όσο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν θέλω να σχολιάσω ούτε τις υποσχέσεις του κυρίου Βενιζέλου ούτε την ευφυΐα ή τη λογική των ανθρώπων που τον ψηφίζουν!
Ο Κουβέλης έχει δείξει για μένα την πιο ανεύθυνη στάση. Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς τη θέση του, έβλεπε πάντοτε στις εκλογές, επαναλαμβάνοντας "Εμείς πράξαμε ό, τι ήταν δυνατό για τον σχηματισμό κυβέρνησης" χωρίς να αναφέρεται στους 168 βουλευτές που συγκέντρωνε μαζί με τη ΝΔ, και λέει πράγματα αυτονόητα και γενικά. Η αποδέσμευση από το Μνημόνιο σε έναν χρονικό ορίζοντα ήταν άλλωστε και αυτό που προβλεπόταν από το original Μνημόνιο, δε χρειαζόμασταν τη ΔΗΜ.ΑΡ. για να το υποδείξει. Κρίμα γιατί η κόντρα του με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μοιάζει να προέρχεται από την πίκρα του που το τιμόνι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν το έχει ο ίδιος μα ο Αλέξης Τσίπρας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GhastaL

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Το Κ.Κ.Ε. δεν μοιάζει πραγματικά να ενδιαφέρεται για το λαό, ή κάνω λάθος; Όλον αυτό τον καιρό η Παπαρήγα ζητά από τους εργαζομένους εξεγέρσεις, και αυτοί που την πληρώνουν είναι τελικά οι εργαζόμενοι που απολύονται, και όχι οι βουλευτές του Κ.Κ.Ε. που έχουν 10000 ευρώ το μήνα καθαρό νόμιμο μισθό! Όχι πως δεν αξίζει σε αυτό τον τόπο να ενωθούν κάποτε όλοι για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, όχι πως το Κ.Κ.Ε. δεν έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει κάποια στιγμή τις δίκαιες απόψεις που προβάλλει, χωρίς τη στήριξη κανενός ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τον οποίο υποδεικνύει να μην εμπιστευόμαστε, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι καμιά αλλαγή δεν έρχεται "ουρανοκατέβατη" στις ανθρώπινες κοινωνίες. Όλα αυτά τα 35 χρόνια η Ελλάδα είχε δεξιόφρονες κυβερνήτες (μαζί και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που έχασε το σοσιαλιστικό του ρόλο), είναι δυνατόν να ξυπνήσει κάποια στιγμή ο ελληνισμός και να πει - σε ένα ποσοστό 45 % -: "Θα ψηφίσω Κ.Κ.Ε."; Θα έπρεπε πρώτα να μεσολαβήσει μια ενδιάμεση κυβέρνηση - θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.! - και να προετοιμαστεί το έδαφος για μια μεγάλη αλλαγή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mitsolas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο mitsolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα.
Συνεχίζει λοιπὸν τὸ ἄρθρο:

Ανάμεσα σε αυτούς αναγνωρίζονται σύμφωνα και με το site της «Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας» οι Ηλίας Λέντζος, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της «Δημοκρατικής Αναγέννησης», Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, Σάββας Χατζηπαρασκευάς, εκδότης της εφημερίδας «Στόχος» (ο οποίος τελικά συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση), «κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και ηγετικά στελέχη από ανένταχτους Πατριώτες».

Αὐτοὶ εἶναι οἱ φοβεροὶ καὶ τρομεροὶ ἀκροδεξιοὶ οἱ ὁποῖοι προσήχθησαν μαζὶ μὲ τὴ Χριστῖνα Σιδέρη τοὺς ὁποίους τρέμεις ἀγαπητὲ Νῖκο;

Ὅσον ἀφορᾷ αὐτὸ τὸ ὁποῖο εἶπε γιὰ τοὺς γονεῖς τοῦ Γρηγορόπουλου, ἐπὶ τῆς οὐσίας δὲν ἔχει ἄδικο (ὅλες οἱ μαρτυρίες συγκλίνουν στὸ ὅτι τὸ παιδὶ ἦταν στὴν οὐσία παρατημένο), ἀλλὰ εἶναι ἄτοπη γιατὶ δυστυχῶς δὲν εἶναι τὸ μόνο παιδὶ σὲ αὐτὴν τὴν κατάσταση...


απο που προκυπτει οτι το παιδι ηταν παρατημενο;ο αστυνομικος που τον δολοφονησε τι ηταν δηλαδη;ειναι σοβαρο να προσπαθει να προσθεσει κι αλλο πονο στους γονεις του;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GhastaL

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μοιάζουν πραγματικά να μην έχουν ρόλο σε αυτή την τραγική διαμάχη, και μέσα σε όλα αυτά, η Χρυσή Αυγή!
Καταλαβαίνω ότι πολλοί Έλληνες - και όχι άδικα - έχουν απογοητευτεί και έχουν εξοργιστεί με το δρόμο που πήρε το πολιτικό μας σύστημα, μα αυτό δικαιολογεί ψήφο υπέρ του φανατισμού και του φασισμού! Άνθρωποι που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, άνθρωποι που ευνοούν πολιτικές σαν εκείνες των Ναζί, άνθρωποι που ασκούν βία, δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να σώσουν τους Έλληνες!
Μα κανείς δεν καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα είναι το πολιτικό σύστημα και όχι η δημοκρατία; Να αλλάξουμε πολιτικούς, ναι, να ψηφίσουμε νέα κόμματα, μα όχι να οδηγηθούμε σε ακρότητες, σε δικτατορία! Η Ιστορία το αποδεικνύει συνεχώς, η δικτατορία έρχεται σε καιρούς κρίσης, όταν δεν την περιμένει κανείς! Κρίμα, γιατί νόμιζα πως ένας λαός που έχει υποφέρει πολλά δεινά από τις δικτατορίες του 20ου αιώνα θα ήταν πιο επιφυλακτικός μπροστά σε κάποιον που διακηρύσσει ότι "Η καλύτερη περίοδος για την Ελλάδα ήταν επί Παπαδόπουλου"! Πολλά περίμενα, αυτό δεν το περίμενα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GhastaL

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Εκλογές 2012: Μία παρωδία; (τέλος)

Δεν αρκεί βέβαια να κρίνουμε μόνο, μα και να προτείνουμε λύσεις. Μα απορώ πια αν οι Έλληνες είναι έτοιμοι για μια λύση! Αν εμφανιζόταν τώρα δα ένα πραγματικά ευγενές κόμμα από το πουθενά, το οποίο θα είχε πραγματικά στόχο το κοινό καλό, δεν θα προβαλλόταν τόσο από τα Μέσα και δεν θα είχε τα χρήματα να στηρίξει μεγάλες προεκλογικές εκστρατείες. Δεν θα μπορούσε να φανατίσει το λαό με ενθουσιώδη συνθήματα.
Πώς λοιπόν θα το ψήφιζε ο κόσμος; Πώς θα μάθαινε καν ότι υπάρχει; Πώς θα ψήφιζε κάτι εντελώς καινούργιο; Πώς θα έβαζε στην άκρη την εξαγορά ψήφων; Το πολιτικό πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι οι πολιτικοί, παρά η δική μας νοοτροπία!
Πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος σε έναν σχολικό τοίχο: "Σου κλέβουν τη ζωή και τους ψηφίζεις και ύστερα κάθεσαι απ' τον καναπέ και βρίζεις!". Αυτό κάνουμε, αλήθεια...
Η μόνη ρεαλιστική, λοιπόν, λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάμε ΟΛΟΙ να ψηφίσουμε στις 17 του Ιούνη ένα κόμμα που να μας εκφράζει, χωρίς αποχή 35 %, χωρίς ψεύτικες και φοβισμένες ψήφους στα μεγάλα κόμματα, χωρίς αποπλανημένες ψήφους στα μικρά... Ας ψηφίσουμε τουλάχιστον κάτι με συνείδηση!

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mitsolas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο mitsolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα.

Εξ ιδίων (η Αριστερά) κρίνει τα αλλότρια...

Ανέκαθεν μαστόρισα στην προπαγάνδα, 20 χρόνια πρίν κι απο τον Γκαίμπελς, ακόμη.
Απο (τον Αριστερό) εαυτό της κρίνει τους άλλους..:P:P
Μια ζωή η Αριστερά διαστρεβλώνει, αξίες-γλώσσα-έννοιες-θέσεις...με δράσεις αντιδραστικές.
Η δράση της έχει αντίτιμο, τη Χ.Α που αποτελεί την αντίδραση στη Αριστερή διαστρέβλωση, γιαυτό σκύλιασε σύσσωμη (παρόλη την μεταξύ κομμ.. φαγωμάρα), να μην ακούγονται οι θέσεις της Χρυσής Αυγής...τους κόβει τη διεθνιστική σούπα αυγολέμονο!!
Ο κόκκινος Φασισμός δεν θα περάσει, όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίσουν, όχι μόνο τα αριστερά "λουλούδια" του Εμφυλίου, της κουκούλας, των εμπρησμών, του μπάχαλου και του επιλεκτικού Ανθρωπισμού μόνο πρός "λαθραίους".
Κόντεψε να με πείσει η Αριστερά, οπορτουνιστικά (ευκαιριακά) ότι έγινε ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας!! :P:P
Το θράσος της είναι ότι το προσπαθεί ακόμη...με χίλιες υποσχέσεις και άπειρες ιδεολογικές τούμπες ή ακροβασίες
να μετατραπεί μόνο στα λόγια, σε σοσιαλδημοκρατία...
Δηλαδή αλλάζοντας προβιές απο αρκούδα/λύκο σε άκακου αρνιού, (ο Λαός λέει: Λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του,:hmm:
Κι όλα τα παραπάνω φωνάζοντας υστερικά..!!! Να ο Λύκος...
Εγώ λέω ότι ο Λύκος είναι στο μαντρί και θέλει να γίνει τσοπάνης, αλλοίμονο στο μαντρί..;)

Γιατί δημιουργεί προβλήματα ο τσοπανόλυκος; Η απάντηση βρίσκεται σε μία παλιά ιστορία.
Ένας ωραίος Αισώπειος μύθος (Αίσωπος+μύθοι) λέει:
Την ιστορία του βατράχου και του σκορπιού. Όταν το δεύτερος ζητάει από τον πρώτο να τον περάσει από ένα ποτάμι για να μην πνιγεί. Και αφού ο βάτραχος τον σώζει, ο σκορπιός γυρνά, τον κεντρίζει και με το δηλητήριό του τον σκοτώνει! Πεθαίνοντας, ο βάτραχος τον ρωτάει με απορία «φίλε γιατί το έκανες; Εγώ μόλις σου έσωσα τη ζωή» και ο σκορπιός του απαντάει: «Δεν μπορώ να συγκρατηθώ, είναι στη φύση μου!»

ΥΓ1: Τον ίδιο μύθο αναφέρει ο Κουράκης του ΣΥΡΙΖΑ, στη σελίδα του εδώ:
Αλλά όμως, ως "αφρικανική παράδοση", δηλαδή διεθνιστικά.
Τυχαίο ;; Δεν νομίζω... Αρκεί να μην αναφέρονται ποτέ σε: ΕΛΛΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Κλείνω λέγοντας αυτό:
ΥΓ2: Η πολιτική πρέπει να πάψει να αποτελεί μια τεχνική για την κατοχή και την άσκηση εξουσίας και να ξαναγίνει η αυτοδιεύθυνση της κοινωνίας από τα νόμιμα μέλη της, δλδ όλους εμάς, όπως αποφασίζει κάθε οικογένεια κι όχι η γειτόνισα.:clapup:
Κι επειδή μου άρεσε το παρακάτω, σας το κοινοποιώ:
Α. Τσίπρας, ο “Ντόριαν Γκρέϋ” της γερασμένης αριστεράς!
Από factorx στις 04/06/2012 Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέϋ
του Γιώργου Καραμπελιά
- https://ardin-rixi.gr/archives/6024

κουκουλες εμπρησμους και μπαχαλο προκαλουν ειτε οι αναρχικοι ειτε ακροδεξιοι συμφωνα με οσα εχουν καταγραψει οι καμερες(για να μιλαμε βασισμενοι στα γεγονοτα), οι αριστεροι που κολλανε;;
επισης η χα υποστηριζει ολοκληρωτικα καθεστωτα(οι εκλογες δεν ωφελησαν ποτε τον τοπο) πολεμο(αλυτρωτισμος, δηλωση μιχαλολιακου οτι βλεπει τους ψηφοφορους του ως μεραρχιες, στηριξη του στρατιωτικου καθεστωτος της χουντας)και στηριζει ναζιστικες αποψεις(ο χιτλερ ηταν μεγαλος ηγετης για το λαο του,θαυμαζουμε οτι εκανε,εχουμε αποψεις που ταυτιζονται ακριβως με τις δικες του).γτ την αναφερεις ως αντιδραση σε αυτους που θεωρεις αντιδημοκρατες;;
Υ.Γ.σε οτι θεωρεις οτι δεν εχει βαση πες μου να σου στειλω λινκ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

giosx

Δραστήριο μέλος

Ο Γοργίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 652 μηνύματα.
κουκουλες εμπρησμους και μπαχαλο προκαλουν ειτε οι αναρχικοι ειτε ακροδεξιοι συμφωνα με οσα εχουν καταγραψει οι καμερες(για να μιλαμε βασισμενοι στα γεγονοτα), οι αριστεροι που κολλανε;;
Που είδες ακροδεξιούς με κουκούλες και εμπρησμούς;; στον ύπνο σου ίσως;;
Οι Αναρχικοί τι είναι κεντρώοι;;:P:P Αριστεροί είναι.... που τους καθαρίσατε σχεδόν όλους στη Κροστάνδη, κάποιοι σας ξέφυγαν.:P:P:P
...επισης η χα υποστηριζει ολοκληρωτικα καθεστωτα(οι εκλογες δεν ωφελησαν ποτε τον τοπο) πολεμο(αλυτρωτισμος, δηλωση μιχαλολιακου οτι βλεπει τους ψηφοφορους του ως μεραρχιες, στηριξη του στρατιωτικου καθεστωτος της χουντας)και στηριζει ναζιστικες αποψεις(ο χιτλερ ηταν μεγαλος ηγετης για το λαο του,θαυμαζουμε οτι εκανε,εχουμε αποψεις που ταυτιζονται ακριβως με τις δικες του).
Μιλάς για τους Κομμουνιστές προφανώς!! Αυτοί λατρεύουν τον ολοκληρωτισμό με Διχτατορία του Προλεταριάτου και τον Στάλιν και τον ΚΙμ-Γιονγκ-Ιλ της Βόρ.Κορέας...την εξαγωγή επανάστασης κι όλα αυτά τα ωραία... κλπ κλπ
..γτ την αναφερεις ως αντιδραση σε αυτους που θεωρεις αντιδημοκρατες;;
Βεβαίως και εξηγώ το γιατί μάλιστα.. ξαναδιάβασε το κείμενο..
Υ.Γ.σε οτι θεωρεις οτι δεν εχει βαση πες μου να σου στειλω λινκ
Διαβάζω την Αυγή αλλά και το Ρίζο, φιλαράκι, παλιός στον ΣΥΝ ήμουν, αλλά όταν είδα πόσο αντεθνικά κατευθυνόνταν, έφυγα.
Που είδες να υμνώ τους κατ'εσένα ακροδεξιούς;;, για πάρα πολλούς, είναι Πατριώτες, ενώ η Αριστερά προδοτική-ανθελληνική και έκανε 1 εμφύλιο και ετοιμάζει τώρα τον 2ο εμφύλιο.:mad:
Εγώ έγραψα για το ΣΥΡΙΖΑ.. όχι για τη ΧΑ, φίλε μου:P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psychologist

Διάσημο μέλος

Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
Μόλις έψησα τον αδερφό μου να κατέβουμε μαζί αύριο Ομόνοια :D

'Ελα ξεκουβαλίστε και εσείς!


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Το πασοκ μονο τη Γεννηματα εχει βουλευτη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giosx

Δραστήριο μέλος

Ο Γοργίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 652 μηνύματα.
Ουκ εάλω η ψυχή των Ελλήνων
(«Το Έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί Εθνικό ό,τι είναι αληθινό..»)
Μπορεί οι δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ να μας εξόργισαν, αλλά ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Λίγο πολύ αυτή είναι η εντύπωση που τείνει να κυριαρχήσει, αν δεν έχει ήδη επικρατήσει, στη διεθνή κοινή γνώμη, αλλά και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στην Ε.Ε. , με όλους τους τόνους δηλώνουν ότι πολύ ασχολήθηκαν με την Ελλάδα, πολλά χρήματα μας έδωσαν, δεν μπορούν να συνεχίζουν να πετάνε λεφτά σ’ ένα βαρέλι δίχως πάτο. «Καιρός να πάρουν και οι Έλληνες τις αποφάσεις τους», είναι η συνήθης επωδός.
Στο ΔΝΤ, πληθαίνουν διαρκώς οι φωνές που ισχυρίζονται (και μάλλον δεν έχουν άδικο) ότι με τα χρήματα που διοχετεύονται στην Ελλάδα, θα μπορούσε ίσως να παραχθεί σημαντικότερο έργο σε άλλες χώρες του πλανήτη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Παράλληλα, όποιος ξένος τυχαίνει να παρακολουθεί το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, κυριολεκτικά τραβάει τα μαλλιά του γιατί η εικόνα που μεταφέρουμε, είναι σαν να μην έχουμε ιδέα για το τι μπορεί να μας περιμένει στην άκρη του δρόμου.

Περί άλλων τυρβάζουμε..
Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον μόνο τυχαίο δεν είναι που καθημερινά εμφανίζονται και νέα σενάρια που είτε προβλέπουν, είτε προφητεύουν, είτε ανακυκλώνουν την έξοδό μας από το ευρώ......Ας μη γελιόμαστε.
Προφανώς και η έξοδός μας από το ευρώ θα έχει τεράστιο κόστος το οποίο, ασχέτως του τι λέγεται, ουδείς μπορεί να εκτιμήσει με ακρίβεια. Όμως , η διαρκής αβεβαιότητα κοστίζει περισσότερο και οδηγεί το σύνολον της ευρωζώνης σε παράλυση.
Χώρια, που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα ..ατύχημα, που θα επιφέρει το μοιραίο.

Επιπλέον, και αυτό τείνουμε να το ξεχάσουμε υπάρχουν πολλοί που έχουν επενδύσει στο σενάριο εξόδου, άρα αναμένουν να εισπράξουν. Αυτοί είναι από τις κινητήριες δυνάμεις ανακύκλωσης των σεναρίων, γιατί «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»!

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις (και αναφέρομαι κυρίως στα κόμματα της Αριστεράς, αλλά και τους ΑΝΕΞΕΛ) που λαϊκίζουν ασύστολα επιχειρώντας να υποκλέψουν την ψήφο της κοινής γνώμης ισχυριζόμενες ό,τι τελικώς οι «Ευρωπαίοι μπλοφάρουν» και πως απειλές τους είναι κούφιες! Στο τέλος, θα κάνουν πίσω, θα μας δώσουν κάτι παραπάνω και θα συνεχίσουμε όπως πρώτα! Έτσι, ο ένας τάζει προσλήψεις, ο άλλος υπόσχεται αυξήσεις, ο τρίτος ..δεσμεύεται ό,τι θα τα καταγγείλει όλα και θα ξαναγυρίσουμε στο 2009!
Σαν να μη συνέβη τίποτα!
Λυπούμαι πολύ, αλλά στερούνται σοβαρότητος όσοι «παραμυθιάζουν» τον κόσμο με ψεύτικα λόγια. Και μάλιστα έναν κόσμο που, ζαλισμένος από τα μέτρα των τελευταίων χρόνων, έχει ήδη υπερβεί τις αντοχές του. Είναι και ανήθικο να λές συνειδητά ψέματα. Να εμπορεύεσαι ελπίδες.

Υπάρχει απάντηση σ’ όλα αυτά;
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι χώρες δεν είναι ..ανώνυμες εταιρείες που τίθενται σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Γιατί οι χώρες στηρίζονται σε λαούς. Σε έθνη. Μπορεί να πτωχεύουν, αλλά δεν εξαφανίζονται!
Το γιατί:
Το είπε ο Γκίντερ Γκράς με το ποίημά του: η «Ντροπή της Ευρώπης»!
Το λέει ο στίχος του Ρίλκε από τις Ελεγείες του Ντουίνο :
«Γιατί η ομορφιά δεν είναι παρά η αρχή του τρομερού, που μόλις μπορούμε να υποφέρουμε και τη θαυμάζουμε τόσο γιατί δεν στέργει να μας καταστρέψει»!
Το είχε πεί ο Νίτσε, στη «Γέννηση της Τραγωδίας:
«Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.»
Το εξηγεί ο Νικηφόρος Βρεττάκος στη «Λειτουργία Κάτω από των Ακρόπολή»: «Απολιόρκητη όταν πολιορκείσαι και όταν συλλαμβάνεσαι ασύλληπτη κι όταν κουστωδίες σε πάνε και σε φέρνουνε στα πραιτώρια, κι όταν δένεσαι πάνω σε πασσάλους και μαστιγώνεσαι, κι όταν δένεσαι πίσω από άλογα κι άρματα και σέρνεσαι βάφοντας κόκκινη την οδό προς τον Αδη…Κι όταν ενταφιάζεσαι, δεν μένεις εκεί, παρά μόνο για μια ή για δύο το πολύ για τέσσερις νύχτες-οπότε «όρθρου βαθέος» γιομίζεις το φώς με πίδακες της Ανάστασης»
Που θέλω να καταλήξω;
Σχεδόν τρία χρόνια τώρα περιμένουμε τους άλλους να μας σώσουν.
Ψοφοδεείς κυβερνήτες, κατέφυγαν σε οριζόντιες λύσεις για να μη ξεβολέψουν τον κομματικό τους στρατό.
Ενέσκηψαν επί των πολλών, για να μη ζορίσουν τους εκλεκτούς τους.
Βρίσκουν χρήματα για τις τράπεζες και απλώς καταμετρούν τους ανέργους.
Ανθρώπινες ψυχές καταγράφονται ως στατιστικά δεδομένα.
Κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό, ό,τι δήθεν τον σώζουν ενώ τον εξαθλιώνουν.
Στην Ευρώπη, όντως αλλάζουν τα δεδομένα και ανοίγεται μια χαραμάδα ελπίδας που δεν υπήρχε πριν λίγους μήνες, αλλά ας μην αναπτερωθούν ελπίδες φρούδες.
Η Ευρώπη περισσότερο σκέφτεται μη χτυπήσει σε παγόβουνο ο ..Τιτανικός της Ισπανίας. Γιατί δεν σώζεται με τίποτα.
Τι πρέπει να κάνουμε;
Αυτό που δεν κάναμε τα τελευταία χρόνια.
Να καταστρώσουμε ένα σχέδιο ελληνικό.
Ένα σχέδιο που μπορούμε να υλοποιήσουμε χωρίς να διαλύσουμε την κοινωνία μας, αλλά και ταυτοχρόνως χωρίς να διεκδικούμε την συμπόνια ή την επαιτεία των άλλων.
Και να τολμήσουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια στο φώς.
Το λέει ο Εθνικός μας Ποιητής:
«Το Εθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί Εθνικό ο,τι είναι αληθινό..»
Γιατί τα ψέμματα μας οδήγησαν εδώ….
Στο τέλος όλα είναι θέμα ηγεσίας και όχι νομίσματος.
Με γραικύλους και χαζοβιόληδες στα ηνία της χώρας
είτε με ευρώ, είτε με δραχμή κατεστραμένοι θά’μαστε.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Στην Ε.Ε. , με όλους τους τόνους δηλώνουν ότι πολύ ασχολήθηκαν με την Ελλάδα, πολλά χρήματα μας έδωσαν, δεν μπορούν να συνεχίζουν να πετάνε λεφτά σ’ ένα βαρέλι δίχως πάτο.

Οταν μας δανειζαν στην αρχη δεν ηξεραν σε ποια χωρα δανειζουν;
Τωρα καταλαβαν οτι δεν εχουμε πατο;
Εσυ θα δανειζες σε καποιον που δεν εχει στον ηλιο μοιρα;
Γιατι συνεχισαν να μας δανειζουν οταν τους διαψευσαμε τοσες φορες;
Αφου ειμαστε τοσο αναξιοπιστοι γιατι δε μας δινουν μια κλωτσια τοσο καιρο να παμε στα τσακιδια;
Καταλαβαινεις οτι αυτο το κανουν εν γνωσει τους;
Προμελετημενα ειναι ολα.
Το ηξεραν οτι δεν μπορουμε να τους ξεχρεωσουμε, γι αυτο και συνεχεια μας δανειζαν, μας δανειζαν, μας δανειζαν.
Ωστε να φτασουμε σε ενα σημειο και να πουμε δεν μπορουμε να σας ξεχρεωσουμε. Το χρεος εχει γινει δυσβασταχτο.Οποτε θα σου πουν ωραια, τωρα αρχισε να ξεπουλας νησια, ΟΤΕ , ΔΕΗ και ολη την εθνικη σου κυριαρχια.
Την περιμεναν αυτην την εξελιξη και την προσδοκουσαν κιολας.
Και οι δικοι μας οι ανικανοι μαλακες μας ξεπουλησαν.Μες στο παιχνιδι και αυτοι.
Ολα ενα κολπο ειναι που ονομαζεται μνημονιο.
Ή θα παιξουμε κι εμεις σε αυτο το κολπακι ή θα πουμε γεια σας.
Παιξτε μονοι σας και βαλτε τα λεφτα στον γκωλο σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psychologist

Διάσημο μέλος

Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
Ελπίζω να γίνει πανικάρα από κόσμο σήμερα στην ομιλία του Τσίπρα . Δεν θα με καταβάλει ούτε η τραγική διαφορά θερμοκρασίας 30 βαθμών που βίωσα χθές με το που προσγειώθηκα Ελλάδα ούτε τίποτα.Πόρωσα άσχημα τον αδερφό μου (παίζει να καταφέρω και την mother να έρθει). Είναι κρίσιμη η ομιλία του σήμερα και θα πιάσω τον παλμό του κόσμου και από τη συμμετοχή.Θα προσπαθήσω να κάνω και κανά κονέ εκεί ειδικά με τους νεολαίους (ξέρει κανείς που είναι το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ που είδα είχαν συγκεντρωθεί στις εκλογές Μαίου μετά τα αποτελέσματα; Κουμουνδούρου ; )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Πάνο με τα D&C μπλουζάκια και τα Diesel παντελονάκια σου θα πας σε αριστερή συγκέντρωση? :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mitsolas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο mitsolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα.
Που είδες ακροδεξιούς με κουκούλες και εμπρησμούς;; στον ύπνο σου ίσως;;
Οι Αναρχικοί τι είναι κεντρώοι;;:P:P Αριστεροί είναι.... που τους καθαρίσατε σχεδόν όλους στη Κροστάνδη, κάποιοι σας ξέφυγαν.:P:P:P
Μιλάς για τους Κομμουνιστές προφανώς!! Αυτοί λατρεύουν τον ολοκληρωτισμό με Διχτατορία του Προλεταριάτου και τον Στάλιν και τον ΚΙμ-Γιονγκ-Ιλ της Βόρ.Κορέας...την εξαγωγή επανάστασης κι όλα αυτά τα ωραία... κλπ κλπ
Βεβαίως και εξηγώ το γιατί μάλιστα.. ξαναδιάβασε το κείμενο..
Διαβάζω την Αυγή αλλά και το Ρίζο, φιλαράκι, παλιός στον ΣΥΝ ήμουν, αλλά όταν είδα πόσο αντεθνικά κατευθυνόνταν, έφυγα.
Που είδες να υμνώ τους κατ'εσένα ακροδεξιούς;;, για πάρα πολλούς, είναι Πατριώτες, ενώ η Αριστερά προδοτική-ανθελληνική και έκανε 1 εμφύλιο και ετοιμάζει τώρα τον 2ο εμφύλιο.:mad:
Εγώ έγραψα για το ΣΥΡΙΖΑ.. όχι για τη ΧΑ, φίλε μου:P:P

αν μιλησεις με αναρχικο που εχει εντρυφησει στην ιδεολογια αυτη(οχι δηλαδη ενα πιτσιρικι που καυλωνει να σπαει και να καιει)θα σου πει οτι οι αναρχικοι ΔΕΝ ειναι αριστεροι καθαρα και ξαστερα.Προφανως ουτε δεξιοι η κεντρωοι
https://www.youtube.com/watch?v=qpdHNnJeuX8
https://www.youtube.com/watch?v=c8K0SaOU_Kk&feature=related
εδω μπορεις να δεις ξεκαθαρα 2 πραγματα αν και τα εχουμε δει απο κοντα στις πορειες...1.τα ματ συνεργαζονται με τη χ.α.2.υπαρχουν κουκουλοφοροι που συνεργαζονται με τα ματ και συλλαμβανουν κοσμο.Σε ποιον πολιτικο χωρο πιστευεις οτι ανηκουν αυτοι;;
επισης δεν βλεπω να απορριπτεις αυτα που ειπα για τον ολοκληρωτισμο που υποστηριζει η χ.α.(συμφωνω απολυτα οτι ισχυουν και για οσους υποστηριζουν την μαρξιστικη ΠΟΛΙΤΙΚΗ θεωρια, με τη διαφορα βεβαια οτι αυτοι στη θεωρια δεν ειναι πολεμοχαρεις)ουτε βεβαιως να εξηγεις γτ ειναι αντιδραση στους αντιδημοκρατες κουμουνιστες.Τελος δεν διαβαζω αριστερες εφημεριδες:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psychologist

Διάσημο μέλος

Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
Πάνο με τα D&C μπλουζάκια και τα Diesel παντελονάκια σου θα πας σε αριστερή συγκέντρωση? :loltooth:

Βεατρίκη έχουμε άλλο ίματζ εμείς της προοδευτικής Αριστεράς :P

Εξάλλου δεν είναι ''αριστερή'' συγκέντρωση αλλά συγκέντρωση όλου του λαού.Θα μιλήσει η Πρωθυπουργάρα λέμε :D

On a serious note η Ισπανία στα τάρταρα χτύπησε πριν λίγο την οροφή του 7% ενώ η Ιταλία κινήται στο 6% επιτόκια δανεισμού.Που σημαίνει αδέρφια τώρα είναι που χώνουμε ΣΥΡΙΖΑ με μανία και πάθος,διότι α) ο Τσίπρας επιβεβαιώνεται ως προς την Ευρωπαικότητα του ''ελληνικου'' προβλήματος β) τώρα η Ελλάδα με μια δυνατή Κυβέρνηση με στόχο την κατάργηση του Μνημονίου και με σκληρή διαπραγμάτευση θα μπορέσει να περάσει τις θέσεις για δημοκρατία επί της ουσίας στην Ε.Ε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giosx

Δραστήριο μέλος

Ο Γοργίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 652 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από love_angel
Πάνο με τα D&C μπλουζάκια και τα Diesel παντελονάκια σου θα πας σε αριστερή συγκέντρωση? :loltooth:
Βεατρίκη έχουμε άλλο ίματζ εμείς της προοδευτικής Αριστεράς :P

Εξάλλου δεν είναι ''αριστερή'' συγκέντρωση αλλά συγκέντρωση όλου του λαού.Θα μιλήσει η Πρωθυπουργάρα λέμε :D

On a serious note η Ισπανία στα τάρταρα χτύπησε πριν λίγο την οροφή του 7% ενώ η Ιταλία κινήται στο 6% επιτόκια δανεισμού.Που σημαίνει αδέρφια τώρα είναι που χώνουμε ΣΥΡΙΖΑ με μανία και πάθος,διότι α) ο Τσίπρας επιβεβαιώνεται ως προς την Ευρωπαικότητα του ''ελληνικου'' προβλήματος β) τώρα η Ελλάδα με μια δυνατή Κυβέρνηση με στόχο την κατάργηση του Μνημονίου και με σκληρή διαπραγμάτευση θα μπορέσει να περάσει τις θέσεις για δημοκρατία επί της ουσίας στην Ε.Ε.
Ναι βέβαια... έχετε την καρδιά αριστερά και την τσέπη δεξιά.:P:P:P
Οσο για πρωθυπουργάρα τάπε ο δικός σας Υποψ.Βολευτής, ότι είστε επικίνδυνοι έστω και για 1μέρα.:eek::eek::eek:
Οσο για την Ευρωπαΐκότητα του προβλήματος τόπε 2 χρόνια πρίν και πρότεινε τα Ευρωομόλογα ο Γιωργάκης.. επομένως τί λέτε;;;;););)
Οσο για σκληρή διαπραγμάτευση απο τον sexymotherfucker γίνεται μόνο:
1. Αν θέλουμε να είμαστε στην "Ευρώπη", οπότε πάει περίπατο η μονομερής καταγγελία και κάνετε κολοτούμπες με Diesel παντελονάκια !!!
2. Μόνο άν είμαστε όλοι μαζί με κοινή Εθνική γραμμή, το "Εθνικό" σας ξυνίζει κάπως βέβαια.3. Οταν δώσει διαπιστευτήρια στους Εταίρους και Συμμάχους ότι δεν θα γίνει ο Τσάβεζ της Μεσογείου.
Μάλλον όμως θέλετε τη 2η θέση κι ως Αξωμ.Αντιπολίτευση να ψηθείτε ή να διαλυθείτε το πιθανότερο και να μπορέσεις να γυρίσεις στο United Kingdom.... γιατί το να επιστρέψεις εκεί με Ελληνικό Διαβατήριο, που θα έχουν και οι Λαθροεισβολείς... δεν το βλέπω.. λόγω SENGEN... οπότε μάλλον θα μας ξεμείνεις εδώ, τότε θα κοπανάς τα κεφάλια των υπολοίπων ξυρισμένων για την προγραμματική μακακία που "θα κάνετε", έτσι θα φάς μαζί μας τα ίδια Σ.κατά ;)
Να σε δώ μετά πως θα περνάς με συνοδεία απο τους νόμιμους "λαθραίους" που θα παίρνουν κι επίδομα ανεργίας που δεν παίρνουν κάν όλοι οι "πολύτιμοι" Ελληνες ΆΝΕΡΓΟΙ.:P:P:P
Να μου φιλήσεις τη Δούρου, τη συνεργάτιδα του Ακη Τσοχ...;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomnie

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ - ΣΤΟ +10,12% Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ!

ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ Η ΑΓΟΡΑ
Τρελό ράλι σημείωσε το Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη καθώς ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 550,10 μονάδες, με άνοδο 10,12%. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 81,41 εκατ. ευρώ. Με την αγορά να προεξοφλεί ότι θα επικρατήσουν φιλοευρωπαϊκά...
κόμματα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, το άλμα άνω του 20% που κατέγραφε ο δείκτης των τραπεζικών μετοχών αποτυπώνεται στο προεκλογικό πάρτι στο Χρηματιστήριο Αθηνών που σημειώνει κέρδη άνω του 7%. Θα έχουμε μάλλον φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση που θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις, εκτιμούν αναλυτές της αγοράς, κάτι στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν όπως αναφέρουν ορισμένοι και οι διαρροές γύρω από τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Η κίνηση της αγοράς προσδιορίζεται κατά κύριο λόγο από τις προσδοκίες αναφορικά με το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών η οποία (η αγορά) αρχίζει πιθανότατα να προεξοφλεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ, σημείωναν διαχειριστές κεφαλαίων.

Εν τω μεταξύ και ο οικονομικός διευθυντής της Deutsche Bank, εκτίμησε ως πολύ πολύ μικρή την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, την ώρα πάντως που το κόστος δανεισμού της Ιταλίας και της Ισπανίας εκτοξεύτηκε στα ύψη, καθώς το σχέδιο διάσωσης των ισπανικών τραπεζών δεν καθησύχασε τους επενδυτές. Μία ελληνική έξοδος θα μπορούσε να είναι διαχειρίσιμη. Oμως, σε μια έξοδο των χωρών της περιφέρειας, λίγες από τις μεγάλες εισηγμένες τράπεζες της ευρωζώνης θα απομείνουν, εκτίμησε και η Credit Suisse, προβλέποντας πως ο τραπεζικός κλάδος θα χρειαστεί άμεση κεφαλαιακή ενίσχυση έως 470 δισ. ευρώ.


Πηγή:https://www.fimotro.blogspot.gr/2012/06/1012.html
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top