Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,081 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,745 μηνύματα σε 74,628 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ασκήσεις στην C

Krou

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Krou
H Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,293 μηνύματα.

H Krou έγραψε στις 20:09, 21-11-09:

#51
πω ακομα κ εγω που δεν εχω κανει c και γενικα πολυ προγραμματισμο εχω σοκαριστει με την αναρχη δομη σου
δεν σας λενε πως να το κανετε ομορφα δομημενο; εμας στη fortran μας ελεγαν να αφηνουμε κενα, να παταμε ταμπ κ για σχολια κτλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 20:11, 21-11-09:

#52
δεν ειναι δικο μου ρε συ! αυτο τ πραγμα μου βγαζει οταν χρησιμοποιω την exit() κ δν καταλαβαινω τ γιατι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Krou

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Krou
H Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,293 μηνύματα.

H Krou έγραψε στις 20:13, 21-11-09:

#53
α οκ γιατι πριν ειδα πως εγραφες και ηταν με παρομοιο τροπο και ξαφνιαστικα οταν ειδα αυτο το πραμα παραπανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 20:14, 21-11-09:

#54
τοσο χαλια γραφω..?.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Krou

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Krou
H Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,293 μηνύματα.

H Krou έγραψε στις 20:18, 21-11-09:

#55
οχι αυτο παραπανω ειναι πολυ χειροτερα τωρα που τα ξαναειδα! Αλλα καλο θα ηταν να εγραφες παρομοια με τον αναρκι για δικο σου καλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 20:26, 21-11-09:

#56
nefi , κοπελάρα μου, θα μας στείλεις και τον κώδικά σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 20:46, 21-11-09:

#57
[code]# include <stdlib.h>
#include <stdio.h>
main()


{
float p,m,fy,mo;
printf("dose vathmo plhroforikhs-mathimatikon-fusikhs ");
scanf("%f%f%f",&p,&m,&fy);
mo=(p+m+fy)/3;
if ((fy>20)|| (p>20)|| (m>20))
printf("lathos arithmos");
exit();
else if ((fy>17)||(mo>16))
printf("perases");

else

printf("kophkes");

getchar();
getchar(); }[code/]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

akikos (Ανδρέας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη akikos
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,754 μηνύματα.

O akikos έγραψε στις 22:12, 21-11-09:

#58
@nefi

Όταν κάνεις compile στο πρόγραμμα σου βγάζει σφάλμα και σου κάνει highlight το μήνυμα "to few arguments to function void exit(int)"

Aυτό γίνεται επειδή η συνάρτηση exit όπως είναι ορισμένει στην βιβλιοθήκης απαιτεί ως παράμετρο έναν ακέραιο αριθμό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βαλείς ένα "0" μέσα στο exit δηλαδή "exit(0)"

Επιπλέον έχεις κάνει και ένα συντακτικό λάθος στη αρχή της γραμμής 12 βάλε "{" και στο τέλος της 13 "}". Πάρε σωστά γραμμένο τον κωδικά σου

#include <stdlib.h> #include <stdio.h> main() { float p,m,fy,mo; printf("dose vathmo plhroforikhs-mathimatikon-fusikhs "); scanf("%f%f%f",&p,&m,&fy); mo=(p+m+fy)/3; if ((fy>20)|| (p>20)|| (m>20)) { printf("lathos arithmos"); exit(0); } else if ((fy>17)||(mo>16)) printf("perases"); else printf("kophkes"); getchar(); getchar(); }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 23:03, 21-11-09:

#59
ευχαριστωωω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 16:21, 22-11-09:

#60
[code]#include <stdio.h>
main()

{ float a,b,c,d;
printf("δωσε 3 γωνιες");
scanf("%f%f%f",&a,&b,&c);
a+b+c=d;
if ((a==90)||(b==90)||(c==90)) && (d==180)
printf("ορθγ τριγ");
else if ((a>90)|| (b>90)|| (c>90)) && (d==180)
printf("αμβλ τριγ");
else if ((a<90)|| (b<90)|| (c<90)) && (d==180)
printf("οξυγ τριγ");
else
printf("δεν ειναι τριγ");

getchar();
getchar();}[code/]

-----------------------------------------
τι δεν παει καλα εδω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 16:28, 22-11-09:

#61
Βάλε βρε παιδί μου σωστά τα code tags, αφού βλέπεις οτι δεν τα εμφανίζει . Με [/code] πρέπει να κλείνει, όχι [code/].

Εξακολουθείς να κάνεις ανάποδα τις αναθέσεις, πρέπει να γράψεις "d = a + b + c;".
Ανατίθεται στη μεταβλητή στο αριστερό μέλος, η τιμή που προκύπτει από την έκφραση του δεξιού μέλους. Το "=" δεν είναι ισότητα στη C, είναι τελεστής ανάθεσης.

Επίσης, οι έλεγχοι σου δεν είναι πολύ σωστοί. Αν δώσω γωνίες 90, 90, 0, το πρόγραμμά σου θα μου πει οτι το τρίγωνο είναι ορθογώνιο, αλλά με τέτοιες γωνίες δεν είναι καν τρίγωνο το σχήμα. Πρέπει να είναι όλες οι γωνίες αυστηρά θετικές για να είναι τρίγωνο το σχήμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 16:35, 22-11-09:

#62
το αλλαξα αλλα παλι δν τρεχει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 17:25, 22-11-09:

#63
Αν δε μας πεις τι πρόβλημα έχεις ακριβώς, δε θα παίξει φάση.

Έχεις συντακτικό λάθος στα "if", δεν κλείνεις την παρένθεση. Τα συντακτικά λάθη είναι τα πιο εύκολα να εντοπιστούν, σου λέει και ο compiler που ακριβώς έχεις πρόβλημα, ψαξ'το λίγο μόνη σου, μη ρωτάς συνέχεια εδώ. Θα μάθεις πιο γρήγορα έτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 21:29, 22-11-09:

#64
nefi, για να μην ταλαιπωρείσαι, σου έφτιαξα την άσκηση:


Ναι, αυτό το πράγμα «δουλεύει» σωστά και είναι η ίδια άσκηση. Ελπίζω να έκανα λίγο πιο κατανοητή την ανάγκη για σωστή συγγραφή κώδικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 21:40, 22-11-09:

#65
Νταξ το typeof(_______) δε χρειάζεται βέβαια έτσι όπως το βλέπω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 23:51, 22-11-09:

#66
παιδια help αυριο δινω εργαστηριοοο!!


4. Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο θα εμφανίζει στην οθόνη όλους τους χαρακτήρες του πίνακα ASCII από τη θέση 32 μέχρι την 255, εμφανίζοντας 30 χαρακτήρες σε κάθε γραμμή.


5.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει ακέραιους από το πληκτρολόγιο μέχρι να δεχτεί το 0. Στη συνέχεια θα εμφανίζει το πλήθος των θετικών και των αρνητικών αριθμών.


6.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα δέχεται αριθμούς μέχρι το άθροισμα τους να γίνει μεγαλύτερο από 100 ή μικρότερο από -100.


7.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει δύο ακέραιους αριθμούς a και b και θα υπολογίζει το ab (να μην χρησιμοποιηθεί έτοιμη συνάρτηση).


8.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει έναν αριθμό και θα υπολογίζει το παραγοντικό του. (N! = 1*2*3*4*….*(N-1)*N)


9.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει έναν ακέραιο Ν και θα εμφανίζει το παρακάτω σχήμα:
*
**
***
...
**.....* (
Ν αστεράκια)

10.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει 30 πραγματικούς αριθμούς από το χρήστη. Το πρόγραμμα θα πρέπει να αγνοεί τον μεγαλύτερο και τον μικρότερο αριθμό και να υπολογίζει και να τυπώνει τον μέσο όρο των υπολοίπων.


11.
Να γραφεί πρόγραμμα που θα διαβάζει έναν αριθμό και θα εμφανίζει το άθροισμα των ψηφίων του (π.χ. 534 → 5+3+4=12).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 00:18, 23-11-09:

#67
Πάρε μια γρήγορη για το παραγοντικό:

#include <stdio.h> main() { int i,j; int sum = 1; j=1; do { for (i=1; i<=j; i++) { sum = sum*i; } printf("Το παραγοντικό του %d είναι %dn",j, sum); sum = 1; } while (j++<=8); return 0; } Τις άλλες κανονικά θα έπρεπε μόνη να προσπαθήσεις βέβαια... Και αυτήν βασικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

akikos (Ανδρέας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη akikos
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,754 μηνύματα.

O akikos έγραψε στις 00:24, 23-11-09:

#68
Άσκηση 9
#include <stdio.h> main() { int n; int i,j; int met=1; printf("δωσε το Ν= "); scanf("%d",&n); for (i = 0; i < n;i++) { for (j = 0; j < met;j++) { printf("*"); } met=met+1; printf("n"); /* συμβολο αλλαγής γραμμής για κάποιον λόγο δεν μου τυπώνεται στο forum*/ } getchar(); }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 00:31, 23-11-09:

#69
Εγώ θα γίνω ο κακός και θα πω να μην δίνετε έτοιμες λύσεις.

Επίσης αν ψάξεις στο google θα δεις ότι αυτές οι ασκήσεις υπάρχουν "σχεδόν" λυμένες all around, και απλά (ΤΟ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΝΑ) χρειάζεται να αλλάξεις π.χ. 3-4 γραμμές
-----------------------------------------
4. Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο θα εμφανίζει στην οθόνη όλους τους χαρακτήρες του πίνακα ASCII από τη θέση 32 μέχρι την 255, εμφανίζοντας 30 χαρακτήρες σε κάθε γραμμή.
google ξερω γω?

5. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει ακέραιους από το πληκτρολόγιο μέχρι να δεχτεί το 0. Στη συνέχεια θα εμφανίζει το πλήθος των θετικών και των αρνητικών αριθμών.
Ένα διάβασμα έξω απ την while, 2 αθροιστές (που μέσα στην επαναλ θα κάνεις έλεχγο συνθήκων και το ανάλογο +1), και ένα διβασμα στο τέλος της while.


6. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα δέχεται αριθμούς μέχρι το άθροισμα τους να γίνει μεγαλύτερο από 100 ή μικρότερο από -100.
Ένα διάβασμα έξω απ την while, ένα sum και ένα διβασμα στο τέλος της while.


7.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει δύο ακέραιους αριθμούς a και b και θα υπολογίζει το ab (να μην χρησιμοποιηθεί έτοιμη συνάρτηση).
Τι να υπολογίζει?


8.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει έναν αριθμό και θα υπολογίζει το παραγοντικό του. (N! = 1*2*3*4*….*(N-1)*N)
Σου δώσανε λύση


9. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει έναν ακέραιο Ν και θα εμφανίζει το παρακάτω σχήμα:
*
**
***
...
**.....* (
Ν αστεράκια)
Σου δώσανε λύση

10. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει 30 πραγματικούς αριθμούς από το χρήστη. Το πρόγραμμα θα πρέπει να αγνοεί τον μεγαλύτερο και τον μικρότερο αριθμό και να υπολογίζει και να τυπώνει τον μέσο όρο των υπολοίπων.
min, max, sum, 30 επαναλήψεις με for, απ το sum αφαιρείς min και max και διαιρείς διά 28


11.
Να γραφεί πρόγραμμα που θα διαβάζει έναν αριθμό και θα εμφανίζει το άθροισμα των ψηφίων του (π.χ. 534 → 5+3+4=12).


κόβεις το τελευταίο ψηφίο του αριθμού (πηλίκο και υπόλοιπο ξέρεις να παίρνεις ε?), και το προσθέτεις σε ένα sum μέχρι να τελειώσουν τα ψηφία του αριθμού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 01:15, 23-11-09:

#70
Νομίζω ότι σκοπός σου είναι να σου λύσουν κάποιοι τις ασκήσεις και τα προβλήματα, χωρίς να σε ενδιαφέρει να μάθεις πραγματικά, χωρίς να λες καν ευχαριστώ από μόνη σου και αγνοώντας όλα τα σχόλια και τις συμβουλές.
Εγώ έτσι δε βοηθάω άλλο, καλή τύχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 01:24, 23-11-09:

#71
ευχαριστωωωω πολυ παιδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 01:55, 23-11-09:

#72
Αρχική Δημοσίευση από nefi
παιδια help αυριο δινω εργαστηριοοο!!


4. Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο θα εμφανίζει στην οθόνη όλους τους χαρακτήρες του πίνακα ASCII από τη θέση 32 μέχρι την 255, εμφανίζοντας 30 χαρακτήρες σε κάθε γραμμή.

#include<string.h> #include<stdio.h> int main(int argc, char argv[]){ for (int i=32; i<255; i+=30){ for (int j=0; j<30; j++) printf("%c",i+j); printf("n"); } return 0; }
5.
Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει ακέραιους από το πληκτρολόγιο μέχρι να δεχτεί το 0. Στη συνέχεια θα εμφανίζει το πλήθος των θετικών και των αρνητικών αριθμών.
#include<string.h> #include<stdio.h> int main(int argc, char argv[]){ int d, neg=0, pos=0; while (d!=0){ scanf("%d", &d); if ( d > 0 ) pos++; if ( d < 0 ) neg++; } printf("You gave %d negative and %d positive numbers.\n", neg, pos); return 0; }
6. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα δέχεται αριθμούς μέχρι το άθροισμα τους να γίνει μεγαλύτερο από 100 ή μικρότερο από -100.
// ... includes, κτλ int main(int argc, char argv[]){ int sum=0, d; while (sum<100 && sum>-100){ scanf("%d", &d); sum+=d; } return 0; }
7. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει δύο ακέραιους αριθμούς a και b και θα υπολογίζει το ab (να μην χρησιμοποιηθεί έτοιμη συνάρτηση).
Δεν πολυκατάλαβα, αλλα μάλλον λες αυτό:

int main(int argc, char argv[]){ int a, b, result=0; scanf("%d %d", &a, &b); for (int i=0; i<b; i++) result+=a; printf("result: %dn", result); return 0; }
8. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει έναν αριθμό και θα υπολογίζει το παραγοντικό του. (N! = 1*2*3*4*….*(N-1)*N)
Σου απάντησε ο Z.

9. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει έναν ακέραιο Ν και θα εμφανίζει το παρακάτω σχήμα:
*
**
***
...
**.....* (
Ν αστεράκια)
int main(int argc, char argv[]){ int N; scanf("%d", &N); for(int i=1;i<N+1;i++){ for(int j=0;j<i;j++) printf("*"); printf("n"); } }
10. Να γίνει πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει 30 πραγματικούς αριθμούς από το χρήστη. Το πρόγραμμα θα πρέπει να αγνοεί τον μεγαλύτερο και τον μικρότερο αριθμό και να υπολογίζει και να τυπώνει τον μέσο όρο των υπολοίπων.
int main(int argc, char argv[]){ float numbers[30]; float max,min, sum=0; for(int i=0;i<30;i++){ printf("Give number %d: ", i+1); scanf("%f", &numbers[i]); } min = max = numbers[0]; for(int i=0; i<30; i++){ if (numbers[i]<min) min = numbers[i]; if (numbers[i]>max) max = numbers[i]; sum += numbers[i]; } printf("Avg: %f n", (sum-min-max)/28); return 0; }
11. Να γραφεί πρόγραμμα που θα διαβάζει έναν αριθμό και θα εμφανίζει το άθροισμα των ψηφίων του (π.χ. 534 → 5+3+4=12).
int main(int argc, char argv[]){ float number, integer_part, real_part; int sum = 0; scanf("%f", &number); // First we split the number to the integer and real part. integer_part = (float) (int) number / 1; real_part = number - (float) (int) number / 1; printf("Integer_part: %f, Real_part: %f n", integer_part, real_part ); // We add the digits for the integer part. while ( (int) number != 0){ sum += (int) number% 10; number /= 10; } // We add the digits of the real part *- Comment if not wanted. -* while(real_part!= 0.0){ real_part = number - (float) (int) number / 1; sum += (int) (real_part * 10); number = number * 10; } printf("Sum: %dn", sum); return 0; } Κάνε comment το δεύτερο while αν μιλάς μόνο για ακέραιους.
-----------------------------------------
Και ένα όμορφο παραγοντικό:
#include<string.h> #include<stdio.h> int fac(int n){ if (n==0) return 1; else return n * fac(n - 1); } int main(int argc, char argv[]){ int n; scanf("%d",&n); printf("%dn", fac(n)); return 0; }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 02:15, 23-11-09:

#73
να σαι καλα ευχαριστω πολυ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 02:35, 23-11-09:

#74
Ορίστε και μια fibonacci sequence.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 02:51, 23-11-09:

#75
αυτο εδω τι ακριβως ειναι κ ποτε το χρησιμοποιουμε? int main(int argc, char argv[])
-----------------------------------------
επισης στν ασκ 6 γτ βαζουμε && κ οχι || ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 03:14, 23-11-09:

#76
[quote=nefi;703152]αυτο εδω τι ακριβως ειναι κ ποτε το χρησιμοποιουμε? int main(int argc, char argv[])

Για να μπορείς να καλέσεις το πρόγραμμα με ορίσματα απο την γραμμή εντολών. Αγνόησε το προς το παρόν.

επισης στν ασκ 6 γτ βαζουμε && κ οχι || ?
Θες να σπάσει ο βρόχος όταν του δώσεις κάτι έξω απο τα όρια του.
Άρα όσο βρίσκεσαι μέσα στα όρια θες να τρέχει (δηλαδή την άρνηση της παραπάνω πρότασης)

Απο deMorgan έχουμε:

!(p || q) ::= !p && !q

προφανώς η «άρνηση» του sum > 100 είναι το sum <= 100, οπότε εκεί έχω ένα λάθος (βάλε <= αντί για <100)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 03:23, 23-11-09:

#77
ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 09:14, 25-11-09:

#78
Τελικά Nefi, πως πήγες στο εργαστήριο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 20:46, 25-11-09:

#79
don't ask....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 21:30, 25-11-09:

#80
καλησπέρα!είμαι κι εγώ φοιτήτρια και μάλλον στην ίδια σχολή με την nefi.τη δευτέρα έδινα κι εγώ εργαστήριο και την κυριακή το βράδυ βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα αναζητώντας βοήθεια για τις ίδιες ακριβώς ασκήσεις με τη nefi!αυτές βέβαια οι ασκήσεις ήταν μόνο το 5% από αυτές που μας έδωσαν για εξάσκηση για το εργαστήριο,αλλά ήταν και αυτές στις οποίες δυσκολεύτηκα λίγο.θέλω να σας ευχαριστήσω παιδιά γιατί χωρίς τη δικιά σας βοήθεια δεν θα περνούσα το εργαστήριο,αν και έχω περάσει ατελείωτες μέρες διαβάσματος για τη c.στο εργαστήριο έβαλε μια παρόμοια άσκηση με αυτή με τα αστεράκια παραπάνω αλλα με κάτι ακόμα extra(το δικό μου θέμα ήταν αυτό-γιατί είχε 2 διαφορετικά).και συμφωνώ με αυτό που λέτε οτι δεν πρέπει να δίνετε ετσι τις λύσεις γιατί αν δεν καταλάβεις τον κώδικα δεν θα μαθεις ποτέ προγραμματισμό!εγώ τώρα ξεκίνησα να μαθαίνω και περναω πολλες ωρες μπροστα στον υπολ. λυνοντας προγράμματα.το επόμενο εξεταζόμενο εργαστήριο και τυελευταίο ειναι στις 14 δεκ. και περιλαμβάνει πίνακες,συναρτήσεις και δομές!μπορώ να υπολογίζω στη βοήθεια σας ετσι;thankς και πάλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 23:37, 25-11-09:

#81
Άλλη φορά με βοήθεια λοιπόν. Όχι έτοιμες λύσεις.
Chara3 ευχαρίστως. Απλά να ξέρεις οτι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε/επεξηγήσουμε κάτι. Το να δώσουμε έτοιμες λύσεις δεν βοηθάει.

nefi, μην το πάρεις προσωπικά αλλα απο τα λάθη που έκανες στον πρώτο κώδικα έδειξες οτι δεν είχες ασχοληθεί σχεδόν καθόλου και δεν είναι δυνατόν να τα κατανοήσεις όλα μέσα σε μια βραδιά. Με την παπαγαλία δεν βγαίνει τίποτα. Ξεκίνα ξανά ωστε να κατανοήσεις τα βασικά. Απλά θα λιώσεις λίγο.

Η γλώσσα C και γενικά οι γλώσσες προγραμματισμού θέλουν μελέτη και διαίσθηση που αποκτάται με την ενασχόληση, όχι την παπαγαλία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 13:04, 26-11-09:

#82
η άσκηση που μας έβαλε στο εργαστήριο ήταν η εξής:

να γραφεί πρόγραμμα που θα διαβάζει έναν ακέραιο n και δύο χαρακτήρες a και b από το χρήστη.στη συνέχεια να τυπώνει n γραμμές στην οθόνη σύμφωνα με τα παρακάτω:
στην πρώτη γραμμή να τυπώνει μόνο τον χαρακτήρα a.στη δεύτερη γραμμή να τυπώνει πρώτα το χαρακτήρα b και μετά τον χαρακτήρα a.στην τρίτη γραμμή να τυπώνει πρώτα τον χαρακτήρα a μετά τον χαρακτήρα b και μετά τον χαρακτήρα a.κ.ο.κ.........

έδινε και το ακόλουθο παράδειγμα εκτύπωσης:

δώσε ακέραιο n: 5
δώσε χαρακτήρα a: k
δώσε χαρακτήρα b: m

k
mk
kmk
mkmk
kmkmk
-----------------------------------------
εγώ κόλλησα μέσα στις for.
για την ακρίβεια έκανα την πρώτη for η οποία ανάλογα με τον ακέραιο εκτύπωνε τις ανάλογες γραμμές αλλα μετα στην αλλη μπερδευτηκα με τους μετρητες που ελεγχουν τους αρτιους και μονους για τις γραμμες.
μήπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

akikos (Ανδρέας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη akikos
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,754 μηνύματα.

O akikos έγραψε στις 14:26, 26-11-09:

#83
Ουσιαστικά η άσκηση είναι μια τροποποίηση της άσκησης με τα αστεράκια. Οι αλλάγες είναι η
1) δημιουργία κώδικα για να εισάγει ο χρήστης από το πληκτρολόγιο ο χρήστη τα a,b τα οποία είναι τύπου char. Δεν υπάρχει καμιά δυσκολία εδώ

2) αντικατάσταση του printf("*") με άλλον κώδικα, έτσι ώστε να τυπώνονται διαδοχικά τα a,b. Δημιούργησε μια μεταβλητή (κατά προτίμηση τύπου boolean) που ανάλογα με την τiμής της θα τυπώνεται ο αντίστοιχος χαρακτήρας. Κάθε φορά που τυπωνεται ένας χαρακτήρας η boolean μεταβλητή θα αλλάζει τιμή έτσι ώστε την επόνη φορά να τυπωθεί ο άλλος χαρακτήρας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια if....else

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 14:28, 26-11-09:

#84
Αρχική Δημοσίευση από Chara3
εγώ κόλλησα μέσα στις for.
για την ακρίβεια έκανα την πρώτη for η οποία ανάλογα με τον ακέραιο εκτύπωνε τις ανάλογες γραμμές αλλα μετα στην αλλη μπερδευτηκα με τους μετρητες που ελεγχουν τους αρτιους και μονους για τις γραμμες.
μήπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;
Αυτό που φαντάζομαι οτι θα σε μπέρδεψε είναι οτι στο loop μέσα συνήθως το ξεκινάμε απο το 0 που είναι ζυγός και όχι απο το 1 που είναι μονός. Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Βορεί κάλλιστα τα όρια να ναι 1 και N+1

Πάντως για να αποφύγεις αυτήν την σύγχηση μπορείς να κρατάς μια μεταβλητή σγια κάθε βρόχο (εσωτερικό, εξωτερικό αν και αρκεί μόνο ο εσωτερικός) που να εναλλάσει μεταξύ a και b σε κάθε βήμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 14:33, 27-11-09:

#85
μα αυτο ειναι που με μπερδευει.δεν μπορω να καταλαβω πως θα εναλλασονται τα ακαι β ωστε σε καθε γραμμη να εμφανιζεται η επιθημητη ακολουθια α και β!
-----------------------------------------
δωστε μου ενα παραδειγμα για να το καταλαβω!
-----------------------------------------
/*File:prog-askisi 1oy eksetazomenoy ergasthrioy*/
#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
int main(void)
{
int N,i,j,met=1;
char a,b;
printf("Dwse enan akeraio N:");
scanf("%d",&N);
fflush(stdin);
printf("Dwse xarakthra a:");
scanf("%c",&a);
fflush(stdin);
printf("Dwse xarakthra b:");
scanf("%c",&b);
fflush(stdin);
for(i=1;i<=N;i++)
{
for(j=1;j<=met;j++)
{
printf("%c%c",a,b);
}
met=met+1;
printf("\n");
}
getchar();
getchar();
return 0;
}
-----------------------------------------
το προβλημα στον παραπανω κωδικα ειναι στο τι τυπωνει η δευτερη for!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 17:32, 27-11-09:

#86
Αρχική Δημοσίευση από Chara3
η άσκηση που μας έβαλε στο εργαστήριο ήταν η εξής:

να γραφεί πρόγραμμα που θα διαβάζει έναν ακέραιο n και δύο χαρακτήρες a και b από το χρήστη.στη συνέχεια να τυπώνει n γραμμές στην οθόνη σύμφωνα με τα παρακάτω:
στην πρώτη γραμμή να τυπώνει μόνο τον χαρακτήρα a.στη δεύτερη γραμμή να τυπώνει πρώτα το χαρακτήρα b και μετά τον χαρακτήρα a.στην τρίτη γραμμή να τυπώνει πρώτα τον χαρακτήρα a μετά τον χαρακτήρα b και μετά τον χαρακτήρα a.κ.ο.κ.........

έδινε και το ακόλουθο παράδειγμα εκτύπωσης:

δώσε ακέραιο n: 5
δώσε χαρακτήρα a: k
δώσε χαρακτήρα b: m

k
mk
kmk
mkmk
kmkmk
-----------------------------------------
εγώ κόλλησα μέσα στις for.
για την ακρίβεια έκανα την πρώτη for η οποία ανάλογα με τον ακέραιο εκτύπωνε τις ανάλογες γραμμές αλλα μετα στην αλλη μπερδευτηκα με τους μετρητες που ελεγχουν τους αρτιους και μονους για τις γραμμες.
μήπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;



τι ειναι τουτο..!!!:wow::s

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

akikos (Ανδρέας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη akikos
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,754 μηνύματα.

O akikos έγραψε στις 19:17, 27-11-09:

#87
// δημιουργησε μια μεταβλητή τύπου boolean.

typedef enum {false, true} bool; bool flag=false; //Αντικατέστησε το printf("%c%c",a,b); με

if (flag==false) { printf("%c",a); flag=true;} else { printf("%c",b); flag=false;} το πρόγραμμα τρέχει κάπως έτσι
δωσε το Ν= 10 δωσε το a= a δωσε το b= b a ba bab abab ababa bababa bababab abababab ababababa bababababa To οποίο δεν είναι ακριβώς ότι ζητάει άσκηση (θέλει ανα γραμμή να αλλάζει και το γράμμα με το οποίο αρχίζει η κάθε γραμμή. Με την παραπάνω λογική μπορεί να το κάνεις ακριβώς όπως το ζητάει η εκφώνηση.

hint: Oi ζυγές (ι%2==0) γραμμές ξεκινούν με a και οι μονές (ι/2 !=0) με b

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 23:14, 27-11-09:

#88
nefi εσας τι ασκηση σας εβαλε;πληροφορικη στο απθ δεν εισαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 00:57, 28-11-09:

#89
Αρχική Δημοσίευση από Chara3
nefi εσας τι ασκηση σας εβαλε;πληροφορικη στο απθ δεν εισαι;
ναι ποια εισαι? εμας μας εβαλε μια πολυ απλη...αλλα την ελυσα στ σπιτι..

διαβαζες θερμοκρασιες κ εμφανιζες αναλογα αν εχει κρυο ζεστη η παγετο κ επρεπε καθε φορα να βγαζει ενα μηνυμα αν θελει να συνεχισει ο χρηστης και πατωντας ναι να ζητουσε ξανα θερμοκρασια ενω αν πατουσε οχι να τερματιζε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 03:47, 28-11-09:

#90
Δεν χρειάζεται boolean μεταβλητή. Μπορείς με μια integer που εναλλάσεται μεταξυ 0 και 1 έστω η var.

πχ, μέσα στο βρόχο προσθέτεις.
for(...) // Εξωτερικός - Ακριβώς όπως και τα αστεράκια. for(...) // Εσωτερικός - Το ίδιο. if (var == 0) c = 'a'; else c = 'b'; var = !var; print("%c", c); printf("\n");

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 12:09, 28-11-09:

#91
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo
Δεν χρειάζεται boolean μεταβλητή. Μπορείς με μια integer που εναλλάσεται μεταξυ 0 και 1 έστω η var.

πχ, μέσα στο βρόχο προσθέτεις.
for(...) // Εξωτερικός - Ακριβώς όπως και τα αστεράκια. for(...) // Εσωτερικός - Το ίδιο. if (!var) c = 'a'; else c = 'b'; var = !var; print("%c", c); printf("n");
Εννοείται οτι την αρχικοποιείς κατάλληλα (με 1 ή 0)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 12:53, 28-11-09:

#92
nefi εγω ειμαι μεγαλυτερη απο σενα(9ο εξαμηνο) γι'αυτο και μας εβαλε λιγο πιο δυσκολα θεματα.απλα καταλαβα απο τις ακησεις που εβαλες εδω οτι ειμαστε απο την ιδια σχολη.αν καποια στιγμη θες βοηθεια για κατι που αφορα τη σχολη,οποιοδηποτε μαθημα,πες!
-----------------------------------------
/*File:prog-askisi 1oy eksetazomenoy ergasthrioy*/
#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
int main(void)
{
int N,i,j,met=1;
char a,b,c,var=0;
printf("Dwse enan akeraio N:");
scanf("%d",&N);
fflush(stdin);
printf("Dwse xarakthra a:");
scanf("%c",&a);
fflush(stdin);
printf("Dwse xarakthra b:");
scanf("%c",&b);
fflush(stdin);
for(i=1;i<=N;i++)
{
for(j=1;j<=met;j++)
{
if(!var)c=a;
else c=b;
var=!var;\
printf("%c",c);
}
met=met+1;
printf("\n");
}
getchar();
getchar();
return 0;
}
-----------------------------------------
thanks eruyomo. βεβαια ειναι c=a και c=b και οχι c='a' c='b' για να παιρνει η μεταβλητη τις τιμες α και β που δινει ο χρηστης!αλλα υπαρχει και ενα ακομη προβληματακι στον παραπανω κωδικα:τρεχει ετσι:
δωσε Ν: 4
δωσε α: ο
δωσε β: μ
ο
μο
μομ
ομομ

ενω εμεις θελουμε να τρεχει ετσι:
ο
μο
ομο
μομο

αυτο γιατι γινεται????εξηγησε το μου αν θελεις για να καταλαβω τον κωδικα!
-----------------------------------------
καταλαβα γιατι γινεται αυτο.γιατι καθε φορα που η var τυπωνει α αλλαζει τιμη και μετα τυπωνει β με αποτελεσμα οταν π.χ στο τελος της δευτερης γραμμης τυπωθει α στην αρχη της τριτης γραμμης τυπωνεται πρωτα β!το θεμα ειναι πως θα το διορθωσω αυτο γιατι ειναι το ιδιο προβλημα και με τον τροπο που μου ειπε ο akikos με την boolean!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 17:45, 28-11-09:

#93
Αρχική Δημοσίευση από Chara3
καταλαβα γιατι γινεται αυτο.γιατι καθε φορα που η var τυπωνει α αλλαζει τιμη και μετα τυπωνει β με αποτελεσμα οταν π.χ στο τελος της δευτερης γραμμης τυπωθει α στην αρχη της τριτης γραμμης τυπωνεται πρωτα β!το θεμα ειναι πως θα το διορθωσω αυτο γιατι ειναι το ιδιο προβλημα και με τον τροπο που μου ειπε ο akikos με την boolean!
Δοκίμασε να κρατάς άλλη μια μεταβλητή που θα εναλλάσεται το ίδιο στον εξωτερικό βρόχο. Η αρχική τιμή της var θα ναι η τιμή της μεταβλητής αυτής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

akikos (Ανδρέας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη akikos
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,754 μηνύματα.

O akikos έγραψε στις 11:37, 29-11-09:

#94
Αρχική Δημοσίευση από Chara3
καταλαβα γιατι γινεται αυτο.γιατι καθε φορα που η var τυπωνει α αλλαζει τιμη και μετα τυπωνει β με αποτελεσμα οταν π.χ στο τελος της δευτερης γραμμης τυπωθει α στην αρχη της τριτης γραμμης τυπωνεται πρωτα β!το θεμα ειναι πως θα το διορθωσω αυτο γιατι ειναι το ιδιο προβλημα και με τον τροπο που μου ειπε ο akikos με την boolean!
Με το παραπάνω κώδικα η άσκηση λύνεται προσθέτoντας ακόμα μια γραμμή και συγκεκριμμένα ένα if... else... και δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις καινούρια μεταβλητή

for(i=1;i<=N;i++) { // σημείο 1 // ακριβώς εδώ for(j=1;j<=met;j++) ... .... Κάθε φορά που αλλάζεις γραμμή πηγάινεις στην αρχή του εξωτερικού LOOP "σημείο 1". Σκέψου ότι στις μονές γραμμές πρέπει τυπώνεται πρώτα το α και στις ζυγές ο b. δηλαδή Aν (ι%2==0) πρέπει να αλλάξεις την μεταβλητή var έτσι ώστε να αποκτήσει τέτοια τιμή για να τυπωθεί αρχικά το b αλλιώς να πάρει την αντίθετη τιμή


Σημείωση: Αρχικoποιώντας την var έχεις var==0, όταν θέτεις var!= var τότε var== 1.


Σκέψου το λίγο και στη συνέχεία αν δεν το βρεις θα ποστάρω την γραμμή που λείπει. Αν η άσκηση έχει προθεσμία μέχρι αύριο πεσ το, μην χάσεις τσάμπα μόρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 14:21, 10-01-10:

#95
δημιουργηστε ενα προγραμμα που θα οριζει εναν πινακα 3*4 και θα ζητα απο το χρηστη τα στοιχεια του. αφου ο χρηστης εισαγει τα στοιχεια απο το πληκτρολογιο, το προγραμμα θα:
1. εμφανιζει τον αρχικο πινακα εκτυπωμενο ανα γραμμες.
2. αθροιζει τα στοιχεια της πρωτης και δευτερης στηλης στα αντιστοιχα στοιχεια της τριτης.
3. αυξανει τα στοιχεια της πρωτης στηλης κατα ενα.
4. εμφανιζει τον τελικο πινακα εκτυπωμενο ανα γραμμες.
-----------------------------------------
δυσκολευομαι στο να αντικαταστησω τα στοιχεια της τριτης στηλης με τα αθροισματα και να εφανισω τον τελικο πινακα. εχω κανει αυτα αλλα μονο το πρωτο ερωτημα ειναι σωστο.

#include<stdio.h> void add(int a[3],int b[3],int c[3]) { int i; for(i=0;i<3;i++) c[i]=a[i]+b[i]; } int main(void) { int pinakas[3][4]; int i=0; int j=0; for(i=0;i<3;i++) { for(j=0;j<4;j++) { printf("Dwse to stoixeio pinakas[%d][%d]:",i,j); scanf("%d",& pinakas[i][j]); } } printf("O pinakas einai:n"); for(i=0;i<3;i++) { for(j=0;j<4;j++) { printf("%dt",pinakas[i][j]); } printf("n"); } int c[3]; int a[3]={pinakas[0][0],pinakas[1][0],pinakas[2][0]}; int b[3]={pinakas[0][1],pinakas[1][1],pinakas[2][1]}; for(i=0;i<3;i++) { for(j=0;j<4;j++) { if(j==2) { add(a,b,c); for(i=0;i<3;i++) { printf("%dn",c[i]); } } else printf("%dn%dn%dn",pinakas[i][j]); } printf("n"); } system("pause"); }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 14:25, 10-01-10:

#96
Χαρά πρώτα μια προσπάθεια δική σου να δούμε και μετά να βοηθήσουμε...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 14:32, 10-01-10:

#97
δεν ξερω πολυ καλο προγραμματισμο αλλα το προσπαθω. δινω εργαστηριο αυριο και σιγουρα θα εχει πινακεσς. και με δυσκολευουν πολυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 14:46, 10-01-10:

#98
Ναι, έστω τα βασικά... Αυτά που ξέρεις έστω. Και θα λάβεις και βοήθεια. Ενώ αν το δεις απλά, θα πεις, α οκ, έτσι λύνεται, αλλά αν πας να γράψεις αύριο δεν θα σε έχει βοηθήσει.
Πόσταρε τον κώδικα που έχεις γράψει μέχρι στιγμής.


Ωραία, τώρα ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Στοίχιση ώστε το πρόγραμμα να είναι ευανάγνωστο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 14:49, 10-01-10:

#99
το εκανα ποστ εδω και ωρα. παραπανω ειναι. το ξερω οτι δεν οηθαει ο ετοιμοσ κωδικας γι αυτο ζηταω βοηθεια= και επεξηγηση για να καταλαβαινω τι κανω.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 14:51, 10-01-10:

#100
Ωραία. Να το βάζεις σε code tags. [ code] [ /code]
Δουλεύει κανονικά και απλά δεν κατανοείς τι κάνει? Σε ποιο σημείο κολλάς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • ΑΕΠΠ Βοήθεια/Απορίες στην ΑΕΠΠ - Ασκήσεις - Από katergaris
      Το θέμα έχει λάβει 2482 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 11-06-17 στις 05:40.
    • Απορίες/Ασκήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Από active_F
      Το θέμα έχει λάβει 107 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σχολές-Τμήματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-06-17 στις 19:08.
    • ΑΕΠΠ Προτεινόμενες ασκήσεις στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 181 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 21-10-14 στις 12:38.
    • Αλγεβρα Ασκήσεις στην Τριγωνομετρία - Από mostel
      Το θέμα έχει λάβει 52 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Γενική Παιδεία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-07-12 στις 13:19.
    • ΑΕΠΠ [2007 - 2008] Ασκήσεις στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 132 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-09-08 στις 14:59.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους