×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,044 μέλη και 2,411,750 μηνύματα σε 75,392 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 355 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Καρμπονάρα light

zanin

Περιβόητο Μέλος

H zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 936 μηνύματα.

H zanin έγραψε: στις 12:52, 23-05-07:

#1
επειδή η παραδοσιακή καρμπονάρα δεν φτιάχνεται με κρέμα γάλακτος αλλά μόνο με αβγά και τυρί, δοκιμάστε την στην light εκδοχή της

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ (LIGHT)

Υλικά (για 5 πιάτα)

1 πακέτο μακαρόνια
φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα(όσες επιθυμείτε) κομμένα
μαϊντανό
2 κουταλιές σούπας λάδι
2 αβγά**
10 κουταλιές σούπας τυρί παρμεζάνα *

*αντιστοιχεί 2 κουταλιές στο άτομο
** αντιστοιχεί μισό αβγό το άτομο

Δημιουργία

βράζω τα μακαρόνια
ανακατεύω σε ένα μπολ το αβγό με τις μισές κουταλιές τυρί.
τσιγαρίζω τις κομμένες φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα σε 2 κουταλιές λάδι και ρίχνω τα μακαρόνια με το υπόλοιπο τυρί. τα ανακατεύουμε και μετά ρίχνουμε τα αβγά που είναι ανακατεμένα με το μισό τυρί. Ανακατεύω και σερβίρω. από πάνω μπορώ να βάλω πιπέρι και μαϊντανό

καλή επιτυχία




edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zanin : 23-05-07 στις 12:59.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος