Wind

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Μια μικρη παρεθενση, αλλα σημαντικη.

Turkcell =
-37,1% ανηκει στην Telia Sonera (Φιλανσικη και Σουηδικη εταιρια)
-40,3% στην Cukurova (Τουρκικη μεν αλλα...!)
- 22,6% που απομενει σε μικροτερους επενδυτες!

Οσων αφορα τωρα την Τουρκικη Cucurova...
-Το 49% το εχει η Ρωσικη Αlfa (η οποια Αλφα εχει και την μιση Vimpelcom.Αν αναρωτιεστε ποια ειναι η τελευταια,ειναι αυτη που αγορασε την Armentel απο τον ΟΤΕ...τον δικο μας ΟΤΕ)
Μαλιστα η Cucurova προσφατα αποφασισε να πουλησει αλλο ενα 5.9 των μετοχων της στην Ρωσικη Alfa.Αργοτερα μαλιστα ενδεχεται να πουλησει ολοκληρο το μεριδιο της στην Αlfa.

Να σημειωσουμε οτι στα διακστηρια βρισκεται και η Telia Sonera με την Cucurova και την Alfa μιας και η πρωτη, πριν απο 2-3 χρονια αν θυμαμαι ειχε αγορασει κοντα το 50% της Cucurova (πραγμα που θα σημαινε οτι θα αποκτουσε τον ελεγχο της Turkcell), αλλα τελευταια στιγμη αυτο το 49% το αγορασε η Alfa απο την Cucucrova...

Οποτε οπως βλεπετε και εδω ισχυουν αυτα που ειπε ο tsitsilegas στο πρωτο του ποστ(παγκοσμιοποιημενη οικονομια).
Η Turkcell ειναι τοσο τουρκικη οσο Ελληνικη ειναι η voda...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

zanin

Διάσημο μέλος

Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 2,838 μηνύματα.
για να μαθεις ποσος χρονοσ σου εμεινε καλεις 1265 νομιζω
και πλέον κοστίζει 4,20 $
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Hunter

Περιβόητο μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 6,241 μηνύματα.
Με τίμημα ύψους 500 εκατ. ευρώ σε μετρητά συν την ανάληψη του καθαρού χρέους που ανερχόταν στα τέλη του 2006 στα 2,9 δισ. ευρώ η ΤΙΜ Hellas πέρασε στα χέρια του Αιγύπτιου επιχειρηματία Naguib Sawiris, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, και όπως αποκάλυψε πρώτο το Capital.gr. Στην πώληση φυσικά περιλαμβάνεται και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Q-Telecom.
Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας μέσω του επενδυτικού σχήματος Weather Investments με έδρα την Ιταλία ελέγχει όπως είναι γνωστό και πλειοψηφικό πακέτο (50% συν μια μετοχή) στην εταιρεία Tellas. Τα δυο funds Apax και Texas Pacific Group εξαγόρασαν την ΤΙΜ Hellas από την Telecom Italia τον Ιούνιο του 2005 με τίμημα 1,6 δις. ευρώ, ενώ μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2006 η κοινοπραξία προχώρησε στην εξαγορά της Q-Telecom από την εισηγμένη Info-Quest με τίμημα 360 εκατ. ευρώ.
Το Δεκέμβριο του 2006 μετά την "αποτυχημένη" απόπειρα πώλησης της ΤΙΜ τα δυο funds προχώρησαν σε αναχρηματοδότηση του δανεισμού εισπράττοντας σημαντικές υπεραξίες μέσω επιστροφής κεφαλαίου, σημειώνοντας έτσι μια από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις αναφορικά με τη σχέση χρόνου και απόδοσης στην παγκόσμια ιστορία των επιχειρηματικών συναλλαγών.
O κ. Giancarlo Aliberti, Διευθύνων Σύμβουλος της Apax Partners – Ιταλία, που ηγήθηκε της συμφωνίας για την Apax Partners, δήλωσε σχετικά: “Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα επωφελής τόσο για τους επενδυτές μας όσο και για τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΤΙΜ Ελλάς. Η γνώση μας για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μας έδωσε την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσουμε τη μεταστροφή που χρειαζόταν η ΤΙΜ Ελλάς. Η διοίκηση έκανε μία εξαιρετική δουλειά αναστρέφοντας την πτωτική πορεία που σημείωναν οι επιδόσεις της εταιρείας όταν την εξαγοράσαμε. Η επακόλουθη συνέργια της ΤΙΜ Ελλάς με την Q TELECOM δημιούργησε σε δεύτερη φάση μία δυνατή εταιρεία με άριστες μακροπρόθεσμες προοπτικές.”
Ο κ. Φίλιππος Κωστελέτος, Partner του Texas Pacific Group, δήλωσε: “Η περίπτωση της ΤΙΜ Ελλάς, που ήταν η πρώτη εξαγορά μας στην Ελλάδα, αποδεικνύει πως τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια μπορούν να δημιουργήσουν απτή αξία στις επιχειρήσεις. Συνεργαζόμενοι με μία δυνατή νέα ομάδα διοίκησης επενδύσαμε στο δίκτυο, στα προϊόντα και στο marketing και πετύχαμε την πλήρη ανάκαμψη της επιχείρησης. Με κάθε κριτήριο, η ΤΙΜ Ελλάς είναι σήμερα ηγέτης του κλάδου”.

O κ. Σωκράτης Κομινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΙΜ Ελλάς, δήλωσε σχετικά: "Η ΤΙΜ Ελλάς αναπτύχθηκε σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια. Η αφοσίωση των εργαζομένων και της διοίκησης της εταιρείας στην υλοποίηση της αναπτυξιακής μας στρατηγικής, άλλαξε το καθεστώς της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και καθιέρωσε την ΤΙΜ Ελλάς ως έναν από τους πρωταγωνιστές. Θα χτίσουμε πάνω στην αυξανόμενη δυναμική της εταιρίας προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ολοένα μεγαλύτερη αξία στους μετόχους και τους πελάτες μας".
Το προφίλ της Weather Investments
Η Weather Investments είναι μία εταιρεία ιδιωτικών επενδύσεων στις τηλεπικοινωνίες και ελέγχεται κατά 97% από την οικογένεια Sawiris και τον Naguib Sawiris. Η Weather κατέχει το 100% της Wind Telecommunicazioni spa, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ιταλία καθώς επίσης και η δεύτερη μεγαλύτερη στη σταθερή τηλεφωνία. Η Weather επίσης ελέγχει κατέχοντας το 50% συν μία μετοχή την Orascom Telecom Holding s.a.e. (OTH). Η ΟΤΗ είναι ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο διαθέτοντας δίκτυα GSM στην Αλγερία, το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, το Ιράκ, το Πακιστάν, την Τυνησία και τη Ζιμπάμπουε. Η OTH έχει περισσότερους από 50 εκατ. πελάτες (στοιχεία Δεκεμβρίου 2006). Η OTH κατέχει το 19,3% της Hutchinson Telecommunication International, κορυφαία εταιρεία στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε οκτώ χώρες. Οι μετοχές της OTH διαπραγματεύονται στα χρηματιστήρια του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας (ORTE.CA ORAT EY) ενώ αποθετήριοι τίτλοι της εταιρείας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (ORTEq.l, OTLD LI).

Οι διαπραγματεύσεις

Στο θέμα είχε αναφερθεί από χθες το πρωί το Capital.gr σε σχετικό του άρθρο με τίτλο "TIM Hellas: με νέους όρους, πολύ κοντά σε deal με τον Sawiris". Ειδικότερα, το δημοσίευμα ανέφερε τα εξής:
Με ταχύτητες που ξεπερνούν ακόμη και αυτές που υπόσχεται το... δίκτυο τρίτης γενιάς κινητής τηλεφωνίας φαίνεται να τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα πώλησης της TIM Hellas μετά τις δηλώσεις του Αιγύπτιου επιχειρηματία Naguib Sawiris περί αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος του για την απόκτηση της εταιρείας, που μετέδωσε αποκλειστικά το Capital.gr.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται, και μέχρι αύριο αναμένεται να υπάρχει συμφωνία για περίοδο αποκλειστικής διαπραγμάτευσης (exclusivity period) με τον Αιγύπτιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Sawiris είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση της εταιρείας κατά τη διάρκεια του "διαγωνισμού" για την πώληση της πέρυσι το Νοέμβριο, αναφέροντας ως βασική αιτία το τίμημα, αλλά και τον τρόπο με βάση τον οποίο γινόταν η διαδικασία.
Φυσικά το τίμημα δεν μεταβλήθηκε, απλά άλλαξε ο τρόπος "καταβολής" του. Όντας γνώστες των χρηματοοικονομικών δυνατοτήτων του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος, οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών κεφαλαίων, έθεσαν αμέσως μετά το "ναυάγιο" της πώλησης, σε εφαρμογή το "Σχέδιο Β". Σύμφωνα με αυτό, ένα ομολογιακό δάνειο εξασφάλισε τα απαραίτητα κεφάλαια που επεστράφησαν στους μετόχους και αντιστοιχούσαν σε πώληση στο τίμημα των 3 δισ. ευρώ.
Πλέον οι απαιτήσεις τους περιορίζονται στο "υπόλοιπο" ποσό που φημολογούταν ότι ζητούσαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, το ποσό αυτό ανήρχετο σε 3,5 έως 4 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν ο Αιγύπτιος συμφωνήσει στην καταβολή της διαφοράς, το deal θεωρείται βέβαιο ότι θα κλείσει. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό ωφελούνται και οι δύο πλευρές δεδομένου ότι τα funds αποκομίζουν τα οφέλη που είχαν προϋπολογίσει και ο Αιγύπτιος μεγιστάνας δεν αναγκάζεται να εκταμιεύσει το "ιλλιγιώδες" ποσό.
Τι αγοράζει ο Sawiris; Μια εταιρεία με σημαντικά χρέη καθώς ακόμη και η εξαγορά είχε γίνει με δανεισμό (leverage buy out) αλλά και ισχυρή ανάπτυξη, καθώς τα τελευταία τρίμηνα η εταιρεία πρωταγωνιστεί στις νέες συνδέσεις. Επιπλέον "αγοράζει" ένα κομβικό σημείο για το footprint του ομίλου του και φυσικά ένα management που δείχνει ικανό να συνεχίσει την ανάπτυξη και να "κληροδοτήσει" την εταιρεία στο management που θα επιλέξουν οι νέοι ιδιοκτήτες.
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι το deal θα κλείσει και αυτό ανέφεραν αργά χθες το βράδυ καλά πληροφορημένες πηγές. Το ενδιαφέρον του Αιγύπτιου άλλωστε ήταν δεδομένο από την πρώτη στιγμή καθώς υπενθυμίζεται ότι είχε προσσεγίσει τα funds μόλις δύο μήνες μετά την εξαγορά της TIM από την Τelecom Italia.
Εφόσον οι προβλέψεις αποδειχθούν σωστές, απομένει να δούμε τι θα συμβεί με το άλλο κομμάτι του παζλ, που ακούει στο όνομα Tellas. Πιθανότατα ο Sawiris έχει στρατηγικό σχέδιο για τις συνέργειες των δύο εταιρειών και φυσικά για το ρόλο που θα διαδραματίσει η Κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ, του έτερου μετόχου της Tellas.
www.capital.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,877 μηνύματα.
Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση με πολλά σενάρια για τους λάτρεις του είδους!:hmm: Μπράβο κυνηγέ που την πόσταρες!:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Μαλιστα μαλιστα...
Αν και τα 2.9 δις σαν αριθμος ειναι ενα πολυ μεγαλο ποσο και φανταζει οτι η εταιρεια δεν τα πηγαινε καλα,αυτο δεν ισχυει.Το χρεος αυτο ουσιαστικα δημιουργηθηκε οταν ειχαν αγορασει την ΤΙΜ οι Αμερικανοι και αντι να της δωσουν το πακετο την εβαλανα και δανιστηκε απο την Τelecom Italia.
Αnyway, προσωπικα ο Αιγυπτιος πετυχε πολυ καλη προσφορα (παρα το χρεος) και οι μονοι που εξελικτηκα θα βγουν χαμενη απο αυτη την μετα-πωληση της εταιρειας θα ειναι οι Ιταλοι, οι οποιοι πραγματικα "εχασαν" μια εταιρεια που με σωστε κινησεις ειχε απιστευτα φοντα να χτυπησει πολυ τις αλλες εταιρειες.
Σημαντικο προς το παρων ειναι η ΤΙΜ (ή οπως γινει το ονομα της,αν αλλαξει) να συνεχισει τα πακετα προσφορων και σημαντικο να μην κοψει το non stop
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Πάντως από ότι εχω ακούσει θα αλλάξει το όνομα της εταιρίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Δεν αποκλειεται κατι τετοιο xMITSOSx...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hunter

Περιβόητο μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 6,241 μηνύματα.
Αλλάζουν τα πάντα με την πώληση της ΤΙΜ

Οι επιπτώσεις που θα έχει στο σύνολο της αγοράς η εξαγορά της ΤΙΜ Hellas. από τη Weather Investments του Αιγύπτιου επιχειρηματία Ναγκίμπ Σαουίρις, βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος. Η συμφωνία έκλεισε αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη με το τίμημα να ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ σε μετρητά και την ανάληψη των υποχρεώσεων της ΤΙΜ Hellas, οι οποίες υπολογίζονται στα 2,9 δισ. ευρώ. Η συνολική αξία διαμορφώνεται στα 3,4 δισ. ευρώ, ποσό που από ξένους παρατηρητές θεωρείται λογικό υπό την έννοια ότι είναι περίπου 7,5 φορές το EBITDA της TIM Hellas (συμπεριλαμβανομένης και της Q-Telecom), όταν η Weather είχε πληρώσει 8 φορές το EBITDA της ιταλικής Wind για να την αποκτήσει.
Ποια είναι τα δεδομένα μέχρι τώρα:
• Η διοίκηση της ΤΙΜ Hellas διατηρείται στη θέση της, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της Weather.
• Οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές σε Ελλάδα και Ευρώπη αναμένεται να έχουν δοθεί εντός των επόμενων δύο μηνών.
• Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν συνέργειες με τις άλλες εταιρείες του ομίλου, ήτοι την Tellas, το 50% συν μία μετοχή της οποίας ανήκει στη Wind, η οποία ελέγχεται 100% από τη Weather. Σημειωτέον πως η τελευταία ελέγχει και το 50% συν μία μετοχή της Orascom Telecom, που είναι η μεγαλύτερη –με βάση τη χρηματιστηριακή αξία της- τηλεπικοινωνιακή εταιρεία της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής με παρουσία σε 7 χώρες.
• Παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση της ΔΕΗ, του έτερου μετόχου της Tellas. Το ενδεχόμενο πώλησης του μεριδίου της θεωρείται εξαιρετικά πιθανό. Σε αυτή την περίπτωση ανοίγει ο δρόμος για συγχώνευση ΤΙΜ – Tellas. Νωρίτερα θα έχει ολοκληρωθεί πάντως η λειτουργική απορρόφηση της Q-Telecom από την ΤΙΜ.
• Στις συνέργειες περιλαμβάνεται η συνεργασία ΤΙΜ με Tellas στις σταθερές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο διαγωνισμός της ΤΙΜ για συνεργασία με πάροχο για την προσφορά DSL συνδέσεων ουσιαστικά δε θα προχωρήσει, καθώς η ΤΙΜ θα συνεργαστεί με την Tellas.
• Το νέο σχήμα θα ξεκινήσει -ενδεχομένως και εντός του έτους- να ακολουθεί περισσότερο «επιθετική» εμπορική πολιτική, προσφέροντας triple ή ακόμη και quad play πακέτα. Η τεχνογνωσία υπάρχει, αφού η Wind, όπως είχε γράψει παλαιότερα το Weekly Telecom, ετοιμάζεται να προσφέρει quad play πακέτα υπηρεσίας. Ενδεχομένως το φθινόπωρο να δούμε τέτοια πακέτα, που θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες όλων των υπαρχόντων υποδομών του νέου σχήματος.
• Η δυναμική του νέου σχήματος είναι εντυπωσιακή. Πέραν του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, η Tellas είναι ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος με ισχυρή παρουσία στο ADSL, υπάρχει μία αλυσίδα καταστημάτων που εντός του 2007 πρόκειται να φτάσει στα 360 (από 315 σήμερα) σημεία, ενώ η Q-Telecom βρίσκεται σε φάση υλοποίησης δικτύου WiMax.
• Εντός του 2007 θα ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής της ονομασίας της ΤΙΜ, που μάλλον θα τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του 2008. Το νέο όνομα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί και η επιλογή του θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως π.χ. αν θα προχωρήσει η συγχώνευση ΤΙΜ-Tellas.

Η πώληση της ΤΙΜ Hellas είναι πολύ πιθανό να «υποχρεώσει» και άλλους παίκτες της αγοράς σε κινήσεις. Η δημιουργία ενός σχήματος που θα είναι το μόνο –μέχρι στιγμής- που μπορεί να συγκριθεί σε μεγέθη με τον όμιλο ΟΤΕ εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει ισχυρά αντανακλαστικά στους μικρότερου μεγέθους παρόχους, καθώς είναι πλέον πασιφανές ότι μόνο τα μεγάλα σχήματα θα είναι σε θέση να επιβιώσουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήτσος

Νεοφερμένος

Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Έχω μια περιέργεια.
Όταν αλλάξει το όνομα της εταιρίας πως θα ονομάζονται οι υπηρεσίες π.χ TIM Plus κ.τλ. ? Πάντως αν κόψουν το f2g non-stop και το TIM Plus Non-Stop
για εμένα τελείωσε η ΤΙΜ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Ναι όντως!:hammer:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Η ΤΙΜ ανακοινώνει στις 15/02/07 την έναρξη της νέας υπηρεσίας Non-Stop προς σταθερά. Η υπηρεσία προσφέρει 120 δωρεάν λεπτά προς όλα τα σταθερά, με χρέωση μόνο 5ευρώ/30 ημέρες. Η έγγραφη στην υπηρεσία πραγματοποιείτε καλώντας το 1265, ή στέλνοντας ένα sms με την εντολή 'ΣΤΑ' στο 1255. Τα δωρεάν λεπτα ομιλίας αφορούν κλήσεις προς εθνικα σταθερά,εκτός κινητά,περιαγωγής,διεθνών κλήσεων και υπηρεσιών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Κατά την γνώμη μου πολύ καλή προσφορα! Ε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Πολυ καλη προσφορα.:)
Μετα το weekend,το 500, τα mini sms και mms ερχεται και γενικα για τα σταθερα.;)


xMITSOSx μιας και εισαι νεος ακομα στην παρεα μας, να ξερεις πως οταν παραθετουμε ενα "νεο" ανακοινωνουμε-αναγραφουμε και την πηγη.
Που το βρηκαμε δηλαδη ή που το διαβασαμε.
Λοιπον το παραπανω νεο μπορειτε να το βρειτε στην επισημη σελιδα της ΤΙΜ.GR
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Και συγκεκριμένα εδώ;) https://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023 ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Σε προλαβα πιο πανω.χιχι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Ναι δίκιο έχεις!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hunter

Περιβόητο μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 6,241 μηνύματα.
μεταφερθηκε στο σωστο υποφοροθμ το θεμα σου Μητσο ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Στο site της ΤΙΜ έχει ημερομηνία λήξης της προσφοράς. Ακόμα δεν την ξεκίνησαν έβαλαν και λήξη...:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maik85

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΙΜ - 28/2/2007
Η ΤΙΜ Hellas Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι από την 1η Μαρτίου 2007 το πρόγραμμα δωρεάν χρόνου ομιλίας της καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ, ΤΙΜ 90 θα πάψει να ισχύει και θα αντικατασταθεί από το νέο πρόγραμμα ΤΙΜ 100.
[...]
Τέλος, από την 1η Μαρτίου 2007, τα προγράμματα ΤΙΜ 30, ΤΙΜ 60, και ΤΙΜ 100 θα διατίθενται σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας με οικονομικό πακέτο ΤΙΜ Card ή F2G.
Πηγή: ΤΙΜ

Πολύ καλή κίνηση της ΤΙΜ. Παλιότερα τα πακέτα με τον δωρεάν χρόνο ίσχυαν μόνο για συνδρομητές ΤΙΜ card, ενώ τώρα παρέχονται και σε κατόχους f2g!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsos The Great

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2,165 μηνύματα.
Ναι όντως πάρα πολύ καλή κίνηση. Ας ελπίσουμε πως δεν θα βάλουν λήξη της προσφοράς όπως στο f2g non-stop προς σταθερά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top