[Αρχείο 2009 - 2017] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Κομνηνός

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,681 μηνύματα.
τα πειραματικά σχολεία ήταν δωρεά εθνικών ευεργετών,τα οποία τα έχτισαν για τα χαρισματικά παιδιά ανθρώπων που δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά ή στο εξωτερικό ,τους δινόταν η ευκαιρία ,λοιπόν,για εκπαίδευση υψηλού επιπέδου,υπήρξαν σχολεία αριστείας για τα φτωχόπαιδα.Κάποιοι εκ των ευεργετών,υποψιάστηκαν τι θα γινόταν με την ενσωμάτωση των σχολείων υπο κρατική διαχείριση και βάλαν ως όρο τις εξετάσεις,αυτά δεν μπορεί να τα πειράξει καμία κυβέρνηση,τα υπόλοιπα όμως,στα πλαίσια του "εκδημοκρατισμού της εκπαίδευσης" στοχοποιήθηκαν την δεκαετία του 80.Οι εξετάσεις εν τούτοις επανήλθαν πριν λίγα χρόνια για να καταργηθούν επι ΣΥΡΙΖΑ.
Το λοιπόν,το τι πιστεύουμε εσύ ή εγώ δεν έχει σημασία,σημασία έχει τι ήθελε και πίστευε ο ευεργέτης όταν έδινε τα λεφτά του για ανεγερθουν τα πρότυπα σχολεία αυτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Ο ευεργέτης όπως λες αν θέλει να διατηρήσει τον τρόπο λειτουργίας και τον προσανατολισμό του σχολείου που χρηματοδοτεί, το κρατά υπό ιδιωτικό καθεστώς. Γιατί αν κι εφόσον περάσει υπό δημόσιο έλεγχο και θεωρείς πως περνά απ' το χέρι σου ακόμη το πώς θα λειτουργήσει κάτι το οποίο είναι δημόσιο και αντιπροσωπεύει το δημόσιο συμφέρον, είσαι λίγο... αφελής δε νομίζεις;

Επί της ουσίας λοιπόν εφόσον δεν θες να δώσεις κάποια ερμηνεία πέρα από αυτήν που έδωσε κάποιος λεφτάς πριν 50 χρόνια, ας δούμε πώς τα περιγράφει το υπουργείο.
Τα Πειραματικά σχολεία είναι σχολικές μονάδες που ανήκουν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, όπου δοκιμάζονται νέα προγράμματα σπουδών και ωρολόγια προγράμματα, διδακτικά εργαλεία, σχολικά εγχειρίδια και άλλο εκπαιδευτικό υλικό, διδακτικές μέθοδοι, τρόποι διοίκησης και λειτουργίας της σχολικής μονάδας. Οι πιλοτικές αυτές εφαρμογές σχεδιάζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετά από γνώμη του Ι.Ε.Π., των Πανεπιστημίων ή των ερευνητικών κέντρων που σχετίζονται με την εκπαίδευση, καθώς και από τη Δ.Ε.Π.Π.Σ. ή τις ίδιες τις σχολικές μονάδες με στόχο τη συναγωγή συμπερασμάτων αξιοποιήσιμων για τη χάραξη εκπαιδευτικής πολιτικής. Οι εκπαιδευτικοί αυτών των σχολείων διαθέτουν αυξημένα τυπικά προσόντα και κυρίως την κατάλληλη επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση και διδακτική εμπειρία, ώστε να είναι σε θέση να υλοποιήσουν τις πιλοτικές εφαρμογές, να συμβάλουν στην αποτίμηση των αποτελεσμάτων τους και να προσφέρουν την απαραίτητη ανατροφοδότηση για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού, οι δε μαθητές και μαθήτριες εισάγονται με τρόπο που δεν παραβιάζει τις βασικές προϋποθέσεις ενός κατά το δυνατόν τυχαίου δείγματος, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.
από εδώ

Δώσε βάση στην τελευταία πρόταση. Ο στόχος του πειραματικού σχολείου είναι να λειτουργήσει με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι δυνατό οι εκπαιδευτικές τεχνικές και επιλογές που θα προκύψουν, να εφαρμοστούν εύκολα σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σχολείο με στόχο την καλυτέρευση της δημόσιας εκπαίδευσης. Φυσικά θα τρέξει να πει κάποιος συριζέοι τι άλλο θα λεγαν, προκαλώ λοιπόν σε αυτήν την περιπτωση οποιοδήποτε άλλο να μου πει πώς φανταζεται στο μυαλό του την έννοια του "πειραματικού" σχολείου.

Ένα πειραματικό σχολείο λοιπόν το οποίο διδάσκει μόνο σε πολύ καλούς ή πολύ έξυπνους μαθητές πόσο πειραματικό και πόσο πρότυπο είναι; Όταν το κοινό στο οποίο συγκεντρώνεται δεν έχει καμία σχέση με εκείνο ενός οποιουδήποτε άλλου μέσου σχολείου τι κοινό έχει με αυτό και πώς μπορεί να συγκριθούν οι μεθόδοι του; Γιατί σε τέτοια περίπτωση, ας σκεφτούμε κατά πόσο έχει νόημα το δημόσιο να σπαταλά πόρους στον επανασχεδιασμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας όταν εκείνη δεν είναι σε θέση να μεταφερθεί επαρκώς στην πραγματική ζωή εφόσον πριν γίνει αυτό, έχουμε αφήσει έξω από την εξίσωση όποιες δυσκολίες του εκπαιδευτικού συστήματος οι οποίες μπορεί να λέγονται παιδιά που δεν είναι διάνοιες, ή/και δεν έχουν μορφωμένους γονείς ή/και δεν έχουν καλλιεργημένη την πρέπουσα συμπεριφορά που να τα βοηθά να στρωθούν να μάθουν.

Θα έλεγε κανείς και ο καθένας είναι ελεύθερος να διαφωνήσει εδώ πως ο καλός δάσκαλος δεν είναι αυτός που θα παραλάβει έναν καλό μαθητή και θα τον μετατρέψει σε πολύ καλό. Αλλά αυτός που θα παραλάβει έναν κακό, ατίθασο μαθητή, χωρίς ενδιαφέρον για το μάθημα, χωρίς σωστές βάσεις, που να συγκαταλέγει όλους εκείνους τους πονοκεφάλους που κάθε κακός δάσκαλος θα ήθελε να αποφύγει και θα παρει αυτόν τον μαθητή και θα τον βάλει σε μια διαδικασία όπου θα του καλλιεργήσει το ενδιαφέρον για το μάθημα και θα τον βάλει σε έναν δρόμο που εκείνος χωρίς σοβαρή βοήθεια με κανέναν τρόπο δεν θα έμπαινε. Όταν μιλάμε για πρότυπο σχολείο δεν αναφερόμαστε στους μαθητές. Οι μαθητές είναι αυτοί που είναι. Αναφερομαστε στους δασκάλους, στον τρόπο διδασκαλίας, στον σχεδιασμό των μαθημάτων, σε ένα πλαίσιο που θα καθίσταται αποδοτικό στη γενική περίπτωση είτε μιλάμε για τον πρώτο, είτε για τον τελευταίο μαθητή. Έτσι αξιολογείς και καλυτερεύεις την εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της, όχι κλείνοντας τη μύτη σου και επιλέγοντας την αφρόκρεμα αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. όταν μιλάμε λοιπόν για τέτοιου είδους ιδεοληψίες και δήθεν υποβιβασμό της αριστείας, ας τα έχουμε κι αυτά στο νου μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,632 μηνύματα.
Με όλα πρέπει να ασχολείται μια κυβέρνηση και με τα μικρά που τελικά είναι συμβολικά και δείχνουν προθέσεις και νοοτροπία και με τα μεγάλα.Για ποιόν λόγο κάνεις τον διαχωρισμό; Υπάρχει υπουργός παιδείας,θα ασχοληθεί με τα πάντα,τι θα κάνει: πασιέντζες θα ρίχνει;:D
Το θέμα εδώ είναι η νοοτροπία που πάει να περάσει το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.
Ένα κόμμα που την αριστεία την θεωρεί ρετσινιά κ ελιτισμό ή την επιβραβεύει και την θεωρεί κινητήριο μοχλό μιας ευημερούσας κοινωνίας;!όλα τα σοσιαλ κράτη πάντως ποντάρουν στην ισότητα προς τα κάτω,το μοντέλο είναι ένας λαός,μια μάζα και ένας ηγέτης που θα ηγείται της μάζας.
.

Το θεμα ειναι οτι γινεται ντορος για ενα ανουσιο θεμα και βγαινουν ολα τα <<γνωστα>> μμε και κραζουν το συριζα. ΑΝ εφαιρνε τετοια νομοθεσια η ΝΔ δεν θα κουνιοταν φυλλο , αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα μεσα ενημερωσης στη χωρα μας και ειδικα μια φυλλαδα και ενα καναλι. Οχι δεν θα επρεπε να γινεται ντορος για το αν σηκωνει τη σημαια ο πρωτος σε βαθμους μαθητης , οχι δεν θα επρεπε να γινει ντορος για την κληρωση σημαιοφορων ή την προσευχη ή τον εκκλησιασμο. Θα επρεπε να γινει ντορος για τα προγραμματα σπουδων απο το δημοτικο μεχρι το λυκειο, για τα φροντιστηρια και για τις παννελαδικες.Μην ξεχναμε οτι ο συριζα ειναι 2 χρονια στην κυβερνηση οι αλλοι που ηταν σχεδον 40 τους ξεχναμε για τα αισχη που εκαναν στην εκπαιδευση ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
https://www.protothema.gr/world/article/703794/oie-gia-venezouela-gia-toulahiston-73-thanatous-euthunetai-i-kuvernisi-madouro/

https://www.liberal.gr/arthro/158090/epikairotita/2017/oie-to-kathestos-tis-benezouelas-euthunetai-gia-basanistiria-kai-46-thanatous.html

"But it's not real socialism"

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Γενικα οι δικτατορες στη Λατινικη Αμερικη συνηθως πεθαινουν στη φυλακη. Και μαλιστα αρκετοι ειχαν και τις πλατες των ΗΠΑ. Η καλυτερη λυση του Μαδουρο ειναι η διαφυγη στην Κουβα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Γενικα οι δικτατορες στη Λατινικη Αμερικη συνηθως πεθαινουν στη φυλακη. Και μαλιστα αρκετοι ειχαν και τις πλατες των ΗΠΑ. Η καλυτερη λυση του Μαδουρο ειναι η διαφυγη στην Κουβα...

Αν είσαι πολύ άτυχος και δεν καταφέρουν να σε καλύψουν οι ΗΠΑ ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε κανένα δημοκρατικό δικαστήριο.

Αν όχι λες γεια στη CIA.

τώρα που το σκέφτομαι αν θες να παριστάνεις το δικτάτορα θες να έχεις τις πλάτες των ΗΠΑ. Και ποιος δε θα θελε να έχει την τύχη του ΠΙνοσετ και να ζήσει μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Όπως και να χει δε θα θελα να μουν στη θέση του Μαδούρο, για δικτάτορας δε φαίνεται και πολύ διπλωμάτης, τουλάχιστον όχι με αυτούς που πρέπει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Το θεμα ειναι οτι γινεται ντορος για ενα ανουσιο θεμα και βγαινουν ολα τα <<γνωστα>> μμε και κραζουν το συριζα. ΑΝ εφαιρνε τετοια νομοθεσια η ΝΔ δεν θα κουνιοταν φυλλο , αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα μεσα ενημερωσης στη χωρα μας και ειδικα μια φυλλαδα και ενα καναλι.

Πες μου ότι κάνεις πλάκα. Στην τριετία κυβερνήσεως Σαμαρά ακριβώς πριν βγει ο Συριζα τα κανάλια ασκούσαν τεράστια πίεση στα καμώματα της κυβέρνησης με αποκορύφωμα τις καθαρίστριες, το κλείσιμο της ΕΡΤ, την υπογραφή του μνημονίου κλπ, ειδικά στα πρώτα δυο μνημόνια γινόταν χαμός, ενώ τα επόμενα δυο πέρασαν με πολύ μικρότερη πίεση των καναλιών.

Έχω έρθει στο συμπέρασμα ότι τα κανάλια απλώς κράζουν την εκάστοτε κυβέρνηση γιατί αυτό θέλει να βλέπει ο τηλεθεατής. Είτε λέγεται ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε Συριζα. Δεν έχει σημασία, πάντα οποιαδήποτε αλλαγή πάει να κάνει μια κυβέρνηση αυτή θα κατακρίνεται στην TV.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,632 μηνύματα.
Πες μου ότι κάνεις πλάκα. Στην τριετία κυβερνήσεως Σαμαρά ακριβώς πριν βγει ο Συριζα τα κανάλια ασκούσαν τεράστια πίεση στα καμώματα της κυβέρνησης με αποκορύφωμα τις καθαρίστριες, το κλείσιμο της ΕΡΤ, την υπογραφή του μνημονίου κλπ, ειδικά στα πρώτα δυο μνημόνια γινόταν χαμός, ενώ τα επόμενα δυο πέρασαν με πολύ μικρότερη πίεση των καναλιών.

Έχω έρθει στο συμπέρασμα ότι τα κανάλια απλώς κράζουν την εκάστοτε κυβέρνηση γιατί αυτό θέλει να βλέπει ο τηλεθεατής. Είτε λέγεται ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε Συριζα. Δεν έχει σημασία, πάντα οποιαδήποτε αλλαγή πάει να κάνει μια κυβέρνηση αυτή θα κατακρίνεται στην TV.
Επι εποχης σαμαρα ο σκαι μονο παρτι δεν εκανε και σημερα κραζει συνεχως και εχουμε μαθει περισσότερα για την Βενεζουέλα. Επισης το μεγκα εκανε το ιδιο . Επιπλέον πολλες εφημεριδες εχουν αλλαξει εντελως το υφος τους . Το πρωτο θεμα επι πρωθυπουργίας σαμαρα στην κυριακατικη εκδοση εγραφε συνεχως για το πόσο καλα παμε τα πραγματα ενω επι συριζα γραφει συνεχεια για καταστροφές. Μεγαλύτερη εντυπωση μ κανει η αλλαγη της καθημερινης .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,863 μηνύματα.
Υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο ή είναι ράδιο αρβύλα;
https://www.analyst.gr/2017/08/08/i-megaliteri-fouska-olon-ton-epoxon/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Το θεμα ειναι οτι γινεται ντορος για ενα ανουσιο θεμα και βγαινουν ολα τα <<γνωστα>> μμε και κραζουν το συριζα. ΑΝ εφαιρνε τετοια νομοθεσια η ΝΔ δεν θα κουνιοταν φυλλο , αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα μεσα ενημερωσης στη χωρα μας και ειδικα μια φυλλαδα και ενα καναλι. Οχι δεν θα επρεπε να γινεται ντορος για το αν σηκωνει τη σημαια ο πρωτος σε βαθμους μαθητης , οχι δεν θα επρεπε να γινει ντορος για την κληρωση σημαιοφορων ή την προσευχη ή τον εκκλησιασμο. Θα επρεπε να γινει ντορος για τα προγραμματα σπουδων απο το δημοτικο μεχρι το λυκειο, για τα φροντιστηρια και για τις παννελαδικες.Μην ξεχναμε οτι ο συριζα ειναι 2 χρονια στην κυβερνηση οι αλλοι που ηταν σχεδον 40 τους ξεχναμε για τα αισχη που εκαναν στην εκπαιδευση ;

Συριζαιος απο τους λιγους.

1) ΟΛΑ τα ΜΜΕ, σε ΟΛΕΣ τις χωρες εχουν πολιτικη αποψη. Για δημοκρατικες χωρες παντα λεμε, αν ονειρευεσαι Σ. Ενωση και Πραβδα, αλλαζει η κουβεντα. Η Telegraph υποστηριζει Tories, η Mirror Εργατικους, η Suddeutsche Zeitung το SPD κ.ο.κ. Επισης οταν επι Σαμαρα οι δικες σας φυλλαδες και τα δικα σας σαιτ γραφανε ολες τις μπουρδες, δεν σας εβλεπα να νοιαζεστε για το θεμα. Οταν η ΕΡΤ βγαζει τα αντιμετρα τρεις φορες μεγαλυτερα απο τα μετρα ειναι δημοσιογραφια αλλα οταν ο Θεμος σας κανει πολεμο με στοιχεια ειναι κιτρινισμος; Ξυδακι.

2) Κοφτε την καραμελα για τα 40 χρονια. Απο τα 40 χρονια τα 25 περιπου κυβερνησε το ΠΑΣΟΚ το οποιο αποτελει τη βαση των υπουργων του ΣΥΡΙΖΑ. Ακομα και ιδεολογικα, το ΠΑΣΟΚ το ορθοδοξο ειναι το ενα και το αυτο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα εγω σου λεω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν ενα κομμα απο το μηδεν. Επειδη 40 χρονια εγιναν λαθη και η χωρα πηγε εν τελει κατα διαολου, δικαιολογουνται ολα τα αισχη που κανει ο ΣΥΡΙΖΑ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,632 μηνύματα.
Συριζαιος απο τους λιγους.

1) ΟΛΑ τα ΜΜΕ, σε ΟΛΕΣ τις χωρες εχουν πολιτικη αποψη. Για δημοκρατικες χωρες παντα λεμε, αν ονειρευεσαι Σ. Ενωση και Πραβδα, αλλαζει η κουβεντα. Η Telegraph υποστηριζει Tories, η Mirror Εργατικους, η Suddeutsche Zeitung το SPD κ.ο.κ. Επισης οταν επι Σαμαρα οι δικες σας φυλλαδες και τα δικα σας σαιτ γραφανε ολες τις μπουρδες, δεν σας εβλεπα να νοιαζεστε για το θεμα. Οταν η ΕΡΤ βγαζει τα αντιμετρα τρεις φορες μεγαλυτερα απο τα μετρα ειναι δημοσιογραφια αλλα οταν ο Θεμος σας κανει πολεμο με στοιχεια ειναι κιτρινισμος; Ξυδακι.

2) Κοφτε την καραμελα για τα 40 χρονια. Απο τα 40 χρονια τα 25 περιπου κυβερνησε το ΠΑΣΟΚ το οποιο αποτελει τη βαση των υπουργων του ΣΥΡΙΖΑ. Ακομα και ιδεολογικα, το ΠΑΣΟΚ το ορθοδοξο ειναι το ενα και το αυτο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα εγω σου λεω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν ενα κομμα απο το μηδεν. Επειδη 40 χρονια εγιναν λαθη και η χωρα πηγε εν τελει κατα διαολου, δικαιολογουνται ολα τα αισχη που κανει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Νεοδημοκρατης απο τους πολλους;
ποια αισχη κανει ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστα σε αυτα των μπλε και πρασινων;
Η ερτ παντα ηταν με το κυβερνών κομμα .
Ο θεμος απο ποτε ειναι δημοσιογράφος; εχασε το φιλαρακι του τον αντωνη και κλαιει μονος του. Αλλα ευτυχως το πρώτο ψέμα το εχουμε καταλαβει. Ναι ολα τα ΜΜΕ εχουν αποψη αλλα στην ΕΛΛΑΔΑ τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Ο Παπαδημητρίου ελεγε για καταστροφη της χωρας, ο πορτοσαλτε μιλουσε για δραχμες και μη αντιστρεψιμη κατάσταση, ο μπογδανος εκλεγε στου Γερμανούς. Που ειναι ολα αυτα; αυτες ειναι αποψεις; και δεν ειναι μονο αυτοι ειναι και αλλοι τοσο αριστεροι οσο και δεξιοι .
Τα αισχη που εκανα τα δυο κομματα μπροστα στου συριζα ειναι τιποτα . Απο το να δω πρωθυπουργό τον κουλη (θα γινει στα επομενα χρονια) με την ντορα και τους χριστοφορακους, θεμους, αγγελοποουλου, βουλγαρακη ,αλογοσκουφη να κυκλοφορουν ελευθεροι ,προτιμω την χρυση αυγη. Τουλάχιστον ειναι καθαροι.

Μιας και λες οτι εχουν αποψη τα ΜΜΕ σε παρακαλώ δες το αρθρο του πρωτου ψεματος για την χαλαρωση των capital control.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Τα αισχη που εκανα τα δυο κομματα μπροστα στου συριζα ειναι τιποτα.
Κατά λάθος να υποθέσω;:P
Δεν θέλω να ξέρω τι αίσχη θα έκανε ο σύριζα αν ήταν στην εξουσία την εποχή των παχιών αγελάδων, όντας εντελώς ανεξέλεγκτος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,632 μηνύματα.
Κατά λάθος να υποθέσω;:P
Δεν θέλω να ξέρω τι αίσχη θα έκανε ο σύριζα αν ήταν στην εξουσία την εποχή των παχιών αγελάδων, όντας εντελώς ανεξέλεγκτος.

Ναι αλλο ηθελα να γραψω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Lancelot είναι αστείο το ότι κατακρίνεις τα ΜΜΕ για το ότι φανέρωναν ξεκάθαρη προτίμηση υπέρ ενός κόμματος ενώ αυτό κάνεις και εσύ! Btw το πρώτο θεμα απ'όσο θυμάμαι ειχε ανεκαθεν επικριτικό ύφος προς οποιαδήποτε κυβέρνηση και δεν επενουσε τόσο απροκάλυπτα την ΝΔ. Όσον αφορά εσένα τώρα νομίζω η φυλλάδα που σε εκφράζει είναι η Αυγή άρα ξέρεις από πού μπορείς να παρεις την νοθευμένη πληροφόρηση που επιθυμεις
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Το πρώτο θέμα ήταν και είναι το σπίτι όλων των ακροδεξιών trolls όποιος και να κυβερνά. Πρώτο θέμα, iefimerida, newbeast, η ίδια συνωμοταξία. Ο βόθρος του πολιτικού κιτρινισμού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Το πρώτο θέμα ήταν και είναι το σπίτι όλων των ακροδεξιών trolls όποιος και να κυβερνά. Πρώτο θέμα, iefimerida, newbeast, η ίδια συνωμοταξία. Ο βόθρος του πολιτικού κιτρινισμού.
Η αυγή; Ο ριζοσπάστης; Αυτά δεν είναι πολιτικός κιτρινισμός; Μισές δουλειές ρε Βασίλη, δεν τα θυμάσαι όλα...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Η αυγή; Ο ριζοσπάστης; Αυτά δεν είναι πολιτικός κιτρινισμός; Μισές δουλειές ρε Βασίλη, δεν τα θυμάσαι όλα...:/:

έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα στο νου σου ή απλά φάγαμε trigger από τις λέξεις ακροδεξιά trolls και είπαμε να even out?

Δεν διαβάζω αυγή ή ριζοσπάστη αλλά απ' ό,τι έχω δει δεν θυμάμαι ποτέ να συκοφάντησαν ή να ασχολήθηκαν με μικροπολιτική.

Επίσης αυτά τα δυο που αναφέρεις δεν είναι στην ίδια κατηγορία, είναι κομματικά προπαγανδιστικά όργανα. Δεν πουλάνε ανεξάρτητη ενημέρωση, με το που μπεις ξέρεις απ'την αρχή τι θα διαβάσεις. Αν θες να τα συγκρίνεις, σύγκρινέ τα με sites όπως το antinews και το dexiextrem. Βέβαια ο προσανατολισμός από μόνος του δε συνδέεται με τον πολιτικό κιτρινισμό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,632 μηνύματα.
Lancelot είναι αστείο το ότι κατακρίνεις τα ΜΜΕ για το ότι φανέρωναν ξεκάθαρη προτίμηση υπέρ ενός κόμματος ενώ αυτό κάνεις και εσύ! Btw το πρώτο θεμα απ'όσο θυμάμαι ειχε ανεκαθεν επικριτικό ύφος προς οποιαδήποτε κυβέρνηση και δεν επενουσε τόσο απροκάλυπτα την ΝΔ. Όσον αφορά εσένα τώρα νομίζω η φυλλάδα που σε εκφράζει είναι η Αυγή άρα ξέρεις από πού μπορείς να παρεις την νοθευμένη πληροφόρηση που επιθυμεις
Επειδή δεν αντεχω αλλο μπλε και πρασινους και επειδη φανηκε ξαφνικα ο συριζα με βαπτισατε συριζαιο. Καναμε υπομονη σαν λαος και ειχαμε το ιδιο μοτιβο, γιατι μας ενοχλει ο συριζα; γιατι να μην κανουμε αλλαγες στις κυβερνησεις, τους δυο τους δοκιμασαμε και φανηκαν αχρηστοι. Ο συριζα ανεπαρκής. Γιατι λοιπον να μην δοκιμαστει η χρυση αυγη; το ΚΚΕ; το ποτάμι; η ενωση κεντρωων;
Ποτε μα ποτε το πρωτο θεμα δεν ειχε επικριτικο υφος επι νδ , ισως μονο ο δανικας που εγραφε στην πρωτη σελιδα σε μια στηλη και ο μακρυγιαννης λιγο . Ολοι οι υπολοιποι τα εβλεπαν τα πραγματα ωραια .
Κατι τελευταιο μαθετε επιτελους οτι ο συριζα, η χα, το ποταμι και η ενωση κεντρωων εχει μια πολυ μικρη βαση ψηφοφορων . Οι υπολοιποι ψηφοφοροι που πηγαν σε αυτα τα κομματα ειναι εξαιτιας των δυο μεγαλων ,εξαιτιας του μισους για τα λ@μ#για που υπαρχουν σε αυτα
Προσωπικα δεν με πειραζει μια κυβερνηση χα.
Οχι δεν διαβαζω αυγη ουτε με αντιπροσωπεύει. Οπως λεει και ο βασιλης στην αυγη στον ριζοσπαστη στο protagon ξερεις τι θα διαβασεις ομως το πθ τα νεα το βημα η καθημερινή σου πλασαρουν μια αντικειμενικότητα γεματη κινδυνολογια. Εντούτοις ομως μπαινω και τα διαβαζω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Το πρώτο θέμα ήταν και είναι το σπίτι όλων των ακροδεξιών trolls όποιος και να κυβερνά. Πρώτο θέμα, iefimerida, newbeast, η ίδια συνωμοταξία. Ο βόθρος του πολιτικού κιτρινισμού.

μόνο efsyn και info-war
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top