Εχω να προσφερω αλλα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα, δεν μπορεις να μπλεξεις το επαγγελματικο με το προσωπικο.
Γιαννη για να στο εξηγησω γτ εισαι κ μικρο παιδι.
Εστω οτι ο γιαννακης ειναι σε μια ταξη, και τα φτιαχνει με τη μαρια. Ομως δεν τα βρισκουν και μαλωνουν και χωριζουν. Μετα ο γιαννακης στην ιδια ταξη του αρεσει η σοφια, η οποια ειναι φιλη της μαριας και ηξερε το παρελθον του γιαννακη, το σκεφτεται να τα φτιαξει μαζι του, αλλα οκ, τα φτιαχνουν, αλλα μετα δεν τα βρισκουν και χωριζουν.
Οποτε ο γιαννακης εχει ηδη δημιουργησει αρνητικο κλιμα μεσα στην παρεα του, γιατι και η μαρια και η σοφια ειναι στην παρεα της ταξης, οποτε οταν εμφανιζεται ο γιαννακης, υπαρχει μια ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα, σε σημειο ο γιαννακης να φυγει απο την παρεα γτ εχει ξενερωσει.
Στο ειπα λιγο σχολικα πως κινειται το θεμα εξω, γτ κ αυτοι οι πλουσιοι βιομηχανοι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και ολοι γνωριζονται μεταξυ τους.
Οποτε ο γιαννακης προτιμαει να βρει μια κοπελιτσα που να μην ειναι στην ταξη του για να εχει ησυχο το κεφαλι του.
Καταλαβες γιαννακη τι παιζει? μπραβο αγορι μου! παντα ηθελα να γινω δασκαλα....

