Γυαλιά ηλίου και οράσεως

Χαίρεται κόσμε. Έψαχνα στο ιντερνετ για φθηνά αλλά καλά γυαλιά ηλίου που θέλω να αγοράσω και έπεσα σε αυτή τη σελίδα.
Απ ότι είδα έχει ωραία γυαλιά και φθηνά.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη συγκεκριμένη σελιδα ή μήπως έχετε ακούσει κάτι γι αυτή τη μάρκα; Είναι καλα γυαλιά; αξίζουν; Η θα τυφλωθώ κατευθείαν; :P
https://sensolatino.com/shop/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Δε το γνωρίζω το σάιτ. Ξέρω όμως το www.hawkersco.com ,είναι στο ίδιο στυλ/τιμές και είναι αξιόπιστο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Α ωραιος. το είδα κι αυτό το σαιτ. η αληθεια ειναι δε με ενθουσιασε πολυ αλλα για να το λες εσυ ολο και κατι παραπάνω θα ξέρεις.
Παρεπιπτόντως είδα και αυτό το βιντεάκι και μου φαίνεται καλής ποιότητας αν κρίνω σωστά... https://www.youtube.com/watch?v=ABGWszm5M6U

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Ενα μικρό review για το γυαλί τύπου aviator

Τα γυαλιά αυτά ξεκίνησαν να παράγονται το 1936 απο μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία την Bausch&Lomb στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης αρχικά για τους πιλότους της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας

Το 1944 ενας αμερικανός στρατηγός ο Douglas MacArthur αποβιβάζεται στις Φιλιππίνες και τότε οι δημοσιογράφοι που τον ακολουθούν τραβούν τις παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες λίγο αργότερα δημοσιεύονται στον τύπο στις ΗΠΑ.

Τα γυαλιά άρχισαν να γίνονται περιζήτητα και στούς πολίτες αφού πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι γυαλιά ήταν αυτά που φόραγε ο στρατηγός.Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ξεκίνησαν να παράγονται και επίσημα για τους πολίτες.Μάλιστα πολλοί έφτασαν να μετονομάσουν τα γυαλιά rayban Μacarthur.Σήμερα η rayban προσφέρει εναν τεράστιο αριθμό επιλογών απο άποψη φακών και σκελετών.Υπάρχει ο επίχρυσος σκελετός,ο ατσάλινος,ο γκρι σκούρος (gunmetal),o μαύρος σκελετός.Απο έίδοι φακών υπάρχουν οι κανονικοί,οι φακοί με πολωτικά φίλτρα που μειώνουν την εκθεση του ματιού στην βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου και οι καθρεφτιζέ φακοί που περιορίζουν την αντανάκλαση του ήλιου.

Rayban aviator-είδη γυαλιών
Υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη rayban που είναι το rayban aviator 3044 το οποίο βγαίνει σε 52cm φακό το rayban aviator 3025 που βγαίνει σε 55 και 58cm φακό και το 3026 που βγαίνει σε φακό 62cm.

Αλλαγή φακού
1)Ξεσφύξτε με ενα κατσαβιδάκι τις βίδες που υπάρχουν αριστερά και δεξιά του γυαλιού στους φακούς (προσοχή δεν αφαιρούνται οι βίδες απλά χαλαρώστε τες λιγο με το κατσαβίδι αν χαθούν είναι δύσκολο να βρεθούν άλλες)
2)κρατήστε το γυαλί απο την γέφυρα (το σιδεράκι που ενώνει τους δυο φακούς) και πιέστε τον φακό απο μέσα προς τα έξω
3)επαναλάβετε το ίδιο και με τον άλλο φακό
4)πάρτε τους νέους φακούς και τοποθετήστε τους με προσοχή στον σκελετο του γυαλιού
5)πιέστε ελαφρά ώστε να κουμπώσουν πάνω στο σκελετό (προσοχή οι φακοί είναι γυάλινοι οπότε κάντε το με προσοχή)
6)σφύξτε πάλι τις βίδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 

Συνημμένα

  • Studio_20160722_150531.png
    Studio_20160722_150531.png
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 583
  • Studio_20160722_151812.png
    Studio_20160722_151812.png
    1.005,6 KB · Εμφανίσεις: 492
  • Studio_20160722_151722.png
    Studio_20160722_151722.png
    1.004,1 KB · Εμφανίσεις: 402
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σκευτομαι να παρω ενα ζευγαρη γυαλια ηλιου, οχι τιποτα ακριβο αλλα με καλους φακους. Πιλοτοι θελουμε να γινουμε, πρεπει να τα προσεχουμε τα ματια μας...
Κυριος βασικα τα θελω λογο οδηγισεις... Δυσκολο να οδηγας χωρις γυαλια το καλοκαιρι, και απο το να φαραω φτηνα που τελικα δεν ξερουμε τι παιζει, καλητερα ας φοραω κατι με καλητερη (θεωρτικα τουλαχιστων) προστασια.
Τα γυαλια ομως ειναι ενα θεμα που δεν το εχω πλησιασει καθολου... Τα μονα που ξερω ειναι τα Oakley plates (γυαλια-αποθημενο... Αλλα δεν τα βρηκα σε κανενα ελληνικο e-shop, και φανταζομαι θα ειναι και πανακριβα) και τα Rayban, τα παλια κλασικα και τα πιλοτικα...
Δεν θελω αυτα που ειναι της μοδας με τους τεραστιους φακους... Αν και για τιποτα πιλοτικα, η τα παλια rayban θα μπορουσα να το σκευτω... (αν και θα προτιμουσα κατι πολυ φτηνοτερο...)
Κοιταξα λιγο σε ελληνικα e-shops (χωρις να κοιταξω οοοολα τους τα γυαλια) και οσα βρηκα ητανε πιο πανω απο οσα σηκωνει το πορτοφολι μου... Σε σιτες με δημοπρασιες βρηκα διαφορα, που υποτιθετε τουλαχιστων οτι εμποδιζουν της ακτινες UV, αλλα δεν μου φαινονται και τοσο ποιοτικα... Οποτε χρειαζομαι την βοηθεια σας... Αν παρω, το πιθανοτερο ειναι να παρω απο κανενα μαγαζι εδω, εκτος και αν βρεθει κατι σε κανονικο μαγαζι που να εχει και ιστοσελιδα, γιατι της δημοπρασιες δεν της εμπιστευομαι... Χρειαζομαι ομως την βοηθεια σας ως προς το πως καταλαβενω αν οι φακοι ειναι καλοι και τα σχετικα... Τι αλλο να προεξω; Καμια φτηνη προταση;

Καλύτερα να μην έχουν μεταλλικά στηρίγματα στ' αυτιά γιατί θα στα επιβαρύνουν και μπορεί να σου προκαλούν πληγές. Πλαστικά στηρίγματα είναι τα πιο άνετα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τι γνώμη έχετε για τα γυαλιά ηλίου της ισπανικής Hawkers? Αγόρασα πρόσφατα τρια ζευγάρια μόλις 50 ευρώ από το Internet. Είναι πανάλαφρα και πολύ κομψά, μου αρέσουν. Αξίζουν, τι πιστέυετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τα hawkers έχουν κακής ποιότητας φακό και μετά απο καιρό πιθανότατα να αντιμετωπίσεις πρόβλημα π.χ ζαλάδα ή ενόχληση στα μάτια άσε που με το πλύσιμο χαλάει και ο σκελετός.Εαν θες κάτι στο στυλ του hawker πας για rayban wayfarer αλλά θα τα προσέχεις γιατί είναι γυάλινος ο φακός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Αy το κλασσικό Ray Ban Aviator:

CLV_SEP_aviatorclassicpngfull-1.jpg

Προτιμώ περισσότερο να το βλέπω σε άντρες όμως.



Kαι αυτά από πρόσφατη καμπάνια της Ray Ban.
33wabz6-1.jpg

as8qb-1.jpg

Enjoy! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Αy το κλασσικό Ray Ban Aviator:

CLV_SEP_aviatorclassicpngfull-1.jpg

Προτιμώ περισσότερο να το βλέπω σε άντρες όμως.



Kαι αυτά από πρόσφατη καμπάνια της Ray Ban.
33wabz6-1.jpg

as8qb-1.jpg

Enjoy! :inlove:


Για να ανοίγουμε και τα μάτια στον κόσμο πρώτα απο όλα αυτά τα δυο rayban που έχεις αναρτήσει εσύ είναι τα αρχικά που κατασκευάζονταν απο την bausch&lomp.Το 1999 η κακοδιαχείριση της εταιρείας την οδήγησε σε πώληση στην luxxotica μια πολυεθνική/πολυμετοχική εταιρεία με τεράστιο μονοπώλιο στον κλάδο των οπτικών.Σήμερα η εταιρέία αυτή κατέχει ενδεικτικά τις παρακάτω εταιρείες dolce gabbana,tiffany,rayban,prada,burberry,pearle vision,lenscrafter,oliver peoples,target optics,sears optics,sunglass hut,oakley και πολλές άλλα brands.Ενα rayban aviator κοστίζει για την εταιρεία 29$ την συγκεκριμένη στιγμή που το γυαλί σε ενα κατάστημα πουλιέται στα 150$ δηλαδή 50 φορές μεγαλύτερη τιμή απο την αρχική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Κι όμως εγώ επιμένω να πάρεις RayBan "με κλειστά τα μάτια", έστω κι αν δώσεις κάτι παραπάνω. Φακοί εγγυημένοι, desingn all time classic και υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και τιμές. Στο λέω από προσωπική εμπειρία, έδωσα κάποτε που έτυχε να έχω να διαθέσω χρήματα και τώρα μετά από χρόνια τα χαίρομαι γιατί είναι "σκυλιά" και γιατί το κλασικό δεν φεύγει από τη μόδα.
Καλύτερα να δώσεις μια φορά λεφτά, παρά να δίνεις διαρκώς για να αγοράζεις καινούργια.;)

geturlhttps3A2F2Fmedia1giphycom2Fmedia2F-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Χρόοοονια τώρα φοράω μόνο TAG
Για φέτος αυτά
d321dc2ca117c55898bad4ceede0d77be03efbcf-1.png

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Έχει τα γυαλιά ηλίου Enzo τα δύο 59 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Πήραμε δύο με τη μαμά μου και είναι πολύ ωραία! Καλή ποιότητα και πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών. Έχω ακούσει οτι η εταιρεία αυτή θα κλείσει οπότε αν θέλετε προλάβετε. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Δοκίμασα μια φόρμα με ακριβώς το ίδιο πατερν σήμερα! Αλλά δεν ξέρω, δεν μου άρεσε που αυτές οι γραμμές έρχονται διαγώνια εκεί στα πόδια και κάνουν αυτό που μοιάζει με τρίγωνο. Περιέργεια δίκη μου. Τα γυαλιά καρδούλες φοβεραααα! :P Αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και να τα έχεις για την παραλία μόνο, αν τα φοράς για αρκετή ώρα ο φακός ίσως να σου κάνει κακό. Εγώ όταν παίρνω τέτοια γυαλιά από μαγαζιά όπως το Ζαρα, Stradivarius κτλ πηγαίνω μετά σε ένα κατάστημα οπτικών να μου αλλάξουν τους φακούς και να βάλουν καλύτερους. Δεν κοστίζουν πολύ.


Και το κατάλαβα ότι το έγραψα περίεργα :P εννοούσα ότι τα θέλω για καφέ/βόλτα κι όχι για παραλία. Για παραλία εννοείται γυαλιά με καλούς φακούς, δεν παίζω με τα μάτια μου είμαι ήδη μισότυφλη μύωψ :( Αυτό με την αλλαγή των φακών είναι πολύ καλή ιδέα πάντως, αρκεί ο σκελετός να 'ναι και λίγο καλός και να μην κάνει κρίτσι κρίτσι κάθε φορά που τα ανοιγοκλείνεις :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Απ' ό,τι έχεις ποστάρει γενικά κι απ' όσο σ' έχω κόψει πρέπει να 'χεις πολύ ωραίο στυλ. thumbs up up up up

Τώρα, έχω να πω πως πριν 1μιση μήνα πήρα αυτή την ολόσωμη φόρμα σε χρώμα όμως μουσταρδί αντί για πράσινο
2358653530_2_1_2-1.gif


Την έχω λιώσει, πραγματικά, είναι απίστευτα άνετη αλλά νομίζω ότι επειδή είναι πολύ έντονη τη βαρέθηκα λίγο σύντομα. Μια φίλη μου πάντως όταν την είδε είπε πως της θυμίζω μπανάνες με πιτζάμες ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως εγώ το πήρα μόνο ως καλό αυτό.

Επίσης, είδα και θέλω να πάρω δύο φθηνά ζευγάρια γυαλιά, φάση να πηγαίνω για καφέ, όχι με καλούς φακούς για όταν πηγαίνω θάλασσα. Έτσι για το στιλ και καλά. Βρήκα λοιπόν τα εξής:
0377003003_2_1_2-1.gif


main-1.jpg


Μη με ρωτήσετε για τα δεύτερα, έχω φάει τρελό σκάλωμα τελευταία να πάρω heart sunglasses :P


Μυρίζομαι ένα κάποιο Lolita vibe :happy:. Γυαλιά καρδούλες θέλω κι εγώ, αλλά νομίζω πως ο πάνω σκελετός θα πήγαινε καλύτερα στο πρόσωπο μου :P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Εγώ όταν παίρνω τέτοια γυαλιά από μαγαζιά όπως το Ζαρα, Stradivarius κτλ πηγαίνω μετά σε ένα κατάστημα οπτικών να μου αλλάξουν τους φακούς και να βάλουν καλύτερους. Δεν κοστίζουν πολύ.


Παιδιά ναι, αυτό να το κάνετε. Είχα αλλάξει τους φακούς ενός ζευγαριού γυαλιών των h&m (γύρω στο 30άρι πρέπει να'δωσα) και ήταν τζετ. Όσοι σκελετοί έχουν περάσει απ'τα χέρια μου από zara, h&m, asos κτλ ήταν αρκετά καλοί, αξίζει να τους βάλετε άλλους φακούς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Μιας και λέμε για γυαλιά, μόνο εμενα αρέσουν τα γυαλιά μυωπίας και σαν αξεσουάρ; Μου φαίνεται ότι δίνουν και αυτά πολύ στυλ (οκ,εξαρτάται από τον σκελετο), και δεν με πειράζει καθόλου που έχω λίγη μυωπία και φοράω γυαλιά οράσεως :P
Εμενα τα γυαλιά μου είχαν αυτόν τον κλασικό,λίγο πιο χοντροκομμένο σκελετό και είχαν ένα σκούρο πράσινο-μπλε χρωμα. Μετά μου κόλλησαν οι απλοί μεταλλικοί σκελετοί όπως αυτος παρακάτω και πήρα και έναν σαν κ αυτόν :redface: (σορρυ αν είναι τεράστια η πικ,ειμαι από κινητό)
rx3447v262050-1.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ έχω αυτόν τον σκελετό στα οράσεως, σε μαύρο.

Rayban68843Large-1.jpg

Σκεφτόμουν να πάρω σαν τον δικό σου, αλλά σε λίγο πιο "χοντρό", όμως η μαμά μου που τον διαλέξαμε μαζί επέμενε να πάρω αυτόν που έχω τώρα. Νομίζω αυτός μου πηγαίνει περισσότερο, αλλά και ο άλλος δεν θα ήταν άσχημος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τα δικά μου είναι σαν αυτά εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Αγαπάααααααααμε Ray Ban! <3 <3
Τα δικά μου:
237875b5ce09b4da8a.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Αγαπάααααααααμε Ray Ban! <3 <3
Τα δικά μου:
237875b5ce09b4da8a.jpg

Κι εγώ τα ίδια έχω και τα λατρεύω!
H Rayban διαχρονική αξία, δεν απογοητεύει ποτέ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back
Top