• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.

Τι λεει ο τυπος? Απο τωρα ριχνουν την ευθυνη στους αρνητες εμβολιασμου ,να μας απαντησει σε δυο ερωτηματα
Α) Μετα τον εμβολιασμο μεταδιδεις τον ιο ?
Β) Εχουμε εμβολια και οι αρνητες δεν τα δεχονται ?Αμα εχουμε γιατι δεν θωρακιζουν αμμεσα τους 50+?


Ελα το ξερουμε πως θα παει , καιρο τα λεω οτι παλι μεσα θα ειμαστε ,τωρα μας το λενε σιγα σιγα επειδη μιας και ανοιγουμε για καλοκαιρι θα το ξεχασουμε


το ισραηλ ναι ισως ειναι εξω
 
Τελευταία επεξεργασία:

bovid19

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 340 μηνύματα.
53qpqr.jpg

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν αντεστραμμένοι οι ρόλοι αλλά δεν μπορούσα να βρω αντίστοιχο template.
 

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θυμάστε που σας έλεγα πως όταν η κυβέρνηση αρχίζει να μιλάει για χαλάρωση τα κρούσματα εκτοξεύονται; Καλοφάγωτα 4340.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,277 μηνύματα.
4.340 κρούσματα.

Δεν πειράζει όμως πρέπει η οικονομία να ανοίξει άμεσα.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Καλα κανουν και αυξανονται, πρεπει να αυξηθουν κι αλλο ....οι θανατοι και οι διασωληνωμένοι πρεπει να μειωθουν
 

bovid19

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 340 μηνύματα.
Πολιτική αυτοκτονία αν δεν ανοίξουν εντός δυο εβδομάδων.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
4.340 κρούσματα.

Δεν πειράζει όμως πρέπει η οικονομία να ανοίξει άμεσα.
Εγώ το είχα προβλέψει πάντως κ είχα πει και τους λόγους, μεταξύ αυτών και οι πορείες. Αποκλιμάκωση μετά τις 5 Απριλίου.
Το ότι δεν είναι τόσοι πολλοί οι νεκροί έχει να κάνει με τους μαζικούς εμβολιασμούς και με το ότι τα κρούσματα είναι κυρίως νέοι.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.
Ολα τα καλα μαζι
ΕΚΤΑΚΤΟ-Κορονοϊός: "Μαύρα" ρεκόρ με 4.340 νέα κρούσματα και 741 διασωληνωμένους - 72 νεκροί σε 24 ώρες - ΤΩΡΑ (enikos.gr)

ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,να γιατι το ονοματιζουν,το ειπατε παραπανω....παρακαλω πολυ τα παπαγαλακια επτελους να παψουν να λενε οτι ολα καλα ειναι με την μπακατελλα της αστρα,ε..σωνει πια.Μεχρι και στα καναλια πλεον το λενε.Αχνα....

Εμβόλιο AstraZeneca: Το Βερολίνο αναστέλλει τους εμβολιασμούς σε γυναίκες κάτω των 60 ετών λόγω θρομβώσεων

Τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid 19 σε γυναίκες κάτω των 60 ετών, ανέστειλε πριν από λίγο η κυβέρνηση του Βερολίνου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά τη διαπίστωση 31 περιστατικών θρομβώσεων. Τη χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου είχαν προηγουμένως αναστείλει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βερολίνου και άλλα νοσοκομεία στην Γερμανία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Ινστιτούτο «Paul Ehrlich», αρμόδιο για τα εμβόλια στην Γερμανία, έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα 31 περιπτώσεις σπάνιας θρόμβωσης, έπειτα από εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZeneca. Εννέα από τα περιστατικά κατέληξαν, ενώ με εξαίρεση δύο περιπτώσεις, όλα αφορούν γυναίκες ηλικίας μεταξύ 20 και 63 ετών. Οι δύο άνδρες ήταν 36 και 57 ετών.

Σε αυτά τα στοιχεία παρέπεμψε πριν από λίγο και η υπουργός Υγείας του κρατιδίου του Βερολίνου Ντιλέκ Καλαϊτζί, ανακοινώνοντας την αναστολή χρήσης του για την συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Charité τόνισε ότι «αυτό το βήμα είναι απαραίτητο, διότι έχουν διαπιστωθεί νέα περιστατικά θρομβώσεων σε γυναίκες στην Γερμανία». Ο ίδιος διευκρίνισε πάντως ότι στο Charité δεν υπήρξε ανάλογο περιστατικό, ενώ έχουν χορηγηθεί ήδη 16.000 δόσεις εμβολίων στο προσωπικό, εκ των οποίων τα περισσότερα της AstraZeneca.

Την προληπτική αναστολή χρήσης του εμβολίου σε γυναίκες κάτω των 55 ετών αποφάσισε σήμερα και το Νοσοκομείο Vivantes του Βερολίνου, επισημαίνοντας ότι η οδηγία αφορά κυρίως το προσωπικό του.

Σε αντίστοιχες κινήσεις προέβησαν ήδη και νοσοκομεία στην Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία, όπου υπήρξαν μάλιστα και δύο περιστατικά θρομβώσεων. Μία 47χρονη γυναίκα πέθανε, ενώ μία 27χρονη έχει στο μεταξύ αναρρώσει.
Εμβόλιο AstraZeneca: Το Βερολίνο αναστέλλει τους εμβολιασμούς σε γυναίκες κάτω των 60 ετών λόγω θρομβώσεων (enikos.gr)

Το καλυτερο ερχεται..

Καναδάς: Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν "πάγωμα" χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca στους κάτω των 55

Η καναδική ραδιοτηλεοπτική εταιρεία ανέφερε ότι η Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Ανοσοποίησης (NACI), του Καναδά, συστήνει να μην δοθεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε άτομα κάτω των 55 ετών προς το παρόν λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα, ο δρ. Shelley Deeks, αντιπρόεδρος της NACI, δήλωσε ότι με "ουσιαστική αβεβαιότητα" γύρω από περιπτώσεις θρομβώσεων που προκαλούνται από εμβόλιο σε άτομα με χαμηλά αιμοπετάλια, η επιτροπή συνιστά την αναστολή όλων των εμβολιασμών άτομα κάτω των 55 ετών ως "προληπτικό μέτρο".
Ο δρ. Howard Njoo, αναπληρωτής αρχίατρος του Καναδά, δήλωσε ότι τα άτομα που εμφανίζουν ιατρικά συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικά, μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca θα πρέπει αμέσως να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Δεν υπάρχει κίνδυνος για άτομα που δεν έχουν αναπτύξει τέτοια συμπτώματα 20 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Παράλληλα ο Καναδάς θα τροποποιήσει την έγκρισή του για το εμβόλιο της AstraZeneca και πλέον θα απαιτήσει μια νέα ανάλυση σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους με βάση την ηλικία, σύμφωνα με τη ρυθμιστική αρχή της χώρας, την ώρα που προτάθηκε η παύση χορήγησης του εμβολίου σε οποιονδήποτε κάτω των 55 ετών για τη φαρμακευτική αγωγή να συστήσει το εμβόλιο να μην χορηγείται σε άτομα κάτω των 55 ετών.

Οι κινήσεις ακολουθούν αναφορές από την Ευρώπη για σπάνια αλλά σοβαρά θρομβοεμβολικά περιστατικά και περιπτώσεις αιμορραγίας σε ορισμένα άτομα μετά τον εμβολιασμό, κυρίως σε νεαρές γυναίκες. Δεν έχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις στον Καναδά.

Η Health Canada δήλωσε θα προσθέσει νέους όρους και προϋποθέσεις στις εγκρίσεις του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένης της "απαίτησης οι κατασκευαστές να διεξάγουν λεπτομερή αξιολόγηση των οφελών και των κινδύνων του εμβολίου ανά ηλικία και φύλο στο πλαίσιο του Καναδά".
Η ρυθμιστική αρχή είπε ότι οι πληροφορίες θα υποστηρίξουν τη διαδικασία "συνεχούς αξιολόγησης" των γεγονότων και θα της επιτρέψουν να καθορίσει εάν ορισμένες ομάδες ανθρώπων διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

"Η Health Canada έχει συζητήσει με την AstraZeneca για αυτό το ζήτημα", ανέφερε η ρυθμιστική αρχή. "Η Health Canada θα αξιολογήσει αυτές τις πληροφορίες όταν θα ληφθούν και θα καθορίσει εάν απαιτούνται πρόσθετες κανονιστικές ενέργειες."

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες σταμάτησαν για μικρό χρονικό διάστημα τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, ενόσω ερευνούσαν τα περιστατικά θρομβόσεων στις αρχές του μήνα. Ο Καναδάς συνέχισε να χορηγεί δόσεις, υποστηρίζοντας ότι τα οφέλη του εμβολιασμού υπερέβαιναν τους πιθανούς κινδύνους.

Στον Καναδά, οι περισσότερες δόσεις AstraZeneca έχουν δοθεί σε άτομα άνω των 60 ετών.
Καναδάς: Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν "πάγωμα" χρήσης του εμβολίου της... | Capital

Τωρα θα φταιω εγω αν πω οτι απο την αρχη,εννοω αφου εγινε και η 3η περιπτωση παραλυσης απο το εμβολιο της αστρα και ειχε εξαφανιστει,ελεγα οτι ειναι μπακατελλα,αλλα προσπαθουν με αγωνια να το βγαλουν λαδι διοτι θα ειναι τεραστιο πληγμα για τους εμβολιασμους ;;; ΕΜ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ! :hehe:

Στο μεταξυ αγαπες,ειδατε τιποτα για τη συνεδριαση του ΕΜΑ χτες; Στην ΕΡΤ επαιξε σαν ειδηση προχτες,αλλα αποτελεσματα δεν ειδαμε.Βεβαια τα καταλαβαμε,οταν η ιδια η αστρα το εχει ΄λεον ως παρενεργεια της και βλεπουμε τωρα και αυτες τις ειδησεις απο καναδα,γερμανθα κλπ.ΑΛΛΑ ο πολυσ ο κοσμοσ δεν τα βλεπει,ειδικα οσοι δεν ασχολουνται με ιντερνετ.

Δηλαδη...λιγη τσιπα γμτ απο τα ΜΜΕ.

Α....οι δικοι μας βεβαια ακομα κοιμουνται,τσιμουδια για την ανακοινωση της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ,τωρα μονο ακουσα στον Ευαγγελατο δειλα δειλα να λεει για την γερμανια και την αποφαση που σας εβαλα παραπανω,με την υποσημειωση ΠΑΝΤΑ ποσο σημαντικος ειναι ο εμβολιασμος!

Θα συμφωνησω απολυτα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Άρα το Βερολίνο συνεχίζει τους εμβολιασμούς με Αστραζενεκα στα άτομα άνω 60 ετών. ο.κ.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
το ωραιο αυτου του θρεντ ειναι οτι μπαινουν ολοι μετα τις ανακοινωσεις να τα χωσουν στην αστρα :P
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο τ. Aspiring Lawyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,571 μηνύματα.

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Ολα τα καλα μαζι
ΕΚΤΑΚΤΟ-Κορονοϊός: "Μαύρα" ρεκόρ με 4.340 νέα κρούσματα και 741 διασωληνωμένους - 72 νεκροί σε 24 ώρες - ΤΩΡΑ (enikos.gr)

ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,να γιατι το ονοματιζουν,το ειπατε παραπανω....παρακαλω πολυ τα παπαγαλακια επτελους να παψουν να λενε οτι ολα καλα ειναι με την μπακατελλα της αστρα,ε..σωνει πια.Μεχρι και στα καναλια πλεον το λενε.Αχνα....

Εμβόλιο AstraZeneca: Το Βερολίνο αναστέλλει τους εμβολιασμούς σε γυναίκες κάτω των 60 ετών λόγω θρομβώσεων (enikos.gr)

Το καλυτερο ερχεται..

Καναδάς: Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν "πάγωμα" χρήσης του εμβολίου της... | Capital

Τωρα θα φταιω εγω αν πω οτι απο την αρχη,εννοω αφου εγινε και η 3η περιπτωση παραλυσης απο το εμβολιο της αστρα και ειχε εξαφανιστει,ελεγα οτι ειναι μπακατελλα,αλλα προσπαθουν με αγωνια να το βγαλουν λαδι διοτι θα ειναι τεραστιο πληγμα για τους εμβολιασμους ;;; ΕΜ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ! :hehe:

Στο μεταξυ αγαπες,ειδατε τιποτα για τη συνεδριαση του ΕΜΑ χτες; Στην ΕΡΤ επαιξε σαν ειδηση προχτες,αλλα αποτελεσματα δεν ειδαμε.Βεβαια τα καταλαβαμε,οταν η ιδια η αστρα το εχει ΄λεον ως παρενεργεια της και βλεπουμε τωρα και αυτες τις ειδησεις απο καναδα,γερμανθα κλπ.ΑΛΛΑ ο πολυσ ο κοσμοσ δεν τα βλεπει,ειδικα οσοι δεν ασχολουνται με ιντερνετ.
Δηλαδη...λιγη σιπα γμτ απο τα ΜΜΕ.
Α....οι δικοι μας βεβαια ακομα κοιμουνται,τσιμουδια για την ανακοινωση της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ,τωρα μονο ακοθυσε στον Ευαγγελατο δειλα δειλα να λεει για την γερμανια και την αποφαση που σας εβαλα παραπανω,με την υποσηνειωση ΠΑΝΤΑ ποσο σημαντικος ειναι ο εμβολιασμος!
Θα συμφωνησω απολυτα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!
Γιατί όμως συνεχίζεται ο εμβολιασμός; Προφανώς για οικονομικούς λόγους!
Αν ένας άνθρωπος κάτω των 60 έχει προδιάθεση για θρόμβωση, τότε τι γίνεται;
Θυμάμαι που η @Nelliel είχε πει εξαρχής ότι έχει πολλά προβλήματα αυτό το εμβόλιο.
 

miss marple

Πολύ δραστήριο μέλος

Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.
4.340 κρούσματα.

Δεν πειράζει όμως πρέπει η οικονομία να ανοίξει άμεσα.


Ρε παιδιά, καλό λόγο στην κυβέρνηση δε χρωστάω και το ξέρετε, αλλά αν δεν ανοίξουμε όπως είπαν, θα πεθάνουμε από την πείνα, ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ΑΕΠ στηρίζεται εκεί. Και η αγορά όμως, πρέπει να κινηθεί, ο ιός θα υπάρχει, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, παίρνωντας, φυσικά, τα μέτρα μας.

Για μένα, καλά κάνουν και μιλάν για άνοιγμα. Εκτός φυσικά κι αν φτάσουμε και απόλυτη πληρότητα στα νοσοκομεία, εκεί....
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.
το ωραιο αυτου του θρεντ ειναι οτι μπαινουν ολοι μετα τις ανακοινωσεις να τα χωσουν στην αστρα :P
Εγω τα εχωνα απο την αρχη αγαπουλα.Υπαρχουν και καποιοι βεβαια που το παιζουν κινεζοι και λενε οκ,η γερμανια το δινει αρα στους πανω απο 60!!!!!!!Δεν υπαρχει ρε φουστη μου! :whatever:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γιατί όμως συνεχίζεται ο εμβολιασμός; Προφανώς για οικονομικούς λόγους!
Αν ένας άνθρωπος κάτω των 60 έχει προδιάθεση για θρόμβωση, τότε τι γίνεται;
Θυμάμαι που η @Nelliel είχε πει εξαρχής ότι έχει πολλά προβλήματα αυτό το εμβόλιο.
Εμ και εγω τα ελεγα,ανετρεξα στα μηνυματα μου και θα το δεις.Συνεχεια.
Το συνεχιζουν και προσπαθησαν να το βγαλουν λαδι διοτι καλη μου ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Η ΕΕ τα εχει παραγγειλει απο την ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ! Συμπληρωματικα και εκ των υστερων παρηγγηλε πφαιζερ και μοντερνα και τωρα τζονσον! Επισης η ΕΕ χρηματοδοτησε το εμβολιο τηας αστρα,ολοι εμεις δηλαδη και σε αυτο ειχε πονταρει τα παντα!
 

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Ρε παιδιά, καλό λόγο στην κυβέρνηση δε χρωστάω και το ξέρετε, αλλά αν δεν ανοίξουμε όπως είπαν, θα πεθάνουμε από την πείνα, ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ΑΕΠ στηρίζεται εκεί. Και η αγορά όμως, πρέπει να κινηθεί, ο ιός θα υπάρχει, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, παίρνωντας, φυσικά, τα μέτρα μας.

Για μένα, καλά κάνουν και μιλάν για άνοιγμα. Εκτός φυσικά κι αν φτάσουμε και απόλυτη πληρότητα στα νοσοκομεία, εκεί....
Συμφωνώ για το λιανεμπόριο. Πρέπει να ανοίξει με όρους και θα ναι μια χαρα.
Τα σχολεία ομως θα ναι σκετη αυτοκτονία με τέτοια διασπορα.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Στατιστικά έχουν κάνει τόσοι πολλοί το εμβόλιο που κάποιοι θα το πεθάνουν λίγο μετά αφού το κάνουν.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.
@Averkina (και οι άλλοι φυσικά), είδα αυτό:

Ε οι δικοι αμς θα το παιξουν κινεζοι και δεν θα βγαλουν ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΞΚΟΙΝΩΣΗ,οπως εγινε και με την περιπρωση της γυναικας που ή αντρας δεν θυμαμαι που ακρωτηρθαστηκε μετα τον εμβολιασμο λογω θρομβωσης,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,αν δηλαδη το συνδεουν με εμβολιο η οχι.
ΞΕΦΤΥΛΕΣ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στατιστικά έχουν κάνει τόσοι πολλοί το εμβόλιο που κάποιοι θα το πεθάνουν λίγο μετά αφού το κάνουν.
:whatever:
Και αυτο διοτι η ιδια πλεον η αστραζενεκα ανακοινωσε οτι εντασει επισημα ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ.Εχει μπει και λινκ στις προηγουμενες σελιδες.Επιτελους σταματηστε την ηλιθια παραπληροφοριση.
 

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Εγω τα εχωνα απο την αρχη αγαπουλα.Υπαρχουν και καποιοι βεβαια που το παιζουν κινεζοι και λενε οκ,η γερμανια το δινει αρα στους πανω απο 60!!!!!!!Δεν υπαρχει ρε φουστη μου! :whatever:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Εμ και εγω τα ελεγα,ανετρεξα στα μηνυματα μου και θα το δεις.Συνεχεια.
Το συνεχιζουν και προσπαθησαν να το βγαλουν λαδι διοτι καλη μου ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Η ΕΕ τα εχει παραγγειλει απο την ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ! Συμπληρωματικα και εκ των υστερων παρηγγηλε πφαιζερ και μοντερνα και τωρα τζονσον! Επισης η ΕΕ χρηματοδοτησε το εμβολιο τηας αστρα,ολοι εμεις δηλαδη και σε αυτο ειχε πονταρει τα παντα!
Έχεις απόλυτο δίκιο Averkina. Είναι ξεκάθαρο.
Το τραγικό ειναι ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε τι εμβόλιο θα κάνουμε. Αυτό ειναι πολύ αυταρχικό. :rant:
Πώς να νιώσουμε ασφάλεια όταν υπάρχουν τόσα ασχημα περιστατικά και κανείς δε βγαινει υπεύθυνα να πει αλήθειες;
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.
Έχεις απόλυτο δίκιο Averkina. Είναι ξεκάθαρο.
Το τραγικό ειναι ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε τι εμβόλιο θα κάνουμε. Αυτό ειναι πολύ αυταρχικό. :rant:
Πώς να νιώσουμε ασφάλεια όταν υπάρχουν τόσα ασχημα περιστατικά και κανείς δε βγαινει υπεύθυνα να πει αλήθειες;
Μπορουμε εμμεσα,Οταν σου στειλουν μηνυμα θα δεις ποτε θα σου βαλουν τη δευτερη δοση.Αν χρειαζεται να πατησεις ΝΑΙ πρωτα για να δεις τη δευτερη,οκ θα πατησεις ΝΑΙ,Τοτε θα σου πουν αυτοματα ποτε θα ειναι η δευτερη δοση.Αν ειναι μετα απο 3-4 βδομαδες ειναι πφαιζερ ή μοντερνα.Αν σου πουν μετα απο 3 μηνες ή 12 βδομαδες αν θυμαμαι καλα ειναι ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ!! Μακρια!

Οταν θα ρθει και της τζονσον θα το καταλαβαινουμε και αυτο,διοτι δεν θα εχει δευτερη δοση! Επισης να ξερετε οτι το εμβολιο της τζονσον ειναι αυτο που ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ δοκιμαστηκε σε περισσοτερο κοσμο απο ολα τα αλλα.Βεβαια τα αλλα τα βλεπουμε στην πραξη,για αυτο βλεπουμε βεβαια και τις θρομβωσεις της μπακαρελλας.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top