Να κλείσει τα σύνορα της η ΕΕ προς όλους τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες;

Κλείσιμο ευρωπαικών συνόρων για όλους τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 43)
  • Ναι

    Ψήφοι: 30 69.8%
  • Όχι

    Ψήφοι: 13 30.2%

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.
Μετά απο τα γεγονότα στο Ισραήλ και ενώ πάντα ήμουν υπέρ του να δέχεται η ΕΕ τους πρόσφυγες,όπως ακριβώς ορίζονται απο τον ΟΗΕ (και ποτέ τους λαθρομετανάστες)και εννοείται όλη η ΕΕ και όχι όπως γίνεται τώρα,πλέον το θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο για την ΕΕ και θεωρώ ότι επιβάλλεται η ΕΕ να κλείσει πλέον τα σύνορα της προς όλους τους μουσουλμάνους πρόσφυγες.

Το θρήσκευμα δεν το βάζω για ρατσιστικούς λόγους αλλά ακριβώς για τον λόγο που πλέον θεωρώ επικίνδυνη την ύπαρξη περισσότερων μουσουλμάνων στην ΕΕ.Όποιος έχει λίγο διαβάσει/δει ξέρει τι είναι τζιχαντ.
Μην μου αραδιάσετε επιχειρήματα τύπου πόσα τραβάνε οι Αραβες απο τους δυτικούς,τι κάνει το Ισραηλ στους παλαιστίνιους,οι ΗΠΑ κλπ.
Όχι γιατί δεν είναι σημαντικά αλλά....

Σε αυτό το θέμα/δημοσκόπιση δεν εξετάζουμε το αν κάτι δικαιολογεί κάτι άλλο και ποιός έχει δίκιο ή άδικο ,δόξα τον Θεό έχουμε πολλά τέτοια θέματα ή ανοίγουμε όποτε θέλουμε.
Παρακαλώ θερμά να το σεβαστήτε αυτό,μην αναλώνουμε το θέμα σε γνωστές διαμάχες που το κάνουμε σε άλλα θέματα.

Σε αυτό το θέμα/δημοσκόπιση θέλω ξεκάθαρες απαντήσεις στο ερώτημα που θέτω.

Και όχι μόνο βέβαια.


Μέσα απο αυτήν μπορούμε να συζητήσουμε το γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να κλείσουν τα ευρωπαικά σύνορα,αν πιστεύετε ότι θα υπάρξει μεταναστευτική ροή και κυρίως αν θεωρείτε υπαρκτό τον κίνδυνο να αυξηθούν οι τρομοκρατικές ενέργειες στην ΕΕ μετά απο αυτό και ακόμα χειρότερα αν πιστεύετε ότι η ΕΕ θα κινδυνεύσει απο τζιχάντ και προσπάθεια κατάληψης της απο το Ισλάμ και αν θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό το ενδεχόμενο.
Σς περιμένω.:)
 
Τελευταία επεξεργασία:

birthdae

Νεοφερμένος

Ο birthdae αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
Να τα κλείσει. Έστω για συγκεκριμενο χρόνο. Λυπάμαι αν μαζί με τα ξερα, πρέπει να καούν και τα χλωρά, αλλά πλέον η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και χρειάζονται δραστικές λύσεις.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.
Μην ξεχνάτε και να ψηφίζετε.Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,158 μηνύματα.
Δυστυχώς μαζί με τα ξερά θα καούν όντως και τα χλωρά αλλά ναι δεν υπάρχει άλλη λύση. Οδεύουμε προς παρόμοια σκηνικά με το Ισραήλ. Θα παίρνουν τα όπλα θα σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό και η δικαιολογία μερικών γνωστών αγνώστων θα είναι "το κράτος φταίει που τους καταπιέζει", "SOLIDARITY TO THE MIGRANTS" και παπαριές. Και κάθε φορά που το κράτος θα προσπαθεί να αμυνθεί οι ίδιοι θα μιλάνε για βάρβαρη ναζιστική καταπίεση. Όλοι αυτοί πανηγυρίζουν με όσα γίνονται στο Ισραήλ, αυτό και μόνο δείχνει πως δεν έχουν ηθικά κολλήματα στο να διαπράξουν τα ίδια και σε εμάς, τους εδώ άπιστους.

Σε Σουηδία και Γαλλία έχουν λάβει χώρα διαδηλώσεις που τα έσπαγαν όλα. Ήρθε ένας άγνωστος από μόνος του ως φιλοξενούμενος στο σπίτι σου και έχει αρχίσει να σε το σπάει επειδή θέλει να κοιμηθεί στο δικό σου κρεββάτι και δεν τον αφήνεις. Κάτι τέτοιο με έρχεται στο μυαλό όταν βλέπω αυτούς που ήρθαν εδώ χωρίς κανένας να τους το ζητήσει και έχουν και απαιτήσεις.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.
Τσα;

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε λύκειο στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Αράς. Όπως μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, υπάρχουν πληροφορίες για πολλούς τραυματίες και έναν νεκρό, πιθανότατα καθηγητή στο σχολείο.

Σύμφωνα με την Le Figaro, ένας δράστης οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε στο εσωτερικό. Φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ», μαχαίρωσε έναν δάσκαλο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Πολλά άλλα θύματα τραυματίστηκαν.

Ο δράστης συνελήφθη. Όλα τα σχολεία στην πόλη έχουν κλείσει.


«Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία », διευκρίνισε στο Twitter στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmanin.

Une opération de police a eu lieu au lycée Gambetta à Arras. L’auteur des faits a été interpellé par la police.
— Gérald DARMANIN (@GDarmanin) October 13, 2023

Βίντεο από την επίθεση​

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Actu17, «ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει τον δράστη στην αυλή, με πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν να τον ελέγξουν».

⚡️Attaque au couteau dans un lycée à #Arras : un mort et plusieurs blessés. (Actu17)
pic.twitter.com/KpGc2CvZC5
— Livre Noir (@Livrenoirmedia) October 13, 2023
La dinguerie Gambetta Arras pic.twitter.com/OMPOPwvAqY
— laieau (@VeloVertEtBleu) October 13, 2023
Σύμφωνα με τους μαθητές της Γ’ τάξης: « Φεύγαμε από την τάξη για να πάμε στην καντίνα, είδαμε τον τύπο με δύο μαχαίρια να επιτίθεται στον δάσκαλο που είχε αίματα. Προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να μας προστατέψει. Μας είπε να φύγουμε, δεν καταλάβαμε πραγματικά τι γινόταν, τρέξαμε και άλλοι πήγαν πίσω».

Des corps sanglants à même les rues : voici ce qui attends notre pays.
Devinez ce qu’a crié le terroriste lors de son acte ?
Ce qu’il s’est passé à #Arras est d’une horreur sans nom. pic.twitter.com/s9jRd37tTg
— aliénor (@alienoroudot) October 13, 2023

Μην σου πω και διωξιμο ολων αυτων που περιμενουν ασυλο.

Δυστυχως εχουμε πολυ δυσκολα χρονια μπροστα μας.
Αυτα συμβαινουν οταν οι θρησκειες και ο φανατισμος κυριαρχουν στα διποδα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ότι λεω...


Σοβαρά ερωτήματα, αλλά και έντονη ανησυχία στη Δύση προκαλεί τις τελευταίες ώρες η ανακοίνωση-κάλεσμα που απευθύνει προς τους μουσουλμάνους ανά τον κόσμο η Χαμάς. Ενα κείμενο, μέσω του οποίου αφενός προβάλλει το δράμα που βιώνει ο παλαιστινιακός λαός εδώ και δεκαετίες, αφετέρου υπενθυμίζει στους ομοθρήσκους της πως η σημερινή μέρα, η Παρασκευή (ημέρα προσευχής για τους μουσουλμάνους), «είναι ημέρα θυσίας, ηρωισμού και αφοσίωσης».

Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά το ερευνητικό ινστιτούτο Middle East Media Research Institute (MEMRI), η Χαμάς δεν κάνει κάτι άλλο από το να καλεί ανοιχτά τους μουσουλμάνους σε «ιερό πόλεμο», χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 ως Παγκόσμια Ημέρα Τζιχάντ!

Πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το ερευνητικό ινστιτούτο MEMRI, η σχετική ανακοίνωση-τρόμος της Χαμάς υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Δηλώνουμε ότι η Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα είναι ημέρα γενικής κινητοποίησης στον αραβικό και ισλαμικό κόσμο, αλλά και των ελεύθερων ανθρώπων ανά τον πλανήτη. Είναι μια ημέρα συσπείρωσης, υποστήριξης, αλληλεγγύης και ενεργού συμμετοχής. Είναι μια ημέρα αποκάλυψης των εγκλημάτων της κατοχής, απομόνωσης και αποτροπής όλων των επιθετικών μεθόδων της. Είναι μια ημέρα για να δείξουμε την αγάπη μας για την Παλαιστίνη, την Ιερουσαλήμ και το τέμενος Αλ Ακσα στην Ιερουσαλήμ».

Στην ανακοίνωσή της η τρομοκρατική οργάνωση τονίζει επιπλέον πως «είναι ημέρα θυσίας, ηρωισμού και αφοσίωσης, και για να κερδίσεις την τιμή της υπεράσπισης της πρώτης Qibla (σ.σ.: “πυξίδα” στα αραβικά) των μουσουλμάνων, του τρίτου ιερότερου τζαμιού. Καλούμε τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου να κινητοποιηθούν σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό και να υποστηρίξουν τη δίκαιη υπόθεση και τα νόμιμα δικαιώματά τους για ελευθερία, ανεξαρτησία, και αυτοδιάθεση».

Ταυτόχρονα η Χαμάς δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα και στους Παλαιστινίους της Δυτικής Οχθης -όπου το Ισραήλ συνεχίζει την εγκληματική πολιτική του με τους εποικισμούς, τροφοδοτώντας την ένταση που ήδη υπάρχει- να εξεγερθούν κατά των Ισραηλινών στρατιωτών. Δεν εξαίρεσε όμως ούτε τους Αραβες πολίτες του Ισραήλ, καθώς κάλεσε και αυτούς να εξεγερθούν με τη σειρά τους κατά της κυβέρνησης του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν βέβαια για το τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες ώρες αλλά και μέρες είναι πάρα πολλά, καθώς ανάλογα καλέσματα ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες όχι μόνο στη Μέση Ανατολή, αλλά και στη Δύση – μνήμες που φέρνουν στο μυαλό όσα έκαναν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους την εποχή της Αραβικής Ανοιξης.

Ακόμη και ο χαρακτηρισμός της σημερινής μέρας ως «Κύματος του Αλ Ακσά» για αρκετούς «πρέπει να προκαλεί ανησυχία» καθώς η Χαμάς με τον τίτλο αυτόν αναφέρεται ευθέως στην αιφνιδιαστική, αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που προκάλεσε το περασμένο Σάββατο. Επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πάνω από 1.300 Ισραηλινών -κυρίως αμάχων-, τον τραυματισμό πάνω από 3.000 ατόμων, αλλά και την αιχμαλωσία περίπου 130 πολιτών που σήμερα τελούν σε καθεστώς ομηρίας στην περίκλειστη Γάζα.

 
Τελευταία επεξεργασία:

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,493 μηνύματα.
Σ όλους ανεξαιρέτως. Έχουμε γεμίσει, πόσους πια παραπάνω.

Όσο μετριοπαθείς και να είναι φαινομενικά οι περισσότεροι είναι βαθιά κολλημένοι και κρυφο-ισλαμολαγνοι.

Φρένο, και όσοι πρόσκεινται σε τέτοιες ιδεολογίες φανερά απέλαση.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,158 μηνύματα.
Μαζί να απελαθούν και όσοι τους υποστηρίζουν, γιατί αυτοί είναι οι χειρότεροι. Οι άλλοι τουλάχιστον πολεμούν κάτι ξένο για αυτούς και θέλουν να του επιβληθούν προβάλλοντας τις δικές τους "αξίες". Οι "δικοί μας" που τους υποστηρίζουν είναι απλά εχθροί της ίδιας τους της φάρας που απέρριψαν τις δικές τους αξίες και έτρεξαν να συσπειρωθούν με αυτόν που τις πολεμάει.

Προδότες. Έξω από την Ευρώπη.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.

Σε επιφυλακή είναι οι αρχές Ασφαλείας στην χώρα μας, μετά την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, καθώς τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ υπάρχει η ανησυχία για ενδεχόμενες επιθέσεις από φανατικούς ισλαμιστές.

Η ΕΥΠ, η Αντιτρομοκρατική, η Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛ.ΑΣ. και το τμήμα της Interpol βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ αυξημένα είναι τα μέτρα γύρω από τους ισραηλινούς στόχους στη χώρα μας.

Όπως σημειώνουν αξιωματούχοι των αρχών ασφαλείας στο enikos.gr, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχει ξεκινήσει από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ ανάλυση των βίντεο που δημοσιεύει η ίδια η Χαμάς και δείχνει ενόπλους να δολοφονούν ανθρώπους. Στόχος τους είναι η ταυτοποίηση των προσώπων, καθώς οι Ισραηλινοί γνωρίζουν ποιοι συνδέονται με την Χαμάς και τη δράση τους».


Στην ίδια διαδικασία, έχουν μπει και μυστικές υπηρεσίες τόσο ευρωπαϊκών χωρών, όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχουν οργανωμένοι θύλακες που να έχουν διασυνδέσεις με τη Χαμάς. Όμως, όπως λένε οι ίδιοι αξιωματούχοι, «ο φόβος είναι ότι κάποιοι, αν προσπαθήσουν να έρθουν από αραβικές χώρες στην Ευρώπη, θα χρησιμοποιήσουν ως πύλη εισόδου την Ελλάδα και πρέπει να τους σταματήσουμε». Γι’ αυτό και η πολιτική φύλαξης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Ελλάδα η ανησυχία είναι μήπως υπάρξει κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο όμως, όπως εκτιμούν, δεν θα είναι μεγάλης κλίμακας.

Οι μυστικές υπηρεσίες και οι αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα, που βρίσκονται σε καθημερινή και διαρκή επικοινωνία, με τις αντίστοιχες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στις ΗΠΑ και το Ισραήλ, θεωρούν, όπως λένε στο enikos.gr, ότι τα «δύσκολα θα ξεκινήσουν αφού ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στο πεδίο μάχης μετά την χερσαία εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας».

Ο μεγάλος φόβος που «αιωρείται» πάνω από την Ευρώπη είναι οι ομάδες κρούσης που μπορεί να δημιουργηθούν με σκοπό να σπείρουν μέσω χτυπημάτων τον τρόμο σε πρωτεύουσες της Δύσης, όπως είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια από ομάδες του ISIS.

Όπως έλεγαν αξιωματούχοι των αρχών ασφαλείας στο enikos.gr, είναι τεταμένη η προσοχή και για τους Παλαιστίνιους που ζουν με νόμιμα χαρτιά εδώ και χρόνια στην Ευρώπη, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ριζοσπαστικοποίησης. «Στην Ελλάδα ο μοναχικός λύκος είναι ο μοναδικός μας φόβος αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμα δεν παρατηρούνται ροές από την εμπόλεμη ζώνη προς την Ευρώπη».

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση και θα εξαρτηθούν όλα από το πόσο θα διαρκέσει, η διάρκεια δηλαδή της κρίσης και η ενδεχόμενη διάχυση της πέραν την Γάζας και εμπλοκής και άλλων παικτών», δήλωσε χθες ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης στον Real fm 97.8 και το κεντρικό μαγκαζίνο με τον Νίκο Στραβελάκη.

«Είμαστε σε εγρήγορση όπως είναι οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες απέναντι σε αυτή την ανάφλεξη που έχουμε». Όπως εξήγησε τόσο η Ελλάδα όσο και οι Αμερικανοί και οι ευρωπαϊκές χώρες εργάζονται προκειμένου να μην υπάρξει διάχυση της κρίσης και να περιοριστεί η χρονική διάρκεια του προβλήματος προκειμένου να μην υπάρξει τεράστια ανθρωπιστική κρίση στην Γάζα.

Για το ενδεχόμενο αύξησης των μεταναστευτικών ροών ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου εξήγησε ότι βρίσκεται σε επαφή με την Αίγυπτο και την Τουρκία και η Ελλάδα παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις. Ωστόσο διευκρίνισε ότι υπάρχει σαφής μείωση των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο και τα ελληνικά νησιά.

Καλα ναι..μια ζωη η ΕΕ μεχρι αν σηκωσει το ενα ποδι βρωμαει το αλλο.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΧΤΕΣ ΛΕΜΕ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Δεν ειναι δυαντον να μεταφερθει το προβλημα σε τριτες χωρες.
ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΜΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ.
Η ΦΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ και θα μεταφερθει αλλου το προβλημα και παλι λυση δεν θα εχιε βρεθει.
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,180 μηνύματα.
να βαφτίζονται υποχρεωτικά χριστιανοί και μετά να μπαίνουν.
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,190 μηνύματα.
Δυστυχώς, ευτυχώς, λίγο με ενδιαφέρουν τα ευτυχώς ή δυστυχώς. Κλείσιμο συνόρων χτες. Αυτό που πρώτιστα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η κοινωνική συνοχή για την Ήπειρό μας.
Όσοι αλληλέγγυοι διαφωνούν, μην τους κρατάμε άλλο.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,318 μηνύματα.
Αχ παιδιά όταν σας λέγαμε από το 2017 ότι η μαζική μετανάστευση από τις Μουσουλμανικες χώρες θα έχει άσχημη κατάληξη μας δείχνατε σαν ρατσιστές. Σήμερα έχουμε 2023 και καθημερινά ακούμε για βιασμούς δολοφονίες, no go zones και για στρατούς στους δρόμους ώστε να μπει τέλος στην βία που προκαλείται από τους μετανάστες. Από το 2015 και μετά έχουν γίνει άπειρα τρομοκρατικα χτυπήματα από τους ακραίους Μουσουλμανους προς τους Ευρωπαίους πολίτες ενώ πριν λίγες ημέρες είχαμε την φρίκη στο Ισραήλ.

Προφανώς και τα σύνορα πρέπει να κλείσουν προς όλους και να δεχόμαστε άτομα με point system method όπως κάνουν οι ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Αν κάποιος καταφέρει να μαζέψει τους πόντους στο Point system scale τότε ας έρθει ώστε να δουλέψει και να πάει μπροστά. Όμως αυτό το αίσχος που γίνεται από το 2015 και μετά πρέπει να σταματήσει με κάθε τρόπο αν θέλουμε να υπάρχει η Ευρώπη σε μερικά χρόνια.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,350 μηνύματα.
Εγώ θα προτιμούσα α) να μειωθεί στο ελάχιστο (3 μέρες ας πούμε) η διαδικασία ταυτοποίησης και ασύλου. Δε με νοιάζει πώς, να προσληφθούν 1000 έξτρα άτομα άμεσα. β) αυτοί που ελέγχονται για να μείνουν να είναι μόνο γυναικόπαιδα και οικογένειες. Όχι μόνοι άντρες χωρίς να μπορούν να αποδείξουν οτι στην πατρίδα τους είχαν κάποιο πτυχίο ας πούμε και δεν ήταν κακοποιά στοιχεία.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,640 μηνύματα.
Όχι μόνοι άντρες χωρίς να μπορούν να αποδείξουν οτι στην πατρίδα τους είχαν κάποιο πτυχίο
Αποκλείεις μήπως και τους αμόρφωτους γκέι; Θεωρείς επίσης ότι οι μορφωμένοι μουσουλμάνοι δεν μπορεί να είναι κακοποιά στοιχεία;
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,158 μηνύματα.
Και εγώ ναι ψήφισα και αυτό πρέπει να γίνεται. Όμως, υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες δύσκολα λες όχι. Ας πούμε, στην Τουρκιά είχε πάει μία νεαρή κοπέλλα (τώρα από Πακιστάν ήταν, δεν θυμάμαι) που είχε υπανδρευτεί δια της βίας από τους γονείς και ζητούσε άσυλο καθώς εάν γύριζε πίσω θα την σκότωναν. Η ταλιμπανο-Τουρκία (που τις κοσμικές αξίες του Κεμάλ τις πέταξε για τα καλά πλέον) την έστειλε πίσω με αποτέλεσμα να αποκεφαλιστεί από γονείς-σύζυγο και ο σύζυγος, για την αποκατάσταση της τιμής του, να περιφέρει το κεφάλι της δημόσια. Θα μπορούσαμε να μην παρείχαμε άσυλο; Συγγνώμη αλλά εάν ήταν η χώρα μου που είχε στείλει στο θάνατο ένα τέτοιο άτομο θα ήμουν ντροπιασμένος.

Από εκεί και πέρα, οι ευαισθητούληδες των ανοικτών συνόρων, θέλουν να φέρουν εδώ τον καθένα ο οποίος έχει την στάση ζωής του συζύγου αυτού. Είναι τέτοιο το μίσος τους προς τις αξίες της ίδιας τους της ηπείρου και της φυλής όπου θα συμμαχήσουν ακόμα και με τέτοια στοιχεία (τα metoo εξ αφανίζονται σε τέτοια περίπτωση μην μας πουν μπασίστες) εναντίον μας. Ντροπή.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,350 μηνύματα.
Αποκλείεις μήπως και τους αμόρφωτους γκέι; Θεωρείς επίσης ότι οι μορφωμένοι μουσουλμάνοι δεν μπορεί να είναι κακοποιά στοιχεία;
Δεν είμαι θεός να αποκλείσω κανέναν. Αλλά στατιστικά, ο μορφωμένος άνθρωπος (στρέιτ ή γκέι, τί σημασία έχει; ) έχει λιγότερες πιθανότητες να είναι κακοποιό στοιχείο.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,640 μηνύματα.
Δεν είμαι θεός να αποκλείσω κανέναν. Αλλά στατιστικά, ο μορφωμένος άνθρωπος (στρέιτ ή γκέι, τί σημασία έχει; ) έχει λιγότερες πιθανότητες να είναι κακοποιό στοιχείο.
Και ίσως περισσότερες πιθανότητες να οργανώσει εγκλήματα που θα διαπράξουν άλλοι γι' αυτόν.
Δεν είμαι θεός να αποκλείσω κανέναν.
Ούτε Θεά.
στρέιτ ή γκέι, τί σημασία έχει;
Έχει γιατί δεν περνάνε ιδιαίτερα καλά στις μουσουλμανικές χώρες οι γκέι.
 

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 240 μηνύματα.
μπήκα σε χρονοκάψουλα και ξύπνησα στη Γερμανία το 1933?
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,493 μηνύματα.

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 240 μηνύματα.
Το επιχείρημα αυτό δεν πιάνει άλλο. Οπότε ξεχνά το.
δεν είναι επιχείρημα είναι το σχόλιο μου για αυτό που βλέπω εδώ πέρα. Και εξηγώ: 1) τσουβαλιάζετε όλους τους μουσουλμάνους σε μια κατηγορία 2) έπειτα βάζετε σε αυτήν την κατηγορία αρνητικό πρόσημο(είναι εγκληματίες, τρομοκράτες, δολοφόνοι κλπ) 3) παρουσιάζετε ως μόνη λύση τον διωγμό της κατηγορίας αυτής. Αυτό είναι το ίδιο με αυτό που έκαναν οι ναζί: 1) τσουβάλιασαν όλους τους Εβραίους σε μια κατηγορία 2) έβαλαν σε αυτή τη κατηγορία αρνητικό πρόσημο(πχ ότι και καλά αυτοί ευθυνόντουσαν για τα προβλήματα των Γερμανών) 3) παρουσίασαν ως μοναδική λύση τον διωγμό της κατηγορίας αυτής και έκαναν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,318 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top