Apple

Υπάρχει πρόβλημα στο update με κάποια iPad Pro M4.
 
Άποψη για ποιο χρώμα σας αρέσει καλύτερα στο iPhone 16.

• Black

iPhone-16-dummy-black-scaled (1).jpg



• Ultramarine


apple-iphone16-ultramarine_0 (1).jpg



• Teal

DSC08308.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ξεκάθαρα το μαύρο!
Πανέμορφα ειναι
Στο pro έχει κι άλλα νομιζω;

Και εγώ για το μαύρο έλεγα απλά το Ultramarine δείχνει κάπως ιδιαίτερο και μοναδικό.

Ναι στο 16 pro τα χρώματα είναι αλλά, εκεί ξεκάθαρα μαύρο καθώς τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν.

IMG_8795.jpeg
 
Με το iPhone 16 series να βγαίνει σήμερα σε κυκλοφορία οι έρευνες δείχνουν ότι η περσινή γενιά iPhone 15 πούλησε αρκετά λιγότερο από την σειρά iPhone 14. Να δούμε αν το iPhone 16 καταφέρει να αναστρέψει την πτώση πωλήσεων.





 
Οι πρώτοι πήραν σήμερα τα πρώτα τους iPhone και έχουμε τα πρώτα benchmark. Εξαιρετικό το απλό μοντέλο με cpu με καλύτερες επιδόσεις από περσινό Pro. Στα γραφικά το S24 Ultra παραμένει καλύτερο θεωρητικά αλλά στη πράξη στο iOS τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα.

kkkk.png

κκκκ.png
 
iPhone 16 lineup sales so far.

• iPhone 16 Pro max: 17.1 million units
• iPhone 16 Pro: 9.8 million units
• iPhone 16: 7.3 million units
• iPhone 16 plus: 2.6 million units

Παρόλα αυτά τα απλά iPhone 16 σημειώνουν άνοδο πωλήσεων ενώ η σειρά Pro βλέπει πτωτικές πωλήσεις.


IMG_8814.png
 

Αν ήταν να πάρω iphone σίγουρα θα έπαιρνα είτε το pro είτε το pro max
Καθώς έχω συνηθίσει σε μέγεθος το ultra, μάλλον το pro max αν το σήκωνε το budget
 
Πήγα σήμερα στο Public ώστε να δω τα νέα iPhone 16 από κοντά. Λοιπόν το Ultramarine στα iPhone 16 και 16 Plus δεν είναι κανονικό μπλε αλλά τύπου violet γεγονός που δεν μου άρεσε, προφανώς και δεν θα αγόραζα smartphone violet. Μετά είδα το Teal color που πραγματικά είναι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο, ίσως το αγόραζα αν ήθελα κατι νέο. Τέλος, το black κλασική αξία που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Το λευκό αδιάφορο όπως πάντα ενώ το pink είναι για κοριτσάκια κάτω των 20 ετών.

Άρα αν αγόραζα το iPhone 16 θα πήγαινα σε Black η στο νέο teal για αλλαγή καθώς και τα 4 iPhone που έχω αγοράσει όλα αυτά τα χρόνια είναι Black color.


• Black iPhone 16

iPhone-16-dummy-black-scaled (1).jpg



• Teal iPhone 16

DSC08308.jpeg
 
Εγώ που είμαι 24 αυτό θα διάλεγα πάντως 🥺

Γιατί το λες αυτο;

Δεν ξέρω, το βρίσκω πολύ παιδικό χρώμα ειδικά σε κινητό. Από την άλλην το Teal, Black and Ultramarine είναι πολύ ωραία χρώματα, απλά το Ultramarine δεν θα το αγόραζα καθώς δεν είναι καθαρό μπλε αλλά τύπου violet.
 
Εμένα και το λευκό μου αρέσει, το βρίσκω classy. Και το 12 που έχω, σε λευκό το έχω.
 
Τα θέλω όλα. Ένα για κάθε μέρα.
 
Το πλαίσιο πάντως έχεις άτοκες δόσεις μέχρι 30 Σεπτεμβρίου!


Ο δικός μου το ζαχαρώνει σαν ιδέα.. το έχει 3μιση χρόνια το δικό του.
 
Ακόμη και εγώ, που ανέκαθεν ήμουν android user, κάτοχος από Οκτώβριο του 2020 του Xiaomi Poco X3 NFC, κινητάρα για τα λεφτά του!...είδα από έναν φίλο μου το iphone 15 και γενικά το περιβάλλον ios και όντως ήταν πολύ πιο smooth από το android. Βέβαια, δε νομίζω να κάνω σύντομα τη μετάβαση. Μια χαρά είναι και η xiaomi, decent.
 
Έχω το iPhone 14 256GB Black από πέρσι τον Οκτώβριο. Αξίζει να πάω σε iPhone 16 ή να περιμένω το επόμενο μοντέλο;;😕😕
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top