Λορι, η μαμά μου ντύνεται πιο νεανικά από μένα και της πάει πιο πολύ απ' ότι θα μου πήγαινε ποτέ εμένα. Είναι θέμα φυσικής κατάστασης και ατόμου.
Η μαμα σου ειναι ο μεσος ορος ή ξεχωριζει σε αυτο ομως ; Η φυσικη κατασταση τι σχεση εχει ; Οπως ειπα και πριν, (με κάνεις και επαναλαμβανομαι θα σε καρυδωσω) δεν εχει καμια σχεση με φυσικη κατασταση, μονο με το υπολοιπο προσωπικο στυλ και χαρακτηρα του καθενος.
Και δεν είναι ανάγκη να ντυθείς σαν δωδεκάχρονο για να βάλεις ένα ζευγάρι χρωματιστά αθλητικά: αρκεί να βάλεις τζιν, ένα πουκάμισο, πολύχρωμα αξεσουάρ και ένα σακάκι κι είσαι μια χαρά.
Καταρχην δε μιλησαμε για οποιαδηποτε αθλητικα, μιλαμε για τα συγκεκριμενα. Αλλα εστω... Κοιτα, εαν βαλει καποιος σακακι με αυτα τα παπουτσια εγω παντως θα γελασω και δε θα τον/την παρω στα σοβαρα (οσον αφορα το ντυσιμο). Αλλο να εχουμε ιδεες ή να ειμαστε και εκκεντρικοι στο ντυσιμο, και αλλο να γινουμε κιτς, συμφωνεις ;
Εδώ εγώ πάω στο γραφείο (δικηγορικό σου υπενθυμίζω

) με t shirt και τζιν και ασημί all star και κανείς δεν με κοιτάει περίεργα, θα με κοιτάξουν έτσι σε άλλα σημεία που δεν απαιτείται καν τόση σοβαρότητα;
Αστο το δικο σου γραφειο καλυτερα

Και στην εμφανιση που αναφερεις, το μονο που μπορει να κοιταξει καποιος περιεργα ειναι τα ασημενια παπουτσια.Και δεν εισαι και 40αρα επισης.
Οπότε σταμάτα να αντιμετωπίζεις το 37 σαν να είναι ..ηλικία γέρου
Παρεξηγησες. Μιλαμε αποκλειστικα για ντυσιμο.Και για συγκεκριμενα πραγματα. Και 60αρηδες και 70ρηδες ανθρωπους βλεπω εβλεπα στις ΗΠΑ με νεανικο ντυσιμο και μια χαρα ηταν. Η υπερβολη ειναι το θεμα. Και το αν μας ταιριαζει κατι. Και που θα το φορεσουμε.
Ωπα, ηρθε το ιππικο

:
Εγώ πήγα στο Γερμανό και του είπα (στα Ελληνικά βέβαια): Πιάσε ένα κινητό χωρίς πολλά λιλιά της τεχνολογίας. Θέλω να έχω τηλέφωνο και ξυπνητήρι ΜΟΝΟ!! Μου έδωσε ένα των 50 ευρωπουλακίων και μαντέψτε... Δεν μ' έχει παρατήσει ακόμη ρε η γκόμενα. Αυτά τα πολυγκατζετόπουλα κινητά, ένας φίλος κοινωνιολόγος τα αποκαλεί "Όργαστρα". Απ' ό,τι βλέπω δεν έχει και πολύ άδικο...
Το κινητο που εβαλα, θα κοστιζει μολις 130 ευρω και εχει πολυ περιορισμενες λειτουργιες. Παρε βρε συ τον κοινωνιολογο φιλο σου και πληροφορηθειτε λιγο πανω στα μοντελα, γιατι αν δε τα ξερτε θα αστοχειτε οπως καλη ωρα

By the way : ζητησες κινητο με ξυπνητηρι μονο ; You are old indeed !

(αρπα την ρε

)
Φαλλοκρατικό γουρούνι!!

Ρατσίσταρε (αυτό κολλάει στις ηλικίες ρε κάθαρμα)!! Κακούργε!!
Το "ειδικα γυναικα" το ειπα γιατι ολοι μας ξερουμε (κι ας μη το παραδεχονται ολοι), πως στις γυναικες η προσεγμενη εμφανιση παιζει μεγαλυτερο ρολο. Επισης κατα κανονα ειναι πιο ωριμες στην ιδια ηλικια σε σχεση με τους ανδρες.
Έλα καημένε, μη μου πεις πως δεν έχεις πάει σε συναυλία μέταλ τα τελευταία 30 χρόνια. Μάλλον τις γυναίκες τις κοιτάς κάπως ψηλότερα απ' ότι στα παπούτσια. Εκεί, στη στάμπα των Motorhead εννοώ!
lol καταρχην ακομα και σε συναυλιες δε βλεπεις πολλες 40αρες γενικοτερα, αλλά και απο αυτες που θα δεις, δεν ειναι πολλες ντυμενες σαν 12...και απο αυτες σχεδον καμια δε το "αντεχει" χωρις να μη σε κανει να γελασεις.
Εσυ παπουλη ποσο καιρο εχεις να πας σε συναυλια τετοια ;
...χμ...
...ο ενας λεει ανετα φορανε πολυχρωμα νεανικα αθλητικα παπουτσια και οι πχ 40αρες...
...ο αλλος λεει "οκ, αλλά αν δε σου παει με το ολο στυλ σου και με το υπολοιπο ντυσιμο, απλα ειναι κακο-γουστο για την ηλικια σου"
..ποιος απο τους 2 ειναι πιο πιθανο να μην εχει συμφιλιωθει με την ηλικια του ;
Ας μην νοθευουμε το καλο γουστο απλα για να νιωσουμε πιο νεοι μεσω ντυσιματος. Αν μας πηγαινει στο στυλ μας, ΚΑΙ το συνοδεψουμε καταλληλα, ΚΑΙ εχουμε το καταλληλο σωμα, τοτε, ναι, μπορει και μια 50αρα να μη δειχνει περιεργα/αστεια/κακογουστα, με καποια τετοια ρουχα. Στις υπολοιπες περιπτωσεις, μαλλον προκειται περι κακου γουστου ή/και ανασφαλεια ηλικιας.
Και τωρα παω για τα χαπακια μου μνημης ωστε να θυμηθω τι υπολοιπα χαπακια πρεπει να παρω
