Οι δικαστές εξέδωσαν περιοριστικά μέτρα για το... σκυλί

Troll

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα.
Από πολιτική εφημερίδα:

Είναι ένα μικρό άσπρο σκυλάκι ράτσας Μπισόν που ζυγίζει μόλις 4,5 κιλά. Τη λένε Μπεμπέ και ζεί εδώ και πέντε χρόνια στη Νέα Υόρκη μαζί με τον 27χρονο Ντέρεκ Λόπεζ. Παράπονο από το αφεντικό της δεν είχε, μέχρι που μια μέρα αυτός έφυγε από το σπίτι αφήνοντας τον σύντροφό του, τον 30χρονο Φρέντρικ Φοντανέζ, να την προσέχει.
Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: Ο Λόπεζ είχε πεί στον Φοντανέζ ότι ήθελε να χωρήσουν και είχε απαιτήσει να φύγει από το σπίτι μέχρι εκείνος να επιστρέψει. Ο Φοντανέζ λοιπόν <<έβγαλε>> όλη την οργή του πάνω στη Μπεμπέ. Την κλώτσησε τουλάχιστον μια φορά, με αποτέλεσμα μετά το σκυλάκι να κουτσαίνει και να έχει μια μελανιά 10 εκατοστών. Αξιοποιώντας λοιπόν ένα πρόσφατο νόμο, το ποινικό δικαστήριο του Κουίνς εξέδωσε εναντίων του Φοντανέζ περιοριστικά μέτρα, απαγορεύοντάς του να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 90 μέτρων τόσο τη Μπεμπέ όσο και το Λόπεζ.
Η πεντάχρονη Μπεμπέ έγινε έτσι το πρώτο κατοικίδιο που κερδίζει μια τέτοια εντολή προστασίας... Τα Αμερικάνικα δικαστήρια έχουν εδώ και χρόνια το δικαίωμα να εκδίδουν περιοριστικά μέτρα εναντίον ανθρώπων και θεωρητικά το δικαίωμα αυτό επεκτεινόταν και στα κατοικίδια. Πρόσφατα και η Νέα Υόρκη ακολούθησε το παράδειγμα του Μέιν και του Βερμόντ ως προς την υιοθέτηση του νόμου ο οποίος επιτρέπει την έκδοση περιοριστικών μέτρων ειδικά για κατοικίδια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kate-Bender

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
Μακαρι να εκαναν τοσα και για ανθρωπους...τα ζωα πιο ευκολα μου φαινεται κερδιζουν τις δικες ..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top