Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
Οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει ή γίνεται υπέρ των παιδιών ή των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, καλό είναι να δημοσιοποιείται και ανάμεσά μας, για να υπάρχει όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή.:)

Καλό είναι να μη γίνονται μόνο παραμονές Χριστουγέννων αλλά ακόμα και τότε, η ηθική ικανοποίηση που προσφέρει έστω κα μια μικρή βοήθεια, ειναι ΜΕΓΑΛΗ!:D

Μπείτε στην πρίζα, δώστε χαμόγελα όλο το χρόνο! Και ξεκινάω με κάτι πολύ επίκαιρο:


Το «Tram of toys - Γίνε και εσύ Aϊ Βασίλης»
υπέρ των παιδιών του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ)


Από τη Δευτέρα 17/12 μέχρι και την Πέμπτη 20/12 καλούνται οι αθηναίοι πολίτες να αφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για παιδιά νοητικής ηλικίας μέχρι και 6 ετών στα εκδοτήρια του τραμ ( στάσεις ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ΣΕΦ, ΠΛ. ΚΑΤΡΑΚΗ, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ). Ενδεικτικά μάλιστα προτείνονται κούκλες, αρκουδάκια, αυτοκινητάκια, μαρκαδόροι και μπλοκ ζωγραφικής, επιτραπέζια και κατασκευές.
Η όλη ενέργεια θα κορυφωθεί στις 21 Δεκεμβρίου, οπότε το Tram of Toys, δηλαδή το επενδυμένο τραμ με τα μηνύματα της εν λόγω δράσης, μετατρέπεται σε έλκηθρο και μεταφέρει τα δώρα και την αγάπη όλων στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ.
Η μεγάλη οικογένεια της ΤΡΑΜ Α.Ε. ευχαριστεί εκ των προτέρων το επιβατικό κοινό της για τη θερμή ανταπόκριση και εύχεται «Γλυκές και οικολογικές διαδρομές για το 2008».
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top