Oμάδα Ε: Η γνώμη σας

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,005 μηνύματα.
Χαχαχα λίγο οφ τοπικ αλλά πάρτε και το δικό μου. Έχει πολύ Battlestar Galactica και καφρίλα μέσα!:P

Όλα ξεκίνησαν πριν από120.000 χρόνια, όταν ζαμπονοτυρόπιτες από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον Aaron Doral επιτέθηκαν στη γη.

Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε Στον πρώτο πόλεμο με τους Cylons όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Bill Adama η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την μάχη της Ατλαντίδας. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον A Παγκόσμιο πόλεμο, οι Cylons είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Zac Adama τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των <Ε> βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των <Ε> στα νησιά Ragnar όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Αγησίλαος Ματσαμπλόκος κωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση Cylon Peace Movement η οποία πίσω από το <αθώο> της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Colonel Sol Tigh και ο Lee Adama, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Gaius Baltar και ο Tom Zurek που και οι δύο είναι κρυφο- κτηνοβάτες, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Chief Tyrol.

Όμως ο Apollo που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε12 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Τζον Ματσακονίδης στο έργο του Ευλογητός ο Ερεθισμένος!

Που το θυμηθήκατε το θέμα ρεε; :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Valder:
Ευλογητός ο Ερεθισμένος!

:hehe::hehe::hehe::hehe:
άψογο!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Ας μην βγουμε αλλο offtopics με αυτα τα ετοιμα μνμ! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Βρήκα κι εγώ κάτι. ;)

Ποια είναι η μυστική οργάνωση Έψιλον (Ε);
Στη σημερινή εποχή, που οι ελληνικές αξίες και ιδέες εχουν γίνει σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος, υπάρχουν κάποια άτομα που είχαν ,έχουν και θα έχουν σαν σκοπό τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς και να προστατεύουν τις αρετές ενός λαού, που επί 15.000 έτη έδινε ζωή σʼ αυτόν το κόσμο. Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος: Μεταφερόμαστε παλιά, πολύ παλιά πίσω στο χρόνο και για την ακρίβεια στο 9.600,χρονολογία που στην οποία διεξάγεται ένας τρομερός πόλεμος μεταξύ των Υιών του Φωτός, τους Έλληνες και των Υιών του Σκότους, τους Άτλαντες. Οι τελευταίοι ήταν κατά κάποιο τρόπο μαθητευόμενοι των Ελλήνων αρκετές χιλιετίες, και οι Έλληνες τους έλεγαν να είναι υπομονετικοί, ώστε κάποτε να αποκτήσουν κι αυτοί τα μυστικά των μυστικών αλλά και «Γνώθι Σ' Αυτόν» - εξού και το όνομα ατλαντας, που σημαίνει «αυτός που έχει υπομονή».Οι Άτλαντες όμως ανυπομονούσαν να γίνουν κι αυτοί σαν τους Έλληνες και επαναστάτησαν (υπόψιν ότι ποτέ δεν κακοποιήθηκαν σωματικά ή ψυχικά) , θέλοντας να φτάσουν τη σοφία των Ελλήνων. Ο πόλεμος που ακολούθησε είναι κάτι ασύλληπτο για τα σημερινά ανθρώπινα δεδομένα, αφού χρησιμοποιήθηκαν υπερόπλα φτιαγμένα από τους ίδιους τους Θεούς, αν και οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει τα παιδιά τους, τους Έλληνες, να μην γίνει κάτι τέτοιο.

Αποτέλεσμα ; Ολόκληρη η ήπειρος μέσα σε μια νύχτα καταβυθίστηκε, μέσα σε μια τρομαχτική καταιγίδα από λάβα και θειάφι. Όσοι απʼ τους Άτλαντες σώθηκαν κατέφυγαν στα παράλια της κοντινής ηπείρου (Αμερικής) και οι Έλληνες δυτικά, προς την Αλγερία όπου και διέσωσαν την αφήγηση της καταστροφής της ηπείρου. Αυτό που μας νοιάζει όμως είναι τι έγινε μετά την εξαφάνιση της νήσου. Ο πόλεμος αυτός, όσο κι αν κράτησε, ήταν εξουθενωτικός για τους Έλληνες και ο κίνδυνος να περάσουν σε λάθος χέρια τα θεία μυστικά τους, ήταν μεγάλος. Τότε οι αρχιερείς σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες δημιούργησαν μια ομάδα, την ομάδα Έψιλον, την ονόμασαν έτσι επειδή οι Έλληνες θεοί (και κατά συνέπεια οι Έλληνες) προέρχονται απʼ το άστρο Έψιλον του Σειρίου, με σκοπό να προστατεύει την ελληνική φυλή και να κρατήσει ζωντανές τις αξίες της. Με τελετές και μυήσεις τα κατάφεραν και το ελληνικό έθνος μπόρεσε να αναγεννηθεί μέσα απʼ τις στάχτες του! Αποδείξεις για τα λεγόμενά μου υπάρχουν πολλές (π.χ. τα βάζα και οι αμφορείς με θαυμάσιες ελληνικές παραστάσεις, που βρίσκονται στα κρατικά μουσεία του Βερολίνου, με την υπογραφή κάτω χαμηλά «ΟΜΑΣ Ε»!!) και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά γιʼ αυτό το θέμα (τους Έψιλον δηλαδή),αλλά πρέπει κάποτε να χωριστεί η αλήθεια με το ψέμα και η χιλιοταλαιπωρημένη Ελλάς να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Τι γίνεται όμως σήμερα;; Στις μέρες μας , η οργάνωση Έψιλον είναι ένας θρύλος, που ενσαρκώνει τις επιθυμίες και τους πόθους όλων των Ελλήνων. Ποια είναι όμως τα «πιστεύω» των (Ε); Η ομάδα αυτή δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη παρά μόνο στην ιερή εκείνη ιδέα που ονομάζεται Ελλάς. Στόχος τους είναι η συμφιλίωση των λαών, η κατάργηση των ναρκωτικών αλλά κυρίως να αποκτήσει η Ελλάδα τις σκλαβωμένες πατρίδες (Α.Ρωμηλία, Κύπρο, Μ.Ασία, Κωνσταντινούπολη κλπ) που μέσω του πολέμου έχασε, ώστε η χώρα μας να ξαναγίνει όπως ήταν τα χρόνια του κοσμοκράτορα Αλέξανδρου, μια χώρα που ενέπνεε σεβασμό και περηφάνια σε όλους!

Το υπερόπλο Μπέβατρο

Η προηγμένη τεχνολογία των Εψιλον, θα μπορούσε και τώρα να δωθεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη της (Ε) , γνωρίζουν οτι αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο αυτή τη στιγμή,είναι απλώς πιόνια των Σιωνιστών.Ετσι έχουμε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Ενώ οι επιστήμονες της (Ε) κατασκεύαζαν το Μπέβατρο (εδώ σε μια μεγάλη παρένθεση να σας εξηγήσω τι είναι το Μπέβατρον.Το Μπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης-σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης- και έχει φωτοδέσμη πλάσματος.Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απʼ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία.Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση ʽΧρυσά Μάτιαʼ(James Bond, Goldeneye)) , οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό-φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου ʽΑΡΤΕΜΙΣʼ ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του ʽΜπέβατροʼ. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.

Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό, αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το ʽΑΡΤΕΜΙΣʼ και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)! Με λίγα λόγια, οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!

Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ,ώστε να δημιουργούν πύρηνες ενεργειακές σφαίρες!Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.
Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα ,μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι- λένε- ήταν μέλη της Εʼ.

Η οργάνωση Έψιλον κατά τα νεότερα χρόνια
Η μυστική ομάδα (Ε) εκδηλώθηκε για πρώτη φορά, τουλάχιστον επίσημα, τα χρόνια της επανάστασης του 1821.Εκδηλώθηκε τρόπος του λέγειν , αφού ποτέ δεν έγινε αναφορά στο όνομα της, αλλά στο κάλυμμα αυτής ,που δεν είναι άλλη από την Φιλική Εταιρία. Στη πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, δεν ήταν παρά πλόκαμος της (Ε) με τους τρεις ιδρυτές της (τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο) να είναι μυημένα, απεσταλμένα μέλη των Έψιλον. Η «Αόρατος Αρχή», το όνομα που χρησιμοποιούσαν για να αναφερθούν στην ομάδα Έψιλον, έδωσε το σύνθημα για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης του έθνους.

Από τότε πέρασαν αρκετές δεκαετίες , για να φτάσουμε στο 1965, ημερομηνία που ιδρύθηκε άλλο ένα τμήμα της Έψιλον, αρκετά γνωστό στον κόσμο, με την ονομασία Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), το οποίο είχε αρκετές επιτυχίες , όπως λόγου χάριν, την ανακάλυψη του περιβόητου «Πειράματος της Φιλαδέλφεια» που έλαβε χώρα στις Η.Π.Α. Άλλα τμήματα είναι εκείνα της Θεσσαλονίκης, με την ονομασία «Οδυσσεύς» αλλά και στον Όλυμπο, με κωδικό όνομα «Αετοί του Ολύμπου», το τμήμα αυτό έχει τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στον κόσμο.
Επίσης υποομάδες της Έψιλον βρίσκονται και στο εξωτερικό. Στη Γιουγκοσλαβία εδρεύει η υποομάδα 48, με κωδικό όνομα «ΜΗΔΕΙΑ».Παρόμοιες βάσεις υπάρχουν στην Νέα Ατλαντίδα (Αμερική), στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στην Αφρική , στην Ιταλία και στην Αυστραλία

Πηγή: https://homepages.pathfinder.gr/the_unknowns/html/epsilon.htm
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Bill Σε παρακαλώ πολύ αλλάζεις το χρώμα?Θέλω να διαβάσω το άρθρο που έχεις βάλει και δεν μπορώ... το κόκκινο μου έχει βγάλει τα μάτια :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Bill Σε παρακαλώ πολύ αλλάζεις το χρώμα?Θέλω να διαβάσω το άρθρο που έχεις βάλει και δεν μπορώ... το κόκκινο μου έχει βγάλει τα μάτια :(
Τώρα είναι καλύτερα?:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
ναι οκ. Σε ευχαριστώ :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kate-Bender

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
Εγω βασικα θα σας πω την αποψη μου που εχω γνωρισει και life τετοιο ατομο...:P
Καταρχας ημουν θυμαμαι στο μαγαζι που δουλευε ενας φιλος μου ..και ερχεται ενας 27χρονων(τον ειχα ρωτησει ποσο ειναι ενω μιλουσαμε:whistle:) και μου κανει μια.."Ωραιο στυλακι κοπελια gothic εισαι? "Και αρχισε να μου αραδιαζει διαφορα.."μονο μην αρχισεις τα ναρκωτικα,μην αυτοκτονησεις...." και κατι τετοια.Εγω εντομεταξει τον κοιτουσα καπως ετσι--> :hypno: Ειχα καταλαβει πως καπου ηθελε να καταληξει και σε καποια φαση ,ουτε καταλαβα ειλικρινα πώς...το γυριζει στο θεμα της ομαδας εψιλον..και αρχιζει να λεει τις ιδεολογιες του...Εγω παλι δεν ειχα ακουσει στην ζωη μου για την ομαδα εψιλον..νομιζα πως για πλακα τα ελεγε για να γελασουμε..και ειχα λιωσει κυριολεκτικα ,αφου θυμαμαι χαρακτηριστικα τον κανω μια "και τι? τα πιστευεις αυτα??":clapup: και με κοιταζει με σοβαρο υφος και μου κανει μια "ναι,δες εχω και το σημα τους.."και σηκωνει το μανικι του και μου δειχνει ενα πραγμα σαν χαρακωμα..Εγω λοιπον σαν απιστη συναχισα να γελαω...γιατι το σημαδι θα μπορουσε να ταν και τυχαιο..παρολο που δεν εδειχνε..Ε, σε καποια φαση με σκουνταει ο φιλος μου και την ιδια στιγμη ο κυριος ομαδα εψιλον μας λεει"παιδια πρεπει να φυγω τα λεμε.." Βεβαια το σκουντιγμα ηρθε αργα..ηθελε να μου πει να σταματησω να γελαω γιατι τα εννοουσε.Συζητησαμε λοιπον μετα γιαυτο και μου λεει πως και αλλη φορα ειχε μιλησει και στον ιδιο γιαυτην την ομαδα..και αρχιζουμε να ψαχνουμε στο διαδυκτιο..Και τελικα ΝΑΙΙ υπηρχε ...και το σημα τους ηταν και το σημαδι που ειχε στο μπρατσο...Ετριβα τα ματια μου...
ρε παιδια really τι χαζομαρες ειναι αυτες?ΑΝ περιμενω εγω να σωθω απο εναν φαντασμενο ξενο, καλημεραααα.Εδω τους ιδιους τους, τους εαυτους δεν μπορουν να σωσουν...χωρις να θελω να τουσ προσβαλλω.Αυτα ειναι εικασιες..1)ποιος ξερει τι μπορει να συμβει στο μελλον?(μην πειτε medium)και 2)ολοι μας ανθρωποι ειμαστε..αν μπορουν να μας σωσουν αυτοι τοτε μπρουμε να σωθουμε και μονοι μας.:pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kate-Bender

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
Α κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν εχω πετυχει κανεναν οπαδο της


πραγμτικα χανεις που δεν εχεις γνωρισει κανεναν...:/:...θα σου εγγυομουν στιγμες απιστευτης διασκεδασης,και αυτομαυτα αναβαθμησης του ηθικου σου ..
ΟΟΟΟοο τωρα μου ηρθε μια φοβερη ιδεαααα!!Τετοια ατομα πρεπει να βαλουν οπωσδηποτε σε κλινικες με ατομα με ψυχολογικα προβληματα!!ειμαι σιγουρη πως θα τα περανουσαν συντομα μολις αντικτυζαν αυτους τους ανθρωπους:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eupatridis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 864 μηνύματα.
Δεν νομίζω οτι πραγματικά υπάρχουν ή εστω αν υπάρχουν,δεν ειναι αυτό,που οι θρύλοι λένε.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε γελοιότητες του στυλ ''υπερόπλα - μπέβατρον -καταγόμαστε απο τον Σείριο - και λοιπά παραμύθια''.
Ορισμένοι,εχουν καπιλευτεί τον θρύλο αυτο και συνδυασμένο,με την ανάγκη των Ελλήνων για καποια ενδεχόμενη λύτρωση απο καπου και φροντίζουν και κερδοσκοπούν.Υπάρχουν διάφορες ομάδες ,αλλα πραγματικά ουτε καν,αξίζουν προσοχής.
Παλαίοτερα, είχα μιλήσει με καποια άτομα,που υποστήριζαν παρόμοιες ιδέες,ομως οταν το συζητήσαμε το θεμα,κατάλαβα οτι απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Συγχέουν και ανακατεύουν μυθολογία - ιστορικές ανακρίβειες - θρύλους - βαζουν και λίγες σαλτσες για εντυπωσιασμό και τα παρουσιάζουν.
Πάντως ελπίζω να διαψευστώ το 2012 :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Ελληνοκεντρικός ιδιότυπος Τεκτονισμός ή παρατεκτονισμός οι ρίζες του οποίου πρέπει να αναζητηθούν κάπου γύρω στο 1890 -95 με κύριους εκφραστές Περικλή Γιαννόπουλο, 'Ιωνα Δραγούμη και λοιπούς πιστεύω. 'Οντως υπήρξε και σημαντικοί εκπρόσωποί του δραστηριοποιήθηκαν και εκτός Ελλάδος εκείνα τα παλιά χρόνια, ιδίως στην Αυστρία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kate-Bender

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
και εγω το ελπιζω ...ξες τι ειναι να διαβαζεις πανελλαδικες...για να εχεις μονο εναν χρονο φοιτιτικης ζωης?και οχι μονο αυτο..τελικα δεν γινεσαι και αυτο που θες...:PΤζαμπα κοπος...αφηστε ρε παιδια μην λετε κατι τετοια..με βαζετε σε δειλημμα ,να διαβασω ή να μην διαβασω?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Εγω βασικα θα σας πω την αποψη μου που εχω γνωρισει και life τετοιο ατομο...:P
Καταρχας ημουν θυμαμαι στο μαγαζι που δουλευε ενας φιλος μου ..και ερχεται ενας 27χρονων(τον ειχα ρωτησει ποσο ειναι ενω μιλουσαμε:whistle:) και μου κανει μια.."Ωραιο στυλακι κοπελια gothic εισαι? "Και αρχισε να μου αραδιαζει διαφορα.."μονο μην αρχισεις τα ναρκωτικα,μην αυτοκτονησεις...." και κατι τετοια.Εγω εντομεταξει τον κοιτουσα καπως ετσι--> :hypno: Ειχα καταλαβει πως καπου ηθελε να καταληξει και σε καποια φαση ,ουτε καταλαβα ειλικρινα πώς...το γυριζει στο θεμα της ομαδας εψιλον..και αρχιζει να λεει τις ιδεολογιες του...Εγω παλι δεν ειχα ακουσει στην ζωη μου για την ομαδα εψιλον..νομιζα πως για πλακα τα ελεγε για να γελασουμε..και ειχα λιωσει κυριολεκτικα ,αφου θυμαμαι χαρακτηριστικα τον κανω μια "και τι? τα πιστευεις αυτα??":clapup: και με κοιταζει με σοβαρο υφος και μου κανει μια "ναι,δες εχω και το σημα τους.."και σηκωνει το μανικι του και μου δειχνει ενα πραγμα σαν χαρακωμα..Εγω λοιπον σαν απιστη συναχισα να γελαω...γιατι το σημαδι θα μπορουσε να ταν και τυχαιο..παρολο που δεν εδειχνε..Ε, σε καποια φαση με σκουνταει ο φιλος μου και την ιδια στιγμη ο κυριος ομαδα εψιλον μας λεει"παιδια πρεπει να φυγω τα λεμε.." Βεβαια το σκουντιγμα ηρθε αργα..ηθελε να μου πει να σταματησω να γελαω γιατι τα εννοουσε.Συζητησαμε λοιπον μετα γιαυτο και μου λεει πως και αλλη φορα ειχε μιλησει και στον ιδιο γιαυτην την ομαδα..και αρχιζουμε να ψαχνουμε στο διαδυκτιο..Και τελικα ΝΑΙΙ υπηρχε ...και το σημα τους ηταν και το σημαδι που ειχε στο μπρατσο...Ετριβα τα ματια μου...
ρε παιδια really τι χαζομαρες ειναι αυτες?ΑΝ περιμενω εγω να σωθω απο εναν φαντασμενο ξενο, καλημεραααα.Εδω τους ιδιους τους, τους εαυτους δεν μπορουν να σωσουν...χωρις να θελω να τουσ προσβαλλω.Αυτα ειναι εικασιες..1)ποιος ξερει τι μπορει να συμβει στο μελλον?(μην πειτε medium)και 2)ολοι μας ανθρωποι ειμαστε..αν μπορουν να μας σωσουν αυτοι τοτε μπρουμε να σωθουμε και μονοι μας.:pfff:
Χμμμμ.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να στο πεί.
Δηλαδή δεν είχατε κάποια συζήτηση γύρω από το θέμα ας πούμε.
Αυτός έφερε εκεί τη συζήτηση..

Δηλαδή δεν καταλαβαίνω τη λογική του να το "διαφημίζουνε".
"Είμαι στην Ομάδα Ε,προσέξτε με.""Ορίστε και το σύμβολο μας."
Όποιος γίνεται μέλος μιας τέτοιας ομάδας λογικά δεν θα "πρέπει" να το κρατήσει "κρυφό" ας πούμε?
Δηλαδή τι λόγο έχει να το πεί σε μένα ή σε σένα?
Εδώ μιλάμε ότι τον έχεις δεί μιά φορά από ότι κατάλαβα και άρχισε αμέσως να σου μιλάει για την όλη φάση.
Δεν είναι ότι γνωρίζεστε για αρκετό διάστημα και απλά έτυχε κάποια στιγμή να αναφερθεί αυτό. =/
Μήπως θέλουν εχμ πως να το πώ να "προσελκύσουν" άτομα?
Είτε ενδεχομένως για να μπούν κι εκείνοι στην ομάδα είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Τέλος πάντων,έχω ακούσει γι'αυτή την ομάδα αλλά δεν τα πιστεύω κάτι τέτοια,δεν ξέρω. =/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kate-Bender

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
Μήπως θέλουν εχμ πως να το πώ να "προσελκύσουν" άτομα?

Αυτο ειναι που πιστευω!(ναι πρωτη φορα μου ειχε μιλησει)...γενικως πρεπει να ειναι περηφανος για τις ιδεες του..και ψαχνει ατομα να συζητησει γιαυτο το θεμα..και να τους ανοιξει δηθεν τα ματιααα..αχ ο καημενος..:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
Εγω βασικα θα σας πω την αποψη μου που εχω γνωρισει και life τετοιο ατομο...:P
Καταρχας ημουν θυμαμαι στο μαγαζι που δουλευε ενας φιλος μου ..και ερχεται ενας 27χρονων(τον ειχα ρωτησει ποσο ειναι ενω μιλουσαμε:whistle:) και μου κανει μια.."Ωραιο στυλακι κοπελια gothic εισαι? "Και αρχισε να μου αραδιαζει διαφορα.."μονο μην αρχισεις τα ναρκωτικα,μην αυτοκτονησεις...." και κατι τετοια.Εγω εντομεταξει τον κοιτουσα καπως ετσι--> :hypno: Ειχα καταλαβει πως καπου ηθελε να καταληξει και σε καποια φαση ,ουτε καταλαβα ειλικρινα πώς...το γυριζει στο θεμα της ομαδας εψιλον..και αρχιζει να λεει τις ιδεολογιες του...Εγω παλι δεν ειχα ακουσει στην ζωη μου για την ομαδα εψιλον..νομιζα πως για πλακα τα ελεγε για να γελασουμε..και ειχα λιωσει κυριολεκτικα ,αφου θυμαμαι χαρακτηριστικα τον κανω μια "και τι? τα πιστευεις αυτα??":clapup: και με κοιταζει με σοβαρο υφος και μου κανει μια "ναι,δες εχω και το σημα τους.."και σηκωνει το μανικι του και μου δειχνει ενα πραγμα σαν χαρακωμα..Εγω λοιπον σαν απιστη συναχισα να γελαω...γιατι το σημαδι θα μπορουσε να ταν και τυχαιο..παρολο που δεν εδειχνε..Ε, σε καποια φαση με σκουνταει ο φιλος μου και την ιδια στιγμη ο κυριος ομαδα εψιλον μας λεει"παιδια πρεπει να φυγω τα λεμε.." Βεβαια το σκουντιγμα ηρθε αργα..ηθελε να μου πει να σταματησω να γελαω γιατι τα εννοουσε.Συζητησαμε λοιπον μετα γιαυτο και μου λεει πως και αλλη φορα ειχε μιλησει και στον ιδιο γιαυτην την ομαδα..και αρχιζουμε να ψαχνουμε στο διαδυκτιο..Και τελικα ΝΑΙΙ υπηρχε ...και το σημα τους ηταν και το σημαδι που ειχε στο μπρατσο...Ετριβα τα ματια μου...
ρε παιδια really τι χαζομαρες ειναι αυτες?ΑΝ περιμενω εγω να σωθω απο εναν φαντασμενο ξενο, καλημεραααα.Εδω τους ιδιους τους, τους εαυτους δεν μπορουν να σωσουν...χωρις να θελω να τουσ προσβαλλω.Αυτα ειναι εικασιες..1)ποιος ξερει τι μπορει να συμβει στο μελλον?(μην πειτε medium)και 2)ολοι μας ανθρωποι ειμαστε..αν μπορουν να μας σωσουν αυτοι τοτε μπρουμε να σωθουμε και μονοι μας.:pfff:

lol - οι τεχνικές καμακιού έχουν εξελιχθεί
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
τι ειναι η ομαδα Ε?:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

woochoogirl

Τιμώμενο Μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,971 μηνύματα.
Κ.μοδερατόρισα διάβασε τα από την 1η σελίδα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top