Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D!m!TR@
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι.
σαν αυτη την διαφημηση με το 11888(τυχαιο?? δεν νομιζω....)απο την στιγμη που το ειπαν στο ραδιο αρβυλα...οοοολα τα ψωνια εχουν κολλησει και το λενε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

δείχνει ένα άλφα επίπεδο
Άγγελος
Επιφανές μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Το "Χέστηκα", ειδικά από κοπέλες
δείχνει ένα άλφα επίπεδο
Ειναι αυτο λεμε.."
"Έχει κλαση"![]()
Εχεστήκαμε που κλάναμε

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εχεστήκαμε που κλάναμε![]()

δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρκεί να το αποφασίσουμε![]()
δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

πες ενα "φιλε" , ενα "δικε μου" , εστω ενα "μαγκα" μου....
αλλα οχι συνεχεια και χωρις λογο αυτο....

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ναι,,αλλα πρεπει να ανοιξουμε και κανα παραθυρο..δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

τυχαιο; Δε νομιζω!
"Τυχαίο, δεν νομίζω"
σαν αυτη την διαφημηση με το 11888(τυχαιο?? δεν νομιζω....)
Σιχαίνομαι την επανάληψη της ίδιας φράσης!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειδικά το γελοιωδέστατο "μούναρος" για τους άντρες.
Αμαν..
Ποιος το λεει αυτο?

Ωρε τρελλα...
.οταν η ισοτητα ανδρων γυναικων ξεπερνα τα ορια..πρωτα ηταν το "γκομενος" τωρα το μουναρος..που παμε..
ειναι οπως βλεπω γυναικες να λενε'Στα Αρχ@δια μου"
αφου δεν εχεις...

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμαν..
Ποιος το λεει αυτο?
Ωρε τρελλα...

Κι εγω το λεω καμια φορα πανω στην πλακα!

ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι.
Συμφωνώ απόλυτα!Ας πούμε το 11880 το έχω ακούσει να το λένε στην ΝΕΤ!Ναι σε ρεπορτάζ!Μωρε που πααααααάμε??
επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου:
ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!!
Πραγματικά απαίσιο.Υπέρμετρα ψώνια!
1.αν εξαφανίσεις την λέξη <<μ@λάκας>> , το ελληνικό έθνος θα μείνει ορφανό
2.καγκούρικη η χρήση τοπικής διαλέκτου και όχι τα παγκοσμιοποιημένα αγγλικά ; πλάκα με κάνεις ;
3.διαβάζεις και εσύ τα σενάρια του παπακαλιάτη ;
4.όντως αυτό δεν παλεύεται ρε συ
5.θα σε αποκαλούσα σεξίστρια αλλά νομίζω πρωτεύει να ηρεμήσεις λίγο και να σκεφτείς χωρίς πίεση τα <<πιστεύω>> και τα <<θέλω>> σου
6.η γιαγιά μου καγκουρέ ; ε όχι αυτό δεν το δέχομαι (δηλαδή έλεος!)
7.το κικιρίμπικο δλδ τι είναι ; αντέ τσάγια
8.βασικά hellow ! (καλησπέρα σας) 21ο αιώνα διανύουμε - δίκιο έχει η θεματοθέτρια , ντεμέκ 80τιλα δεν αντέχω
9.
10.μωρέ υπάρχουν ,απλά φιλενάδα εγώ έχω μαλακομαγνήτη ; δεν μπορώ να καταλάβω . ewwww
Καλά αυτο πρέπει να μπεί στα αστειότερα πόστς.....
ειναι οπως βλεπω γυναικες να λενε'Στα Αρχ@δια μου"
αφου δεν εχεις...
χχεεχεεεε.....

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

"Δεν υπάρχεις/ει"
"Δεν νιώθεις/ει"
"Κοπελιά"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Kate1914
- johnsala
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- charmander
- paolo1
- camil
- Wanda
- rafaela11
- Luludaki
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Wonderkid
- Sevasti
- Unboxholics
- constansn
- Memetchi
- edweimaste
- Ria99
- GiorgosAsi
- spring day
- Stelios725
- Theodora03
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Αναστασία197
- Meow
- SlimShady
- Nomallity
- fretoe
- American Economist
- taketrance
- fmarulezkd
- ggl
- physicscrazy
- mathboi
- T C
- Εχέμυθη
- Viedo
- Paul33.gr
- Johnny15
- eukleidhs1821
- aggelosst9
- Loozen
- angies
- jj!
- 1011
- sunsetpp
- VasoGrimes
- Insertcoin
- CiNeFiL
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.