γεια σε ολους (:
παιδια ειμαι 22 χρονων και ξεκινησα να ξηριζομαι απο τα 18 μου.
δεν ξηριζομουν κοντρα και ξηριζομουν μια φορα στις 25 μερες.
ειμαι 22 και δεν εχω γενια ( η αληθεια ειναι οτι βαριομουν να ξηριστω).
αλλα βλεπω κατι φιλους μου και κατι ατομα στην τηλεοραση και εχουν αυτα τα γενια των 2-3-4 ημερων τα πολυ ωραια.
πως γινεται να βγαλω τετοια ωραια γενια?
να ξηριζομαι κοντρα η οχι? (ξερω οτι πριν ξηριστω βαζω αφθονο ζεστο νερο στο προσωπο μου για 3 λεπτακια και μερικες φορες και ζεστη πετσετα για να μαλακωσουν τα γενια και τα πλενω με σαπουνι για να καθαρισουν οι ποροι απο τιχον σκονες κτλπ...μετα βαζω αφρο/gel και τα σχετικα)
αλλα τους τελευταιους 6 μηνες θελω να ξηριζομαι συνεχεια γιατι δεν εχω γενια και ειμαι 22 χρονων
ξηριζομαι κοντρα εδω και 2-3 μηνες καθε 10 μερες και βλεπω αισθητη διαφορα επειδη τα γενια μου ειναι πιο σκληρα.
αλλα εχω ακουσει οτι κοντρα απαγορευεται και οτι πρεπει να ξηριζομαι με τη φορα των τριχων.
εκει ειναι η απορια μου
δεν ξερω αν θελω κοντρα ή κανονικο ξηρισμα.Η μανα μου μου λεει να ξηριζομαι κοντρα για να βγουν πιο γρηγορα τα γενια..ο γερος μου μου λεει να ξηριζομαι με τη φορα των γενιων για να μην βγαλω σπυρακια..ακουω τη μανα μου επειδη σαν γυναικα εχει γουστο καλυτερο στους αντρες αλλα απο την αλλη ο πατερας μου ξηριζεται και ξερει και αυτος..
Υπαρχει περιπτωση μετα απο χρονια αν ξηριζομαι κοντρα να κανω "λακουβιτσες" στο δερμα ή βλακεια ειπα?
Δεν θελω σε καμια περιπτωση το προσωπο μου να γινει χαλια απο λαθος ξηρισμα :S
Δεν ξερω τι να κανω
Θελω καποιος εμπειρος που ξηριζεται κοντρα ή κανονικα ή και τα δυο να μου εξηγισει για να με βοηθησει.
εχω κατι σπυρακια αλλα δεν θελω να ξηριζομαι κανονικα γιατι δεν θελο να ειμαι σπανος :S
Τα σπυρακια δεν τα ειχα..τα απεκτισα επειδη ( και μην γελασετε

) ξηριζομουν κοντρα ΑΛΛΑ με νευρο με πιεση και πολλες φορες το ιδιο σημειο

...Αλλα πλεον δεν το κανω .. απλα νομιζα οτι αν πιεζα το ξηραφακι θα τα εκοβα σε πιο βαθος..πραγμα που ειναι βλακεια γτ ερεθιζεται το δερμα μου..οποτε τετοιο προβλημα δεν θα υπαρχει φανταζομαι γιατι εδω και 10 μερουλες ξηριζομαι κοντρα αλλα απαλα το ξηραφακι. ( επαθα και εμαθα
)
Δεν ειχα καποιον να μου δειξει πως να ξηριζομαι..οτι εμαθα το εμαθα μονος.
παρακαλω μια συμβουλη θα ηταν οτι πρεπει.
Ευχαριστω πολυ και ειλικρινα ζητω συγνωμη για ολο το κατεβατο που εγραψα αλλα δεν ξερω και ηθελα να σας πω τα παντα με λεπτομερεια για να εχετε μια πληρη εικονα.
Α και κατι αλλο που ξεχασα να πω.
Αυτα τα οραια γενια των 2-3-4 ημερων ειναι απο κοντρα ή κανονικα?
Υπαρχει διαφορα στο πως βγαινουν τα γενια αν ξηριζομαι κοντρα ή κανονικα?