×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,245 μέλη και 2,424,577 μηνύματα σε 75,705 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 238 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Έθνος, Εθνότητα και καθαρότητα των Φυλών

fantasmenos (Διαταραγμένη Προσωπικότητα)

Τιμώμενο Μέλος

H Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,292 μηνύματα.

H fantasmenos γεννημένος να λέει σοφά πράγματα έγραψε: στις 17:11, 24-04-08:

#1
And what is nation?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 08:25, 25-04-08:

#2
αυτοί που λένε ότι οι σκοπιανοι εχουν το δικαίωμα να λέγοντε μακεδονία είναι προοδευτηκάριοι

έθνος είναι το ομόγλωσσο ( αν και υπάρχουν και ιδιωματισμοί ) , το ομόθρησκον , με το κοινό αίμα ( ναι υφίστατε dna και το μακεδονικό μπορεί να λυθεί με τεστ dna καθώς έχουμε τα κόκκαλα του φιλίππου )
-9 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,604 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 08:57, 25-04-08:

#3
DNA;;; Ιωάννη παιδί μου, ξέρεις τι είναι το DNA έτσι;
Και ξέρεις ότι η γλώσσα δε συνιστά έθνος;
7 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 09:04, 25-04-08:

#4
έρευνες dna έχουν δείξει ότι είμαστε κατά 90 % απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και έχουμε δώσει dna σε πολλούς άλλους λαούς
-11 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,604 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 09:06, 25-04-08:

#5
Τι λες μικρό μου; Πού το διάβασες αυτό;
Για επιστημονικά θέματα δίνε πηγές, μην τα πετάμε έτσι, ναι;
6 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 09:23, 25-04-08:

#6
Σε forum

θα ψάξω το λινκ που είχε βάλει ο τύπος

πάντως αν δεν θέλεις να είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων αλλά σλαβοι και τουρκοι is your choise man εγώ προτιμώ να είμαι Έλληνας
-7 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,604 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 09:27, 25-04-08:

#7
Ζήσε σαν Έλληνας, σεβάσου την πατρίδα και την ελληνική ιστορία, κάνε καλό για τον τόπο σου, και είσαι ίσως Έλληνας.
Νομίζεις είναι όλα γονιδιακά; Καημένε μου.
12 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 09:29, 25-04-08:

#8
κάνω cp ένα κείμενο από site

α και κάτι το ευχάριστο μιας και μόνο δυσάρεστα ακούμε τελευταία!
Αφού μας κατηγορούσαν για εκατοντάδες χρόνια σαν μη απογόνους των πατέρων μας αρχαίων ελλήνων και άρα μη πραγματικοί κληρονόμοι των επιτευγμάτων τους που φώτισαν τον σημερινό πολιτισμό, έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι γνωρίζαμε εκ πεποιθήσεως και συνειδήσεως: Ότι οι Έλληνες έχουν καθαρό το DNA τους ως λευκή φυλή κατά το 95% !!!
Αν και δεν είχα το χρόνο σήμερα να το διασταυρώσω εξ ιδίων όμασιν περαιτέρω στο web όσον αφορά την σχετική έρευνα (όχι μία, αλλά επτά παρακαλώ!) σας μεταφέρω το δημοσίευμα από την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ που δυστυχώς το σχετικό της site δεν παρέχει τη δυνατότητα να αντιγραφτεί οποιοδήποτε κείμενο. Για εκείνους όμως που θάθελαν να το δουν ως δημοσίευμα, η εφημερίδα παρέχει τη δυνατότητα να το επισκοπήσουν σε μορφή εικόνας από αύριο Δευτέρα. Εγώ προσπάθησα να το μεταφέρω όσο πιστά γίνεται με το OCR μου. Καλή εβδομάδα!
ANDREX THESSALOS


--------------------------------------------------------------------------------18 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο ΦαλμεράγερΚαθαρό το DNA των ΕλλήνωνΔεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς
Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος

Τρια*νταφυλλίδηςΤα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότητας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρεθεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες.

της ΒΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


* benpap@apogevmatini.grEvτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή). Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλή*νων, άλλων πληθυσμιακών ομά*δων, εκτός της λευκής, απο*τελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρό*τερο του 0,5%!

To DNA των Ελλήνων, όπως έδει*ξε πρόσφατη διε*θνής πανεπιστημια*κή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυ*ρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρο*νη επιστημονική απά-ντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεω*ρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλλη*νες, ήταν μαύροι... Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι!Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστη*μονική υπόσταση.Όλες αυτές οι ...ανθελλη*νικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επι*στημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.

Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μορια*κής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κων*σταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευ*νητικά δίκτυα, των οποίων απώ*τερος στόχος είναι να ιχνηλα-τηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών.

Ο συντονισμός της συγκε*κριμένη έρευνας, η οποία αφο*ρά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων -και άλλων λαών - έγι*νε από το Πανεπιστήμιο του

Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευ*νητική ομάδα του κ. Τριαντα*φυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.Η ταυτότητα της έρευνας

Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια δια*φόρων χωρών (από τη Βαγδά*τη μέχρι τη Μόσχα). Τα απο*τελέσματα της έρευνας δημο*σιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό «Γενετική του Ανθρώ*που».

Τίτλος της έρευνας «Η προ*έλευση, διασπορά και διαφο*ροποίηση των απλοομάδων Ε και J, του χρωμοσώματος Υ: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειτα μεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου».

Στην εργασία, χρησιμο*ποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Υ και προσ-διορίστηκε η γενεοτυπική σύσταση στο χρωμόσωμα Υ σε 2.400 άνδρες από 29 δια*φορετικούς πληθυσμούς (από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μικρά Ασία, την Αφρική και την Κίνα).

Από την Ελλάδα αναλύθη*κε η γενετική σύσταση 143 ανδρών. Ιδιαίτερο βάρος δόθη*κε στη διερεύνηση των απλο*ομάδων Ε και J του χρωμο*σώματος Υ.
Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη ΕυρώπηΙδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι στην έρευνα δεν αποκαλύφθηκε μονγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει την Ελλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών. Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέ*ναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο και δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για αποτελέσμα*τα άλλων 7 μελετών, διαφόρων ερευ*νητών που βγάζουν αυτό το αποτέ*λεσμα. Συγκεκριμένα, σε 925 δείγ*ματα Ελλήνων ανδρών, δείχνουν ότι μόνον κατά 0,4% οι Έλληνες δεν είναι Καυκάσιοι. Δεν αλλάζει αυτό με τίπο*τε. Οι Έλληνες είναι καυκάσια φυλή» Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τους Ισπανούς. Η κατάληψη της Ισπανίας από τους Άραβες τεκμηριώνεται στην έρευνα, εφόσον οι Άραβες άφησαν την «υπογραφή» τους και το DNA τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι σε σημαντικό ποσοστό οι σημερινοί κάτοικοι της Ισπανίας έχουν αραβική προέλευση. Η μελέτη κατέρριψε επίσης,.μια άλλη θεωρία που ισχυρίζονταν ορισμένοι, πως οι Έλληνες, την εποχή του μεγά*λου πολιτισμού , τον 4ο και 5ο π. Χ., αιώνα, ήταν μαύροι. Όλες οι μελέ*τες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέ*χεια του ελληνικού πληθυσμού» είναι η επισήμανση του καθηγητή, ο οποί*ος αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό:

«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μετα*δώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNA των Ελλήνων, "μοι*άζει" πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στη συνέ*χεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότη*τας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρε*θεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».--------------------------------------------------------------------------------


Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια ΙταλίαΟ Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακε*δονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνη*ση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενε*τικά- από τους Σλάβους:«Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδουςέχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA των Ελλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η ομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μια συχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή. Γεγο*νός που σημαίνει ότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρή συχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπι*στώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA. Σημαντικό στοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής: Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία-σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους από Έλλη*νες, π.χ. Πελοποννήσιους. Στην εργασία ελέγ*χθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποί*κων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοί*κους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγά*λη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούς πληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών των Ελλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στους κατοίκους της Νότιας Ιταλίας».
-3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,604 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 09:44, 25-04-08:

#9
Το κείμενο μιλάει για την Καυκάσια φυλή.
Συνδέει δηλαδή τους Έλληνες με τη φυλή αυτή και το άλλο παράδειγμα, με τους Ισπανούς και τους Άραβες, καθιστά σαφές ότι αφορά δύο εντελώς διαφορετικές φυλές.

Δυστυχώς ο όρος "καυκάσιος" δε χρησιμοποιείται πια. Άσε που στη λεγόμενη Καυκάσια φυλή ανήκουν όλοι οι "λευκοί", μην επηρεάζεσαι, που στις ταινίες του Hollywood τον ακούς ακόμα βρε.
Άρα μιλάμε για τη λευκή φυλή.
Και οι Σλαβικοί λαοί είναι μέλη της λευκής φυλής, ομοίως για την πλειοψηφία του τουρκικού πληθυσμού.
Δεν υπάρχει ελληνική φυλή.

Πότε έχετε γενετική στο σχολείο; Ρώτα τον καθηγητή σου, θα δεις..
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 09:50, 25-04-08:

#10
αργότερα λέει ότι είμαστε καυκάσια φυλή αλλά δεν έχουμε ομοιότητες με σλαβους καθόλου

ποιοι άλλοι λευκοί κατέβηκαν εδώ ;

μόνο οι Έλληνες κατέβηκαν

Οπότε ;

Οι τουρκοι πριν διασταυρωθουν με ένα σωρό μικρασιατικά φύλλα και Έλληνες ήταν μογγολοι . Οπότε λευκούς τους πρώτους τουρκους δεν τους λες .

Δεν υπάρχει ελληνική φυλλή ;

Υπάρχουν γερμανική , ιρανική , κελτική , σλαβική , σκανδιναβική , ελληνική φυλλή στις λευκές φυλλές . Κάποιοι άλλοι με λευκό δέρμα εβραιοι και αραβες ανήκουν στην σημιτική φυλλή που είναι διαφορετική από την λευκή φυλλή .

Και έχω ακούσει ότι και οι ρωμαιοι ηταν κατά ένα μέρος Έλληνες . Μία άγνωστη θεωρία λέει ότι η μεσογειακή φυλλή έχει το ίδιο αίμα και οι ρωμαιοι όπως και οι προγονοί μας ήταν μεσογειακη φυλλή .... χμ ....
-6 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,604 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 09:58, 25-04-08:

#11
1. Άλλο φυλή άλλο εθνικότητα.
2. Οι Έλληνες ανήκουν στους Καυκάσιους. Οι Σλάβοι ανήκουν στους Καυκάσιους. Πώς αποδεικνείει αυτό, ότι Έλληνες και Σλάβοι δε διασταυρώνονται;
3. Οι Ιρανοί, "μεσόγειοι", κλπ κλπ ΔΕΝ είναι φυλές.
Είναι όμως η λευκή/ ινδοευρωπαϊκή φυλή, οι ιθαγενείς της Βορείου Αμερικής (ξέρεις, ινδιάνοι), της Νοτίου, η αφρικανική φυλή, ασιατική, κλπ.
4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 10:34, 25-04-08:

#12
από την φυλλή προκύπτει και η εθνικότητα αλλιώς πώς ξεχωρίζουν ότι είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων ; και ένα σιωνιστοκρατούμενο αμερικανικό πανεπιστήμιο να πει ψέματα υπέρ μας ;
-1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rempeskes

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Hair stylist . Έχει γράψει 5,586 μηνύματα.

O Rempeskes έγραψε: στις 11:41, 25-04-08:

#13
και ένα σιωνιστοκρατούμενο αμερικανικό πανεπιστήμιο να πει ψέματα υπέρ μας ;
...Eίναι γιατί βλέπουν πως η ομάδα Ε έρχεται και έχουν τρομοκρατηθεί.

Όπως ο Γκότζος με την ΠΕΚ ένα πράγμα
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 12:05, 25-04-08:

#14
η ομάδα Ε είναι πιθανόν να υπήρξε στα αλήθεια . παρατμημά της υπήρξε η φιλική εταιρεία και στον εικοστό αιώνα μέλη ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης , ο Γεώργιος Γκιόλβας , ο στρατηγός Νικολαίδης και άλλοι . Θα γράψω και για το μπέβατρον όταν βρω χρόνο .
-7 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vendetta (Thor)

Δραστήριο Μέλος

Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ξεναγός . Έχει γράψει 342 μηνύματα.

O vendetta έγραψε: στις 12:52, 25-04-08:

#15
Αν και μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω ότι από μία φυλή προκύπτει και μία εθνικότητα...Διαφορετικά θα είχαμε πολύ λίγα έθνη επάνω στον πλανήτη...
Επίσης νομίζω πως δεν υπάρχει ελληνική αλλά ινδοευρωπαϊκή φυλή από την οποία προέρχονται και οι Έλληνες...Όπως δεν υπάρχει γερμανική φυλή όπως αναφέρθηκε προηγουμένως...
Ένα έθνος έχει την ιστορία του, έχει τον πολιτισμό του, έχει τη γλώσσα του, έχει τις ρίζες του...Δεν έχει τα ίδια και μία φυλή...Μία φυλή έχει κυρίως χαρακτηριστικά που αφορούν το σώμα...
Μην μπερδεύουμε τα πράγματα...
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,604 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 16:30, 25-04-08:

#16
Ιωάννη, συγκεντρώωωωσουυυυυ...
...και διάβασε λίγο τι σημαίνει "φυλή"... αλλά και Φιλική εταιρία.

(ακούς εκεί Φιλική Εταιρία... έλιωσα!!)

Γενικά, διάβασε.
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

jrot6

Διάσημο Μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 38 ετών , επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Π.Γ.Δ.Μ. (Ευρώπη). Έχει γράψει 668 μηνύματα.

O jrot6 is far away.. έγραψε: στις 16:58, 25-04-08:

#17
Ιωαννη καλο ειναι να διαβαζεις και να την ψαχνεις μονος σου χωρις να δεχεσαι οτι λεει καποιος.Γιατι με αυτη τη λογικη υπαρχουν εξωγηινοι,υπαρχει η ομαδα Ε,η γη ειναι κουφια και πολλα αλλα που ταχα μου αποδεικνυονται..
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι στα 13 σου να σε ενδιαφερει κυριως αν εχουμε το ιδιο dna με τους αρχαιους η οχι?Και αν το εχουμε δλδ τι εγινε?Δεν ειναι προτιμοτερο απο το να ειμαστε περηφανοι για τους προγονους να ειμαστε περηφανοι για τον εαυτο μας επειδη κανουμε κατι καλο?
5 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fantasmenos (Διαταραγμένη Προσωπικότητα)

Τιμώμενο Μέλος

H Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,292 μηνύματα.

H fantasmenos γεννημένος να λέει σοφά πράγματα έγραψε: στις 17:10, 25-04-08:

#18
Ωραίο θέμα.

Και έχω και ερωτήσεις. Δηλαδή τα έθνη είναι αιώνια; Δεν είναι δημιουργήματα της ιστορίας; Υπάρχει ελληνική φυλή και διαφέρει από τη γερμανική και τη γαλλική φυλή; Ως προς τι; Είμαστε δηλαδή όλοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Και η μεταναστεύση των πληθυσμών ανά τους αιώνες δεν επηρέασε καθόλου την "ομοιογένεια" του έθνους; Και τι εστί Έλληνας; Ο Αμερικάνος υπήκοος του οποίου ο πατέρας γεννήθηκε εδώ ενώ αυτός στις ΗΠΑ είναι περισσότερο Έλληνας από τον φτωχό μετανάστη ο οποίος μιλά τα ελληνικά και γεννήθηκε εδώ; Γιατί;

Υ.Γ. Τι είναι η ομάδα "Ε" ρε παιδιά;
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ioannis Metaxas

Νεοφερμένος

Ο Ioannis Metaxas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Ioannis Metaxas έγραψε: στις 17:27, 25-04-08:

#19
ο Έλληνας στις ήπα που τηρεί την ελληνικότητα του είναι περισσότερο Έλληνας από τον αλβανο η τουρκο που ζει εδώ και δεν είναι καν Έλληνας . Τα έθνη πάντα υπήρχαν ξέρεις . Στην αρχαιότητα άλλος δήλωνε περσης άλλος σκυθης άλλος ινδος άλλος Έλληνας άλλος γαλατης άλλος ρωμαιος .

μόνο οι σλαβοι κατεβηκαν εδώ και ήταν λίγοι σε σύγκριση με αυτούς στα βόρεια βαλκάνια . οι απογονοί τους υπήρχαν στην Ελλάδα μέχρι πριν από χρόνια που τους διώξαμε ναι τους διώξαμε και δεν ντρέπομαι για αυτό .

κάτι εκατομμύρια Αρχαίοι Έλληνες και κάτι χιλιάδες σλαβοι ποιος θα επικρατήσει πάνω σε ποιόν ; εκτός αν ευνουχισαν μαζικα τους Αρχαίους Έλληνες και δεν το γράφει η ιστορία .
Οι τουρκοι παλι δεν έδωσαν σε εμάς dna αλλά εμείς δώσαμε dna . Οι συνολικοί Χριστιανοί γενίτσαροι που επιστράτευσαν ήταν 1000000 . Από αυτούς οι μισοί ήταν Έλληνες . Δεν πήραν τουρκαλες οι γενιτσαροι δηλαδή ;
Οι τουρκοι ηρθαν μόνο 200000 , αποροφόντας ελληνικούς εξισλαμισμένους πληθυσμούς πολλαπλασιάστηκαν .
-4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Jesus ate your cake (Χεσούς)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

H Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ταχυδρόμος . Έχει γράψει 101 μηνύματα.

H Jesus ate your cake έγραψε: στις 17:55, 25-04-08:

#20
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos

Υ.Γ. Τι είναι η ομάδα "Ε" ρε παιδιά;

"Υποστηρίζεται ότι η ομάδα χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη, ανύπαρκτη μέχρι σήμερα τεχνολογία (αντιβαρυτητα, τηλεμεταφορα κλπ.) για την άμυνα της Ελλαδας και την κυριαρχία του Ελληνικού πολιτισμού/ διαφώτισης στον κόσμο. Οι υποστηρικτές της διατείνονται ότι υπάρχει από την αρχαιότητα και ότι οι δημιουργοί της/ οι σημερινοί αρχηγοί προέρχονται από τον Σειριο, ενώ κατα άλλους όλο το Ελληνικό φύλο προέρχεται από εκεί."


http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%...BB%CE%BF%CE%BD

Οσον αφορα τους Ελληνες, αδικα μαλωνετε, οι Ελ δεν ειμαστε φυλο ή φυλη, ειμαστε ειδος !
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια