×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,990 μέλη και 2,479,298 μηνύματα σε 78,970 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 498 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Apache

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε: στις 11:36, 15-05-08:

#1
Πως μπορω να εγκαταστήσω τον Ant apache;
τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να λειτουργη κανονικα

Ευχαριστω.

Αμα ειναι αυτο το ποστ να ειναι για να πουμε δυο λογια για τους apache.

Χρειαζομαι αυτα τα εργαλεια για να κανω καποιες ασκησεις οσων αφορα για τα Servlets

Εχω κατεβασει ενα αρχειο με ονομα apache-ant-1.7.0-bin.zip αλλα δεν εχει καποιο αρχειο για να κανω setup . http://ant.apache.org/bindownload.cgi#Verify%20Releases
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo : 15-05-08 στις 11:52.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,892 μηνύματα.

O Bill έγραψε: στις 12:03, 15-05-08:

#2
Εδώ αν δεις έχει οδηγίες.Στο ίδιο site ακριβώς.(installing apache)
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε: στις 12:23, 15-05-08:

#3
Ok νομιζω οτι κατι εκανα

http://ant.apache.org/manual/install.html και μετα πηγα εκει που λεει
Windows and OS/2:

Assume Ant is installed in c:\ant\. The following sets up the environment:
set ANT_HOME=c:\ant
set JAVA_HOME=c:\jdk-1.5.0.05
set PATH=%PATH%;%ANT_HOME%\bin
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo : 15-05-08 στις 12:31.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε: στις 12:11, 22-05-08:

#4
Λοιπον εστω οτι θελω να τρεξω να απλο servlet που θα εμφανιζει το hello world. λοιπον η ηλεκτρονικη διευθυνση για κατι τετοιο ειναι η εξης http://www.roseindia.net/servlets/HelloWorld.shtml

η απορια μου ειναι τι κωδικα πρεπει να γραψω στο αρχειο index.html στον φακελο web.

απο servlet ελαχιστα πραγματα ξερω αμα μπορει καποιος ας βοηθησει

δηλαδη αμα μπορει καποιος ας μου δωσει καποιες αναλυτικες οδηγιες για το πως θα μπορεσω να τρεξω αυτο το servlet που εχω στην ηλεκτρονικη διευθυνση πιο πανω.

Και γενικος ισως καποιες χρησιμες συμβουλες για τα servlets


σορι τελικα ο κωδικας που πρεπει να γραψω στο αρχειο index.html θα ειναι ο

<HTML> <HEAD> <META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-7"> <TITLE>Αλληλεπίδραση με Φόρμες HTML</TITLE> </HEAD> <BODY> <p>HELLO</p> <FORM method="get" action="HelloWorld"> <p>Press the Button: <INPUT type="submit" > </FORM> </BODY> </HTML>
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo : 22-05-08 στις 13:02.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος