×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,804 μέλη και 2,441,248 μηνύματα σε 76,720 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 182 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ριζικές αλλαγές στο e-steki

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 12:59, 07-09-08:

#1
Αρκετά μέλη του e-steki βιώσαν μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση πριν κάμποσους μήνες, οπότε αυτή η αλλαγή ίσως τους φανεί υπερβολική ειδικά από την στιγμή που πάγωσε την ανάπτυξη πολλών άλλων υπηρεσιών του e-steki. Ωστόσο η αλήθεια είναι η προηγούμενη εμφάνιση δεν μας άφησε αρκετά ικανοποιημένους, ωστόσο μας έδωσε την εμπειρία να οδηγηθούμε στο interface που θα δείτε, το οποίο ελπίζουμε να σας ικανοποιήσει και εσάς εξίσου. Το νέο Interface/theme ξεκίνησε να αναπτύσσεται τον Μάρτιο του 2008.

Νέες δυνατότητες


Εύκολη πλοήγηση
Δώσαμε έμφαση στην γρήγορη πλοήγηση χωρίς να απαιτείται πολύ scroll, πολλά clicks και πολλή αναμονή για νέες σελίδες. Για παράδειγμα όταν στο οπτικό σας πεδίο δεν βρίσκεται η μπάρα «Βρίσκεστε εδώ» έχετε μια πυξίδα όπου θα αναλάβει το ρόλο της παραπάνω μπάρας ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε scroll up μόνο και μόνο για να θυμηθείτε που βρίσκεστε ή να μεταβείτε κάπου αλλού.Επίσης, σας φοβίζουν οι τεράστιες σελίδες με τις πολλαπλές ρυθμίσεις και επιλογές; Και εμάς. Γι'αυτό χρησιμοποιήσαμε την κλασσική τεχνολογία των tabs ώστε να καταφέρουμε να οργανώσουμε τον Πινάκα Ελέγχου και πολλά άλλα σημεία του site έτσι ώστε να έχετε όλες τις δυνατές επιλογές ένα κλικ μακριά, χωρίς ωστόσο να γεμίζει η οθόνη σας πράγματα που δεν χρειάζεστε.Δημιουργήσαμε ένα ειδικευμένο interface, ενσωματωμένο popup, σε σημεία που παλιότερα θα έπρεπε να τα χειριστείτε μέσω των κλασσικών popup ή να περιμένετε για νέα σελίδα.Η Βοήθεια είναι πλέον πιο εύχρηστη, μιας και δεν απαιτείται να περιμένετε να φορτώσει νέα σελίδα για να διαβάσετε την απάντηση σε κάποια ερώτηση, παρά μόνο για να μεταβείτε σε νέα κατηγορία.
Προσαρμοστικότητα

Αντί να σας υποχρεώνουμε να βλέπετε με κάποια συγκεκριμένα χρώματα το site για να μην χάσει την ταυτότητα του, είτε σας αρέσουν είτε όχι, ή να αναγκαστούμε να χάσουμε την ταυτότητα μας για να μπορείτε να επιλέγετε theme, καταλήξαμε σε μια λύση που πιστεύουμε ότι είναι η χρυσή τομή: Όλοι βλέπετε το ίδιο interface, αλλά μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των 5 χαρακτηριστικών χρωμάτων του e-steki για αυτό. Επίσης μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς, μιας και είναι εφικτό να ορίσετε να βλέπετε όλα τα μηνύματα με διαφορετικό χρώμα από αυτό που έχετε ορίσει ως χρώμα του interface (πχ ένας ενδιαφέρων συνδυασμός θα ήταν μαύρο interface με πορτοκαλί μηνύματα).Σκεφτήκαμε ότι για κάποια μέλη που γνωρίζετε καλά, δεν είναι απαραίτητο να καταλαμβάνουν χώρο στην οθόνη σας οι πληροφορίες τους, δίπλα από κάθε μήνυμα τους. Κάτι τέτοιο, μπορεί να αυξάνει κατά πολύ το scrolling που καλείστε να κάνετε για να διαβάσετε τα μηνύματα τους. Έτσι, μπορείτε να αποκρύπτετε για συγκεκριμένα μέλη τις πληροφορίες δίπλα από το μήνυμα τους, έτσι ώστε να έχει περισσότερο χώρο να εκταθεί το κείμενο τους οριζοντίως, καθιστώντας μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη σας χρήσιμο και μειώνοντας το scrolling.Η επιλογή για να κρύψετε ότι είστε συνδεδεμένος έγινε πιο προσβάσιμη ώστε να μπορείτε να αλλάζετε το online/offline status σας άμεσα, από οποιαδήποτε σελίδα. Θα το βρείτε στο μενού που εμφανίζεται αν κάνετε κλικ στο username σας πάνω δεξιά.

Ακόμη πιο άμεση επικοινωνία
Ενσωματώσαμε υπηρεσία για Chat έτσι ώστε να μπορείτε να μιλάτε ακόμη πιο άμεσα με τους φίλους σας από το e-steki, δυστυχώς όμως το Chat θα είναι διαθέσιμο σε περίπου 2-3 μέρες. Ωστόσο σας προετοιμάζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το παλιομοδίτικο IRC.

Επίσης ενσωματώσαμε RSS για κάθε θέμα του e-steki έτσι ώστε να μπορείτε να διαβάζετε γρήγορα τις νέες απαντήσεις, ακόμη και αν δεν βρίσκεστε μέσα στο site. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και από το κινητό σας ώστε να μένετε ενήμεροι για την εξέλιξη κάποιου θέματος που σας ενδιαφέρει με τη χαμηλότερη δυνατή χρέωση.

Ανανεώσαμε ριζικά το profile κάθε χρήστη αφού πλέον μπορείτε να δείτε τους τελευταίους επισκέπτες του profile σας, να αφήσετε κάποιο μήνυμα στο profile κάποιου άλλου μέλους ή να δείξετε τους φίλους σας.

Σκεφτήκαμε ότι τα πεδία προφίλ είναι αρκετά στατικά. Όσοι τα συμπληρώνουν σοβαρά (όπως θα έπρεπε), αργούν να τα αλλάξουν για αρκετό καιρό (κάτι που είναι λογικό άλλωστε - πόσο συχνά αλλάζεις επάγγελμα; ) οπότε δεν αντικατοπτρίζουν κάτι για την τρέχουσα κατάσταση ενός μέλους. Οπότε αποφασίσαμε να εισάγουμε μια νέα λειτουργία: το προσωπικό κείμενο. Μπορείτε να το αλλάζετε ανά πάσα στιγμή και θα εμφανίζεται δίπλα από το username σας σε διάφορα σημεία του site.

Τέλος, πλέον θα μπορείτε να δείτε πόσοι και ποιοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι από την κορυφή κάθε σελίδας.

Αναζήτηση
Τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης υπάρχει η δυνατότητα είτε να τα μοιραστείτε με κάποιο φίλο σας είτε να αποθηκεύσετε σαν bookmarks, μιας και πλέον σας παρέχεται και link που δεν είναι προσωρινό (permalink). Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε κάποια κριτήρια στην περίπτωση που δεν σας ικανοποίησαν τα αποτελέσματα αλλά και να δείτε την βαθμολογία των μηνυμάτων κατευθείαν από τα αποτελέσματα.Στα πεδία στην αναζήτηση μελών που απαιτούν ημερομηνία, προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης της ημερομηνίας μέσω ημερολογίου. Επίσης πλέον μπορείτε να αναζητήσετε μέλη μόνο με κριτήρια πεδία προφίλ που έχετε συμπληρώσει οι ίδιοι. Θεωρήσαμε ότι κάτι τέτοιο είναι πιο δίκαιο.

...Και πολλά ακόμη...
Τα οποία θα τα ανακαλύψετε στην πορεία!

Βρήκατε bug?
Το e-steki είναι ένα αρκετά μεγάλο και πολύπλοκο site, οπότε σίγουρα θα μας έχουν ξεφύγει κάποια πράγματα, παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες μας να ξετρυπώσουμε κάθε πιθανό πρόβλημα και να το λύσουμε. Για να μην γεμίσει το παρόν θέμα με bug reports, τα οποία θα χαθούν μέσα στο σωρό, έχουμε στήσει (λίγο πρόχειρα προς το παρόν ) ένα ειδικευμένο software για αυτό το σκοπό, ώστε να μπορείτε να αναφέρετε εκεί τα διάφορα bugs που παρατηρείτε και να τα αντιμετωπίζουμε. Το ίδιο software μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να υποβάλλετε προτάσεις, ώστε να είναι οργανωμένες και να μπορούμε να δούμε εύκολα πόσα μέλη συμφωνούν με αυτές. Θα βρείτε links για αναφορά bug ή πρόταση νέας δυνατότητας στο κάτω μέρος της σελίδας.

Bill_1992 (Βασίλης)

Περιβόητο Μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,788 μηνύματα.

O Bill_1992 σκέφτηκε και έγραψε: στις 13:24, 07-09-08:

#2
Μου αρέσει πολύ περισσότερο απ'το προηγούμενο.Καλή δουλειά!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,163 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε: στις 13:27, 07-09-08:

#3
wow!
Τρόμαξα με το που μπήκα! Δεν είχα ξυπνήσει και για τα καλά!

Είναι πανέμορφο!
Μπράβο!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Jason93 (Ιάσων)

Δραστήριο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 251 μηνύματα.

O Jason93 έγραψε: στις 13:30, 07-09-08:

#4
Συμφωνώ με τους παραπάνω,πολύ καλή δουλειά!Επίσης μου φαίνεται πιο γρήγορο...
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 13:35, 07-09-08:

#5
Ευχαριστούμε πολύ Jason, Ηρώ & Bill_Slayer!

@Jason: Ήλπιζα ότι θα είναι πιο γρήγορο και ήταν ένας από τους λόγους που αποφασίσαμε να επανασχεδιάσουμε το theme.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Δανάη

Δραστήριο Μέλος

H Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών . Έχει γράψει 360 μηνύματα.

H Δανάη έγραψε: στις 14:07, 07-09-08:

#6
Είναι τέλειο!!
πολύ καλύτερο από το προηγούμενο!
συγχαρητήρια!! πολύ καλή δουλεία!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 14:09, 07-09-08:

#7
Ευχαριστούμε πολύ!! Πανέμορφο!Καλή σας ξεκούραση τώρα!
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Valder

Επιφανές Μέλος

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6,596 μηνύματα.

O Valder Winners do not make excuses έγραψε: στις 14:13, 07-09-08:

#8
Όντως είναι πιό ωραίο και πιό λειτουργικό! Μπράβο!

Ερώτησις: Για να απαντήσω σε ένα θέμα, υπάρχει μόνο η επιλογή να πάω στην κορυφή της σελίδας και να κάνω κλίκ στο "Να γράψετε τη δική σας γνώμη" και η επιλογή στο bottom με τη γρήγορη απάντηση;

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι, όντως δεν υπάρχει κουμπάκι "Απάντηση" κάτω κάτω ε;

Ρωτάω:
1ον γιατί είμαι αγουροξυπνημένος και δε βλέπω τη μύτη μου ακόμα και
2ον γιατί Μισελ θυμάσαι τι κόλπα μου έκανε ο Όπερα παλιά με το στέκι και λέω μην είναι πάλι αυτό.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

KaufenMan

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο KaufenMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 103 μηνύματα.

O KaufenMan Αποσυνδέθηκε καταλάθος, ξανασυνδέθηκε κ έγραψε: στις 14:16, 07-09-08:

#9
Πράγματι πολύ πιο ωραίο το Theme από το προηγούμενο, το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει να το συνηθίσουμε! Μπράβο Michelle & Exposed_Boneeeeeeeeeeeeeee

EDIT: Και είμαστε ακόμη στο 20% της BETA έκδοσης...
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Resident Evil

Επιφανές Μέλος

H Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,656 μηνύματα.

H Resident Evil (δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλευεται) έγραψε: στις 14:22, 07-09-08:

#10
well done

άντε, καλή ξεκούραση τώρα

ψ. κουμπάκι "απάντηση" ούτε εγώ βλέπω
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 14:37, 07-09-08:

#11
Val! Χρησιμοποίησε την Αναφορά Bug στο κάτω μέρος της σελίδας ώστε τα παιδιά να το δουν άμεσα!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

H fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλεται IT . Έχει γράψει 479 μηνύματα.

H fielda έγραψε: στις 14:38, 07-09-08:

#12
Μπράβο παιδιά! Πολύ καλή δουλειά πραγματικά Φαντάζομαι, έχουμε να δούμε πολλά ακόμη Ευχαριστούμε
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Επιφανές Μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 13,507 μηνύματα.

O Dark_kronos . έγραψε: στις 14:49, 07-09-08:

#13
Τρομαξα μολις μπηκα.....
Και πολυ ασπριλα... Πονεσανε τα ματια μου...
Τεσπα, παω να κοιταξω ρυθμισεις, να κανω καμια βολτα στο site για να δω καπως καλητερα τι λεει
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 14:49, 07-09-08:

#14
Καταρχάς ευχαριστούμε για τα καλά λόγια

Το κουμπί απάντηση αποφάσισα (ενικός διότι ο Πάνος διαφωνούσε ) να το βγάλω, διότι υπάρχει ήδη το κουμπί "Πλήρης απάντηση", οπότε μου φάνηκε πλεονασμός Αν δείτε πάντως ότι σας δυσκολεύει πείτε μου να το ξαναπροσθέσω...

Επίσης, όπως είπε η Isi, καλό θα ήταν τέτοια θέματα να τα αναφέρετε ως bugs ώστε να είμαστε οργανωμένοι.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

invalid (δεν είναι συνδεδεμένη)

Δραστήριο Μέλος

H δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών . Έχει γράψει 250 μηνύματα.

H invalid αντ έγραψε: στις 15:10, 07-09-08:

#15
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ
wow!
Τρόμαξα με το που μπήκα! Δεν είχα ξυπνήσει και για τα καλά!

Είναι πανέμορφο!
Μπράβο!

Κι εγώ έτσι την πάτησα! Πολύ ωραία δουλειά όμως!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

kalypso (lily allen)

Διακεκριμένο μέλος

H lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών , επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H kalypso έγραψε: στις 15:22, 07-09-08:

#16
Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά!!

Να ρωτήσω κάτι; Μου αργεί πολύ το scroll down με Firefox- έχω ακόμη τον 2
Αυτό φταίει;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

invalid (δεν είναι συνδεδεμένη)

Δραστήριο Μέλος

H δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών . Έχει γράψει 250 μηνύματα.

H invalid αντ έγραψε: στις 15:24, 07-09-08:

#17
Eίναι πολύ πιθανό, γιατί έχω 3 και είναι όλα ρολόι. Τσέκαρε όμως μήπως αργεί και σε άλλα sites και είναι απλό lag!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 15:25, 07-09-08:

#18
Ναι, έχουμε παρατηρήσει μια καθυστέρηση στο scroll σε Firefox 2 σε pc με σχετικά χαμηλή RAM. Όσοι είχαν το πρόβλημα από τους beta testers, τους λύθηκε όταν αναβάθμισαν σε Firefox 3.
3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Phoebe (Κομπάρσα α)

Περιβόητο Μέλος

H Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών , επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1,485 μηνύματα.

H Phoebe , call me Snake, έγραψε: στις 15:44, 07-09-08:

#19
Συγχαρητήρια παιδιά!!!! Είναι πολύ ωραίο, λίγο σε διατημικό μου κάνει , αλλά είναι τέλειο!!!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Tetragrammaton (Site Bot)

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Συνταξιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 505 μηνύματα.

O Tetragrammaton δεν έγραψε: στις 15:53, 07-09-08:

#20
Μπράβο! Είναι πολύ ωραίο!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια