εχω ακουσει... απο τη μητερα μου. απο προσωπικη της εμπειρια...
δε ξερω πολλες λεπτομερειες ξερω μονο πως την αντεξε 7 ολοκληρα χρονια αλλα στο τελος λυγισε και χωρισε.
και για να τα παρω με τη σειρα... η μητερα μου πριν κανει την καλυτερη επιλογη της ζωης της (παντρευτει τον πατερα μου

) ειχε σχεση 7 χρονων με καποιον αλλον με τον οποιο αποτι ξερω ειχαν πολυυυυ μεγαλο ερωτα. και οι 2.
βεβαια αυτος ηταν μοναχοπαιδι και υπερβολικα προσκολλημενος στη μητερα του... στην αρχη ηταν ολα καλα. οταν ομως το επισημοποιησαν και αρραβωνιαστηκαν η μητερα του αποδειχθηκε πολυ σκυλα αποτι ξερω.
επαιρνε τηλεφωνα τη γιαγια μου, και της εκανε παραλογα παραπονα για τη μητερα μου και η κακομοιρα η γιαγια μου δε τα ελεγε στη μαμα μου για να μη τη στεναχωρησει.
η μητερα μου εμενα πολυ συχνα στο σπιτι του, βοηθουσε την μητερα του με τις δουλειες και εκεινη της φωναζε χωρις λογο. και εκεινος την υπερασπιχοταν τη μανα του στη μητερα μου.
εβαζε λογια στο γιο της, του ελεγε να πει στη μητερα μου να πει στον πατερα της να του παρει αυτοκινητο και αλλα πολλα..
ωσπου μια μερα, ενω ηταν ετοιμη να παντρευτουν, ειχαν κανει ανακαινιση το σπιτι ειχαν παραγκειλει επιπλα και τα σχετικα η μητερα μου τα βροντηξε ολα και εφυγε...
αυτος την κηνυγουσε, πηγαινε καθε μερα και την περιμενε εξω απο τη δουλεια της και η μητερα μου αν και τον αγαπουσε πολυ (ο πρωτος της ερωτας, λογικο) εκανε την αδιαφορη γιατι ηξερε οτι θα εχει τα ιδια και χειροτερα αν γυριζε πισω.
τεσπα, μετα απο κατι μηνες η μαμα μου παντρευτηκε εναν διμετρο γαλανοματη ξανθο κουκλο (τον πατερα μου ντε

), ο οποιος παρεπιμπτοτως ηταν ορφανος απο μητερα
αποτι ξερει η μαμα μου αυτος παντρευτηκε μετα απο χρονια μια την οποια παλι δεν ηθελε η μανα του. του χε ταξει κιολας να του παρει αυτοκινητο αν την χωριζε. αυτος της ειπε ψεματα οτι την χωρισε, του πηρε ταυτοκινητο και μετα την παντρευτηκε.
απο τοτε αγνοειται η τυχη του!