Και κάτι ακόμα ... επειδή σας είπε η Νεράϊδα για τις μηχανές και βλέπω ότι εκεί διαφωνείτε ... να σας πω κι εγώ ότι όσοι έχετε, είστε πραγματικά ενοχλητικοί για όσους δεν έχουν ... είτε γιατί κάνετε σφήνες (αλήθεια ποίος σας είπε ότι όποιος έχει μηχανή δικαιούται να παρακάμπτει την ουρά των αυτοκινήτων; ), ανεβαίνετε σε πεζοδρόμια ή κράσπεδα για να γλιτώσετε δρόμο, αναγκάζετε τους οδηγούς να προσέχουν διπλά, διότι πετάγεστε από παντού, αφήστε που πολλές φορές πέφτετε μόνοι σας και ο οδηγός στο αυτοκίνητο που είναι πίσω σας παθαίνει έμφραγμα μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι φρέναρε εγκαίρως και δεν σας πάτησε ... και μη μου πείτε να κρατάμε απόσταση, γιατί κρατάμε απλά εσείς ξαφνικά εμφανίζεστε από το πουθενά και χώνεστε ανάμεσα σε αυτοκίνητα.
Αυτά όλα δεν τα λέω με διάθεση να θίξω κανένα ... απλά για να δείτε ότι όλοι κάνουμε πράγματα που είτε ενοχλούν ή βλάπτουν τους άλλους!
Όταν λοιπόν υπεραμύνεστε των νόμων που σας προστατεύουν από τις βλαβερές συνήθειες των άλλων, να κάνετε το ίδιο και για τους νόμους που προστατεύουν και εσάς και τους άλλους από τις βλαβερές συνήθειες τις δικές σας!
[Σημείωση : Το μήνυμα προήλθε από το θέμα [split] Καπνιστές σε μαγαζιά ]
Μα βεβαια, φταιω εγω που ειτε ως οδηγος μηχανακιου, ειτε ως πεζος, δεν μπορω να περασω εναν δρομο επειδη συνεχος περνανε αυτοκινιτα (τα οπια δεν σταματανε στις διαβασεις) και δεν αφηνουν ουτε τοση αποσταση μεταξυ τους ωστε να χωραει ενας πεζος να περασει, και ας ειναι σταματιμενη λογο κινισεις), που δεν μπορω να περπατισω ουτε στο πεζοδρομιο, επειδη το εχουν κανει παρκινγκ επειδη δεν χωρανε πουθενα αλλου, αλλα ουτε και στον δρομο αφου κινουνται τα αυτοκινιτα...
Φυσικα, οταν πηγα να προσπερασω απο αριστερα τον τυπο που ειχε βγαλει φλας δεξια και πηγενε με 5 μες την κινιση, και τελευτεα στιγμη αποφασισε οτι θα ητανε φρονιμο να στιψει αριστερα τελικα, φταιω εγω που κανω σφινες και τον φρατζουνισα, οχι αυτος που βγαζει φλας αντιθετο και κοντεψε να με σκοτωσει.... Η σφινα αναμεσα σε δυο αμαξια μπορει να ειναι παρανομη, αλλα προσπεραση απο τα αριστερα ειναι νομιμη... Που λοιπον το κακο να προσπερναω στα φαναρια, προκειμενου να γλιτωσω χρονο;... Επειδη δλδ κανεις δεν θελει να αποχωριστει το αμαξακι του, πρεπει εγω να κανω μιση ωρα για μια διαδρομη που κανονικα ειναι 5-6 λεπτων;...
Οπως φυσικα και εκεινη την φορα που μου πεταχτικε ο μαγκας ο ταριφας απο το πουθενβα... εγω πεταχτικα στον δρομο του....
Και φυσικα, δεν ειναι δυνατων να πεταγωμαι απο το πουθενα (μα ειναι δυνατων να ερχομαι απο τον κανονικο δρομο;...) την στιγμη που η κυρια θελει να βγει απο την Mercedes της, ανοιγοντας την πορτα διαπλατα και να κοντευω να την παρω μαζι μου... Αν ειναι δυνατων! Να βλαψω το ακριβο οχημα τιης κυριας...!
Και σορυ, αλλα ενοεις "εμφανιζεστε απο το πουθενα και χωνεσε αναμεσα στα αυτοκινιτα" το να πηγενεις πιο μπροστα μεασ στην κινιση που δεν κουνιετε ουτε εκατοτο το αμαξι, ολο τον χρονο εχεις για να καταλαβεις οτι καπιος εχει ερθει, και στην τελικη τα αμαξια φταινε για την κινιση, αρα και για το οτι ενοχλουνται απο τα μηχανακια και της μηχανες....
Μην τα βλεπεις μονο απο την πλευρα σου... Εσενα σου την σπανε οι μηχανες, στις μηχανες ομως την σπας εσυ...
Και οσο παρανομοι ειναι οι μοτοσυκλετιστες, αλλο τοσο παρανομοι ειναι και οι οδηγοι αυτοκινιτων...
Και εγω κανω μια βλακιας, θα σου πληρωσω τον προφυλακτιρα, ενω αν εσυ κανεις μια βλακια, πως θα ξεπληρωσεις την ζωη μου;....