Πώς αλλάζω το nick μου;;;

Kakerlak

Περιβόητο μέλος

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.204 μηνύματα.
θελω να αλλαξω το νικ μου???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikolas17

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα.
Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα νομίζω, εκτός και έαν το ζητήσεις απο έναν εκ των δυο admins αλλά και τότε μόνο για πολύ ειδικές περιστάσεις και μπορεί να γίνει το πολύ μια φορά.
Περισσότερα απο τους αρμόδιους όμως;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Οπως σου ειπε και ο Νικολας πρεπει να το ζητισεις απο admin και να υπαρχουν ειδικοι λογοι γι ανα γινει αυτο. Στο παρελθον ειχε αλλαξει ενας χρηστης και νομιζω ητανε αρκετα σοβαροι οι λογοι που το αλλαξε

DrJ7000

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα.
Φτιάξε άλλο και ζήτα να γίνει αυτό μόνιμο ban.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
Οι τρόποι είναι δύο....
ή το ζητάς με πμ απο τους administrator ώστε να παραμίνουν τα ποστ σου στο νεο σου νικ (δύσκολος τρόπος) ή μιας που εισαι και νεο μελος και δεν εχεις πολλα ποστ, κάνεις ένα νεο λογαριασμό, μας ενημερωνεις και μπανάρουμε τον παλιο σου....

για ψυχολογικούς λόγους, εγω αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ! ;)
κι όχι μόνο εδω... ΓΕΝΙΚΑ! :)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.270 μηνύματα.
ή το ζητάς με πμ απο τους administrator ώστε να παραμίνουν τα ποστ σου στο νεο σου νικ (δύσκολος τρόπος)

Από περιέργεια, ποιά η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση και γιατί είναι δύσκολη;:)

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
την διαδικασία δεν την γνωρίζω επ ακριβώς δεδομένου ότι δεν το κάνω εγώ :P

"δύσκολο" το λέω γιατί είναι χρονοβόρο και πιο πολύπλοκο...μιας που τα νικ δεν αλλάζουν άειντε αβέρτα κουβέρτα όποιος του ήρθε να αλλάζει κάθε τρεις και λίγο νικ και να μπερδευόμαστε όλοι ποιος είναι ποιος και πρέπει να γίνει συζήτηση της ΟΔ και επαρκή επιχειρηματολογία απ το μέλος για ποιο λόγο κλπ κλπ κλπ...
αυτή τουλάχιστον είναι η εντυπωση που έχω... τώρα αν κάνω λάθος... πάω πάσσο :redface:

nikolas17

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα.
Επειδή έχω κάνει μια σχετική συζήτηση στο παρελθόν, νομίζω ότι η ΚουΕ τα λέει πολύ σωστά;)

Αλλαγές ονομάτων γίνονται ΠΟΛΥ σπάνια και μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις;)

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Σε αλλα forum ομως υπαρχει και επιλογη στης ρυθμισεις να αλλαξεις νικ και η ολη διαδικασια γινετε μεσα σε λιγα δευτερα. Κρατας ολα τα δεδομενα του χρηστη αλλα αλλαζει το νικ. Εχει να κανει με τον vBulletin η περιπλωκοτιτα μηπος;

nikolas17

Πολύ δραστήριο μέλος

Και τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή, θα αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι τα ονοματά μας? Καλύτερα χωρίς αυτήν την δυνανότητα γιατί αλλιώς θα επικρατούσε μπάχαλο - όλοι θα άλλαζαν

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ουτε εδω δεν με καταλαβενεις ρε νικολα; Καλα ρε παιδια κορακιστικα μιλαω; Η μηπος Σουηδικα και νομιζω οτι μηλαω Ελληνικα;
Απλα μια απορια εξεφρασα, το αν ειναι καλυτερα οι χοιροτερα δεν το εθιξα. Αν το εθιγα φυσικα και προτιμω οπως ειμαστε εδω, δεν φανταζεσε ποσο σπαστικο ειναι να αλλαζει καθε βδομαδα νικ ο καθενας και μην βγαζεις ακρη

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

επί του περίπλοκου, δεν γνωρίζω να απαντήσω... ΜΑΛΛΟΝ είναι απλό από bulletin....
ο λόγος που το κάνουμε μόνοι μας να ειναι "δύσκολο" είναι ακριβώς για να μην έχουμε αυτό.. να ψάχνουμε συνεχώς ποιος είναι ποιός

nikolas17

Πολύ δραστήριο μέλος

Εσύ προτείνεις μια ιδέα σε ένα άλλο φόρουμ, και μάλιστα στο τέλος λες ότι ίσως φταίει το vbulletin που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εδώ...Εγώ έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Εφόσον δεν το διευκρινίζεις, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ -και ο κάθε άλλος- να ξέρει τι σκέφτεσαι:)

Τελευταία επεξεργασία:

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.
Θα έλεγα ότι αν το σύστημα βασίζεται σε βάση δεδομένων, τότε είναι πολύ απλό να αλλάξει απο κάποιον που έχει τα permissions να το κάνει. Δεν είμαι και σίγουρος όμως, γιαυτό να μας πει κάποιος που το έχει κάνει ήδη, επίσημα και να αλλάξη στην αγαπητή συμ-forum-ίτισσα το nick. :)

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Δεν προτινα ιδεα, ειπα οτι σε αλλα φορουμ γινετε με αυτον τον τροπο και ρωτισα αν για την περιπλοκοτιτα εδω περα ευθινετε ο vbulletin. τεσπα, μην το ψαχνουμε... Μαλλον θα ητανε καλητερα να μιλαω αγγλικα απο εδω και περα, η κατι εχω παθει σημερα και δεν ξερω τι λεω και πως το λεω

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

ρε παιδιά...
εγώ στον τοίχο γράφω? :confused:

αν δεν σας κανει κόπο... διαβάστε τι έχω γράψει σε αυτό το θέμα....

Maggie

Περιβόητο μέλος

Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα.
Έλα ντε..Θα γινόταν χαμός..
Συμφωνώ με τον Νικόλα :|

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

ρε παιδιά...
εγώ στον τοίχο γράφω? :confused:

αν δεν σας κανει κόπο... διαβάστε τι έχω γράψει σε αυτό το θέμα....

Το διαβασα βρε κουε, απλα απαντισα στον Νικολα και ξεχασα να σου πω ευχαριστω για την πληροφοριση

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

δεν το είπα για αυτό βρε Κρόνε... δεν το είπα για να μου πεις ευχαριστώ :P έλεος!
το είπα γιατί είμαι με την εντύπωση ότι ενώ έχω απαντήσει σε ερωτήματα, τα ξανακάνετε.... με άλλες λέξεις το ίδιο ερώτημα :P

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.132 μηνύματα.
Ο καθένας έχει ένα μοναδικό όνομα χρήστη που τον αντιπροσωπεύει σε ότι δημοσιεύει. Δεν είναι Chat να μπαινοβγαίνουμε με άλλο όνομα ούτε να το αλλάζουμε συνεχώς και να το παίζουμε άλλα άτομα [double accounts].

Dark_kronos, η πολυπλοκότητα -δυσκολία δεν είναι στη πράξη του να την κάνουν οι admins [όταν πρόκειται για μικρό αριθμό ατόμων πάντα], αλλά στη συνοχή του Forum, τόσο σε ότι αφορά τις δημοσιεύεις του κάθε μέλους όσο και το γεγονός ότι ο καθένας μας αναγνωρίζει τον άλλον μόνο από το όνομα - ψευδώνυμο που έχει δηλώσει. :)
Μια αλλαγή username ατόμου που έχει αρκετές δημοσιεύεις θα έχει ως αποτέλεσμα τα μηνύματά του στο Forum τα οποία έχουν γίνει παράθεση να εξακολουθούν να εμφανίζονται με το παλιό username.
πχ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:
μπλα μπλα μπλα μπλα
...
άμα κάνεις αλλαγή στο username σου, ναι μεν δίπλα από όλα τα posts σου που έχεις δημιουργήσει από τη μέρα που έκανες εγγραφή θα υπάρχει το νέο σου username, όμως τόσο η παραπάνω μπλα μπλα παράθεση όσο και 100δες άλλες παραθέσεις μηνυμάτων σου στο Forum θα εξακολουθούν να έχουν την επιγραφή ''Αρχική δημοσίευση από Dark_kronos''.

Ο καθένας κατανοεί πως η αλλαγή του username του δεν είναι κάτι που προτείνεται, εξου και η άρνηση ή η μια προθυμία των διαχειριστών σε αυτό το θέμα. :)

-petros

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...