heroman
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το σουβλάκι: Είτε χοιρινό, είτε με κοτόπουλο.. είτε σάντουιτς είτε μερίδα.. είτε με απ' όλα είτε νηστίσιμο.. παραμένει βρώμικο και νόστιμο. Όπως και να το παραγγείλεις θα σου αρέσει. Έτσι και το σεξ.Τι σας αρέσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

Meliva21
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Θέλει άλλα προσόντα το άγριο που δε φαίνονται μόνο στο κρεβάτι

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, άλλα το πόιντ είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει δέσιμο και συναίσθημα - αρα σχέση, μια θα κάνεις σεξ, μια θα κάνεις έρωτα , είναι όλα αναλόγως τη στιγμή, απλά μερικοί έχουν μπερδέψει τους όρους "'αγριο".

heroman
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αλλωστε οι πιο πολλές κοπέλες δεν ανέχονται χιαστούμυκακια πουθενά ούτε δέσιμο ανέχονται και λοιπά σαδομαζοχιστικα.
Ναι ν' ακούσω ότι έχεις κάνει και στατιστική μελέτη και το λες με τόση σιγουριά και να πεθάνω.

Άσε τι λένε αυτές παραέξω ή τι λένε οι σύντροφοί τους και τι έχεις ακούσει, αυτά είναι θέματα του ζευγαριού, και αν δεν είσαι μέσα στην κρεβατοκάμαρα εκείνη την ώρα δεν νομίζω ότι μπορείς να ξέρεις όντως αν είναι "πολλές" ή "λίγες".

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

heroman
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Με αυτές που συναναστρεφομαι πάντως δε το ανέχονται... Δε νομίζω να κάνω λάθος...Ούτε η δική μου κοπέλα τα δέχεται άλλωστε ούτε εγώ θέλω αυτό το είδος το σεξ...
Θα σου απαντήσω με αυτή τη φράση-κλισέ, που όμως νομίζω θα συμφωνήσεις:
Σε ότι αφορά το σεξ, μεταξύ ενός ζευγαριού τα πάντα επιτρέπονται, με την προϋπόθεση να το ευχαριστιούνται κι οι δυο.

heroman
Νεοφερμένο μέλος

evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Αμα θελεις να το ζήσεις στο έπακρο ,τολμάς και μένει αλησμόνητο....Αν πάλι όχι μαλλον καλυτερα μενεις στα γουτσου γουτσου..
Libertus
Συντονιστής

lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

πιχι εμένα αν ο άλλος με εμπνέει και είναι σαν εμένα δλδ έχει μερικά γουστα που μου αρέσουν τότε αυτό το θεωρώ το ιδανικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Θες μια ερωτική μούσα(ή μούσο ας μου επιτραπεί η έκφραση) εσύ;Ενδιαφέρον...θα έλεγα πως μου αρέσουν και τα δυο αλλά πάνω από όλα έχει να κάνει με το πως σε εμπέει ο παρτενέρ
πιχι εμένα αν ο άλλος με εμπνέει και είναι σαν εμένα δλδ έχει μερικά γουστα που μου αρέσουν τότε αυτό το θεωρώ το ιδανικό![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Θες μια ερωτική μούσα(ή μούσο ας μου επιτραπεί η έκφραση) εσύ;Ενδιαφέρον...![]()
βσκ θέλω ο σύντροφός μου να με εμπνέει και να εξάπτει την φαντασία μου, αλλιώς δουλειά δεν γίνεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.