Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 69.189 εγγεγραμμένα μέλη και 3.624.422 μηνύματα σε 107.831 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 659 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλλά αυτό με έπιασε τα τελευταία 4 χρόνια ενώ ίσως μπορώ να καταλάβω και γιατί με αποτέλεσμα το άγχος μου σχετικά με την επίδοση να έχει αυξηθεί πάρα πολύ και σε πολλές περιπτώσεις να ξεφεύγει. Όταν είναι να δώσω εξεταστική μπορεί στην προετοιμασία να μην τρώω πολύ είτε επειδή δεν έχω όρεξη είτε να τρώω λίγο προβάλλοντας την έλλειψη χρόνου, είτε να θέλω να τρώω πολύ. Σίγουρα δεν κάνω καλό ύπνο
και άλλοτε για ένα λόγο από το άγχος μου με πιάνει μια όχι βαρεμάρα ακριβώς, μία ματαιότητα για διάβασμα. Καλά την ημέρα που γράφω μέχρι να δω τα θέματα φτάνω 180 παλμούς τα βλέπω τα λύνω, όσο γράφω έχω μεγάλη ένταση και είμαι ψείρας πολύ και βγαίνω πάντα τελευταία και μέχρι να βγει βαθμός άλλο άγχος. Σε παρουσίαση εργασιών μία φορά έτρεμαν τα πόδια μου και είπε η καθηγήτρια να κάτσω στην καρέκλα, μία άλλη την έλεγα και δεν έπαιρνα ανάσα
. Γενικά η προσωποιήση του άγχους όχι μόνο στην επίδοση σε κάποιο μάθημα αλλά γενικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.