Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Η βρογχιολίτιδα είναι μια λοίμωξη του αναπνευστικού, πάρα πολύ συχνή σε μικρά παιδιά ακόμα και σε βρέφη. Αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά μπορεί να κάνει πνευμονία, μια πολύ πιο δυσάρεστη κατάσταση για το αναπνευστικό του παιδιού.όπως ξέρετε οι περισσότεροι έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 1 χρόνου,
το μωρό μου έχει διάφορα αναπνευστικά προβλήματα.. εγώ το είχα καταλάβει αλλά οι γιατροί με έβγαζαν τρελοί τον Άυγουστο επειδή δεν την είχαν καταλάβει μείναμε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα, μου είχαν πει ότι είχε βρογχιολίτιδα. Τεσπα για να μην πολυλογώ μετά από συνεχείς εξετάσεις έβγαλαν απόφαση ότι έχει άσθμα. Τώρα τις κάνω μάσκες ηλεκτρικές και του χεριού. Άσχετα ότι της κάνω τις μάσκες έχει έντονο βήχα και πρέπει να περάσουν 10 μέρες περίπου για να αρχίσει να υποχωρεί ο βήχας. Τώρα γιατί σας τα λέω αυτά? Ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε ότι δεν έχει τρόπο να ηρεμεί ο βήχας πριν τις 10 μέρες. Ξέρετε εσείς κανένα τρόπο δεν νομίζω να μην υπάρχει κάτι να ησυχάζει το μωρό πραγματικά υποφέρει και δεν ξέρω τι να κάνω...
ευχαριστώ που με ακούσατε...
Ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης της βρογχιολίτιδας είναι με εισπνοές (μάσκες) και αν κριθεί σκόπιμο, με αντιβίωση.
Αν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, έπειτα από 10 μέρες, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για άσθμα, αφού βέβαια γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις και αποκλειστεί η ύπαρξη μικροβίου.
Αλήθεια, εσύ από που είχες καταλάβει (πριν τους γιατρούς) οτι η μικρή έχει άσθμα;
Δεν υπάρχει κανείς άλλος τρόπος να ηρεμήσει ο βήχας του παιδιού, πέραν αυτού που σε συμβουλεύει ο παιδίατρός σου, και προσωπικά θα σου πρότεινα να πάψεις να ρωτάς εδώ κι εκεί για σχετικά θέματα.
Εκτός να είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις τη ζωή του παιδιού σου, ακολουθώντας συμβουλές αμφιβόλου προέλευσης, από τον οποιοδήποτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

το είχα καταλάβει γιατί δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει την συγκεκριμένη περίπτωση που μίλησα πιο πάνω, άκουγα τους πνεύμονες της να σφυρίζουν και γενικά ήταν βαριά η αναπνοή της. Αυτό συνεχιζόταν για πολλές μέρες την τελευταία μέρα μου είχε πει ο παιδίατρος ότι ήταν ερεθισμένος ο λαιμός της. Όταν φύγαμε από εκεί την πήρα σε ένα πνευμονολόγο που μου σύστησε μια άλλη κοπέλα και μου είπε το μωρό χρειάζεται οξυγόνο να την πάρεις αμέσως στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μου είχαν πει ότι ήταν βρογχιολίτιδα. Αλλά επειδή το πάθαινε συνέχεια μου είχαν πει για το άσθμα. Δεν ξέρω αν είσαι γιατρός και μου τα λες αυτά, αλλά δεν ρισκάρω με τίποτα τη ζωή του παιδιού μου....Η βρογχιολίτιδα είναι μια λοίμωξη του αναπνευστικού, πάρα πολύ συχνή σε μικρά παιδιά ακόμα και σε βρέφη. Αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά μπορεί να κάνει πνευμονία, μια πολύ πιο δυσάρεστη κατάσταση για το αναπνευστικό του παιδιού.
Ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης της βρογχιολίτιδας είναι με εισπνοές (μάσκες) και αν κριθεί σκόπιμο, με αντιβίωση.
Αν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, έπειτα από 10 μέρες, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για άσθμα, αφού βέβαια γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις και αποκλειστεί η ύπαρξη μικροβίου.
Αλήθεια, εσύ από που είχες καταλάβει (πριν τους γιατρούς) οτι η μικρή έχει άσθμα;
Δεν υπάρχει κανείς άλλος τρόπος να ηρεμήσει ο βήχας του παιδιού, πέραν αυτού που σε συμβουλεύει ο παιδίατρός σου, και προσωπικά θα σου πρότεινα να πάψεις να ρωτάς εδώ κι εκεί για σχετικά θέματα.
Εκτός να είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις τη ζωή του παιδιού σου, ακολουθώντας συμβουλές αμφιβόλου προέλευσης, από τον οποιοδήποτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ενα παιδί, όταν δυσκολεύεται να αναπνεύσει (δύσπνοια), χρειάζεται επειγόντως εισαγωγή σε νοσοκομείο και χορήγηση οξυγόνου, πολύ δε περισσότερο όταν πλησιάζει η νύχτα. Τη νύχτα πάντα δυσκολεύονται περισσότερο να αναπνεύσουν. Από όσα περιγράφεις, δεν έχω καταλάβει κάπου, κάποιος γιατρός να σου έδωσε λανθασμένες οδηγίες, απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή.το είχα καταλάβει γιατί δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει την συγκεκριμένη περίπτωση που μίλησα πιο πάνω, άκουγα τους πνεύμονες της να σφυρίζουν και γενικά ήταν βαριά η αναπνοή της. Αυτό συνεχιζόταν για πολλές μέρες την τελευταία μέρα μου είχε πει ο παιδίατρος ότι ήταν ερεθισμένος ο λαιμός της. Όταν φύγαμε από εκεί την πήρα σε ένα πνευμονολόγο που μου σύστησε μια άλλη κοπέλα και μου είπε το μωρό χρειάζεται οξυγόνο να την πάρεις αμέσως στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μου είχαν πει ότι ήταν βρογχιολίτιδα. Αλλά επειδή το πάθαινε συνέχεια μου είχαν πει για το άσθμα. Δεν ξέρω αν είσαι γιατρός και μου τα λες αυτά, αλλά δεν ρισκάρω με τίποτα τη ζωή του παιδιού μου....
Κάθε τι το παθολογικό, θέλει ένα συγκεκριμένο χρόνο προκειμένου να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση.
Καλύτερα λοιπόν να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες που σου έδωσε ο παιδίατρος σου.
Δεν θα σου έλεγα τίποτα από τα παραπάνω αν δεν ήμουν γιατρός.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Για σχετική ενημέρωση, μπορεί κανείς να διαβάσει κατ' ευθεία, για τον σεβαστό παγκόσμια δάσκαλο της Ομοιοπαθητικής, Γ. Βυθούλκα!καταρχήν ευχαριστώ Δήμητρα μου που απάντησες αλλά τι είναι η ομοιοπαθητική?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

commie, πως είναι το κοριτσάκι σου; Ελπίζω να υποχώρησε ο βήχας!!!![]()
Δήμητρα μου ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είναι καλύτερα, αλλά πραγματικά άργησε πολύ να υποχωρήσει ο βήχας.
Για σχετική ενημέρωση, μπορεί κανείς να διαβάσει κατ' ευθεία, για τον σεβαστό παγκόσμια δάσκαλο της Ομοιοπαθητικής, Γ. Βυθούλκα!
Νωεύς σε ευχαριστώ και σένα!
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.