commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

.
.
.
.
.
πολύ βαριά το πήρε...έλεος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βέβαια δεν το έχω ψάξει αν έχει επιστημονική βάση αυτό αλλά λέμε τώρα

τώρα όσο αφορά το ψυχολογικό κομμάτι
πολύ φοβάμαι ότι ο φίλος σου χρειαζόταν μια "δικαιολογία" ώστε να αρχίσει να πέφτει ψυχολογικά για το ότι "-άρισα και ...που είμαι ...που πάω... ποιος είμαι ...δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα στη ζωή μου" κλπ κλπ κλπ
θα έβρισκε μια άλλη δικαιολογία για να τον "ρίξει" σύντομα
μπορείς να του εξηγήσεις με επιστημονικά δεδομένα ότι άσπρα μαλλιά δεν σημαίνει ότι γέρασε, για όνομα του θεού... θύμισε του ότι θα βγει στη σύνταξη στα ...80 του κι άρα έχει ένα πολύ μεγάλο δημιουργικό μέλλον μπροστά του
υπάρχει κόσμος που ασπρίζουν τα μαλλιά του απ τα 18 του... τι σημαίνει αυτό? (προφανώς ότι δεν έχει καλή ποσότητα μελανίνης στα μαλλιά του

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι δεν θα την βλέπει και δεν θα ταράζεται!

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

το σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα ξεκινάει όταν οι λευκές τρίχες αρχίζουν και πληθαίνουν στα... γεννητικά όργανα![]()
Ομολογώ ότι αυτό δεν το είχα ξανακούσει...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ομολογώ ότι αυτό δεν το είχα ξανακούσει...![]()
οι τρίχες... είναι τρίχες παντού και έχουν την ίδια εξέλιξη παντού (δυστυχώς

άρα όταν ξεκινήσει το άσπρισμα των μαλλιών, σταδιακά το άσπρισμα θα φτάσει και στα φρύδια... και στα γένια... και στο στέρνο... και.. στα γεννητικά όργανα

Άσχημος είναι ο Νικοπολίδης;;;;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Γιατί ρε παιδιά στους άντρες είναι γοητεία να έχουν και λίγες άσπρες τρίχες στα μαλλιά!!!
Άσχημος είναι ο Νικοπολίδης;;;;
αααααααααα γεια σου!!!!!
Λοιπόν Βαλάντω.. αυτό πρέπει να κάνεις για τον φίλο σου!!!
Πάρε ένα πολύ ενθουσιασμένο ύφος και πες του να εύχεται να βγάλει κι άλλες σύντομα και θα θυμίζει τον Νικοπολίδη κι όλες θα τρέχουν πίσω του!!
(καλά άντρακλας ο τύπος... δεν το συζητώ!)
Vkey
Επιφανές μέλος

Αλλά σε εκείνη την ηλικία δεν με έπιασε κρίση ευτυχώς οπότε σίγουρα δεν θα με πιάσει και αργότερα μιας και το έχω συνηθίσει από μικρή

Σοβαρά τώρα..κρίση για μία άσπρη τρίχα;

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

2. Βίκυ μου άντρες τι περιμένεις

3. τελικά θα του πω ότι είπε η Αναστασία ths τελικά δεν είσαι κακή επιρροή

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Εννοώ, πως μάλλον θέλει να τραβήξει με κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον σας, να ασχοληθείτε λίγο μαζί του, να του πείτε πως και να ασπρίσει αυτός θα είναι το ίδιο κούκλος.. κλπ,κλπ

Αλήθεια, πόσο χρονών είναι?
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ντάξει υπερβάλλει.. θα του περάσει μόλις τις δει να πολλαπλασιάζονται!

Niyia
Διάσημο μέλος

Οι επόμενες λευκές μου εμφανίστηκαν όλες μαζί στα 24 (μέσα σε 6 μήνες από στρες) :/ Έλεος? Το παρήγορο είναι ότι μου είπαν (=γιατρός όχι όποιος νά 'ναι) πως ενδέχεται να αργήσω πολύ να βγάλω άλλες λευκές... who knows!
Υγ.: Κόμμιε, πες στον φίλο σου να κουλάρει, είναι γοητεία για τους άντρες πες του (αλλά μόνο στα γένια κ στα μαλλιά, όχι εκεί που ανέφερε η ΚΕ

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικά δεν ξέρω αλλά εμένα μου αρέσει να έχουν οι άντρες άσπρα μαλλιά όχι υπερβολικά βέβαια νομίζω τους κάνει να φαίνονται πιο πολύ άντρες και πιο σοβαρούς
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

giannis.@
Νεοφερμένο μέλος

Ασπρα μαλλια στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψω@@η.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.