Άσχημα κινητά

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα.
Νοkia 3650

440pxNokia_3650_Front_and_Back-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχω σε γαλάζιο. Υπέροχο ήταν και το πληκτρολόγιο το πήγαινα ταχύτατα σε μηνύματα. Το καλύτερο πληκτρολόγιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i-4-Nokia-NGage-LL.jpg

NOKIA N-GAGE (2003)​

δεν το ειχα ποτε αλλα μου θυμιζει κασετινα :D

Όχι τόσο ασχημο αλλά σίγουρα δυσχρηστο

8449866576a993f22d0305847da3b64e91429714-1.jpeg

Τραγικά λάθος σχέδιο για τηλέφωνο :laugh: :laugh:

alcatelclamshell2-1.png

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς άσχημα αλλά σίγουρα δεν θα έπρεπε να λέγονται κινητά. Είχε πάρει ο πατέρας μου στη μάνα μου πρώτα το μαύρο, μετά εκείνη γκρίνιαζε ότι είναι εντελώς δύσχρηστο και πήγε και της πήρε το 2ο... Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι την τρολλαρε. Nokia 7280 και 7380.

s-l640.jpg
nokia_7380.jpg

i-4-Nokia-NGage-LL.jpg

NOKIA N-GAGE (2003)​

δεν το ειχα ποτε αλλα μου θυμιζει κασετινα :D
Πανεμορφο ειναι, μου θυμιζει gameboy

Πανεμορφο ειναι, μου θυμιζει gameboy
Για παιχνιδια καλο αλλα για εφαρμογες μπαααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back