Να το προωθησεις ή να το εκδοσεις εννοεις? Δεν εχει λεφτα η ιστορια αυτη παντως εκτος αν εισαι σελεμπριτυ. Μη σου πω μπαινεις κ μεσα. Δεν ειναι δηλ τοσο το προβλημα αν θα στο εγκρινουν, που κι εκει ειναι θεμα.
καταρχην ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.... ποιο ειναι το προβλημα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
norgon666
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

norgon666
Νεοφερμένο μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

@norgon666 Το άβαταρ τυχαίο ή έχεις παίξει το αντίστοιχο παιχνίδι;
norgon666
Νεοφερμένο μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Long live Bigby Wolf (δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά και εγώ τον έχω ως αβαταρ.). Ποιο είναι το θέμα του βιβλίου σου; Έχει να κάνει με τo αβαταρ και αυτό;Ναι, όντωςΔεν πειράζει. Αν κι εγώ γράφω βιβλίο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Και ναι, ξέρω την ιστορία του αβατάρ μου και μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
norgon666
Νεοφερμένο μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Sounds good, αν και μπερδεύτηκα λίγο. Άντε με το καλό και το βιβλίο και η υπομονή μας για μία δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού.Long Live Bigby Wolf! (Φαίνεται μια χαρά). Το θέμα είναι περίεργο. Όχι, δεν είναι fun fiction οπότε δεν έχει να κάνει με τον Bigby, αλλά με έναν άλλο detective. Βασικά ο τύπος διαχωρίστηκε από τη συνείδηση του, η οποία είναι το σώμα του. Αυτός είναι... αυτός, αλλά ως πνεύμα. Δεν βλέπει άλλα πνεύματα κι έτσι, αλλά δεν μπορούν να τον δουν άλλοι άνθρωποι, εκτός από το σώμα του. Τον detective τον λένε Russell και το σώμα του το φωνάζουμε Detective. Για παραπάνω Info πες μου ;D
norgon666
Νεοφερμένο μέλος

Αν θες μπορώ να ανεβάσω όσο έχω γράψει σε ένα site για νέους συγγραφείς και να σου στείλω το Link. (Βέβαια είναι όλο στα αγγλικά, μιας και πάω IB και μου φαίνεται πιο εύκολο να το γράφω έτσι. :/ )
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Δεν πειράζουν καθόλου τα Αγγλικά, όταν το κάνεις στέλνεις λινκ, εννοείται.Οχ, ναι... το περιμένω πως και πως! Αν και θα διαβάσω τα comics το παιχνίδι είναι πολύ καλό!
Αν θες μπορώ να ανεβάσω όσο έχω γράψει σε ένα site για νέους συγγραφείς και να σου στείλω το Link. (Βέβαια είναι όλο στα αγγλικά, μιας και πάω IB και μου φαίνεται πιο εύκολο να το γράφω έτσι. :/ )
norgon666
Νεοφερμένο μέλος

https://nanowrimo.org/participants/norgon666/novels/d-expect-it-next-november
Παρεμπιπτόντως, έχει ακόμα πολλές διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, οπότε αγνόησε τις Ελληνικές λέξεις εκεί μέσα

Θα σε παρακαλούσα να το έκανες copy paste αν μπορούσες σε word στο pc σου για να το διαγράψω από εκεί (Μην έχουμε κανένα ατύχημα). Μόλις το κάνεις, στείλε μου μήνυμα παρακαλώ.
Επίσης, αν μπερδευτείς πουθενά πες το μου για να σου εξηγήσω (πρώτη μορφή ακόμα). Και, αν μπορείς άσε μου feedback

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

norgon666
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.captainbook.gr/printondemandΓειας σας παιδια ω και 1 χρονο εγραφα ενα βιβλιο και πριν λιγο καιρο το τελειωσα..δν λεω οτι ειμαι ο Dan Brownαλλα εστω να προσπαθησω να το προωθησω οσο μπορω...επειδη ειμαι τελειως ασχετος απο αυτα μηπως ξερεται την διαδικασια ''προωθησης''?
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.