Έλληνας σκότωσε γερμανό ελεγκτή τρένου

Πόσες περιπτώσεις γυναικοκτονίας πάντως είχαν δράστες γύφτους, λαθρομετανάστες και 2 περιπτώσεις αριστεροαναρχες. Λολ.
Ναι για ονόμασε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί οι τελευταίες δεκάδες που θυμάμαι μια χαρά Έλληνες ήταν.

Και μιας και ανέφερες και βιασμούς, δεν ξεχνάμε τον «καλύτερο». Πάρτον, Έλληνα, Δεξιό, Χριστιανότατο.

IMG_5411.jpeg

Ξεχάσατε τα δεκάδες τέρατα που είδαμε αυτά τα χρόνια, μάλλον ποστάρατε «τυχαία γεγονότα» στο αντιμεταναστευτικό όταν γίνονταν.
καλόν υπνο

Κανένας λαός δεν αποτελείται από αγγέλους. Δεν θα με κάνει εντύπωση αν είναι και όντως Έλληνας ο δράστης. Αυτό από το να προσπαθούμε να το συνδέσουμε με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών απέχει παρασάγγας. Δεν νομίζω στη Γερμανία ή στις ΗΠΑ ή στη Σουηδία οι Έλληνες να έχουν κάνει περιοχές γκέτο όπου οι ημεδαποί φοβούνται να περπατήσουν. Ακόμα και στην Αυστραλία όπου όλες οι μεταναστευτικές κοινότητες είχαν αποκτήσει άσχημη φήμη στις δεκαετίες 60-70 οι Έλληνες είχαν τη ρετσινιά του μικροκλέφτη, αυτού που πάει στα μαγαζιά και θα βάλει κάτι στη τσάντα του. Τη ρετσινιά για εγκλήματα βίας και βιασμών την είχαν άλλοι λαοί, οι γνωστοί άγνωστοι πάλι. Αυτά τα ξέρω από πρωτογενή πηγή που έζησε την Αυστραλία του τότε.
Πάντως η εμπειρία μου σε μεγάλη πόλη γερμανική με πολλούς λαούς (multi kulti) ε'ιναι:. Οι Έλληνες δε ζουν σε γκέτο, είναι σκόρπιοι. Δεν έχει ακουστεί κάτι κακό γιαυτούς, όσον αφορά εγκληματα, αυτό ήταν το πρώτο, που άκουσα εγώ.
Αν είσαι νέος, στην αρχή της καρριέρας σου, δεν είναι και τόσο κολακευτικό, να ανήκεις σε ενα γκρουπ, που κάνει παρανομίες. Οι Τούρκοι πχ δεν έχουν καλή φήμη στην αγορά εργασίας, γιατί είναι γνωστοί για συμμορίες. Φυσικά, όλα ....παίζονται. Όμως ρώτα ένα τουρκάκι, πόσες φορές το απέρριψαν από εργασία, δίχως να ξέρει το γιατί. Ο εργοδότης, δυστυχώς, δίνει σε όλα αυτά σημασία

Και μιας και ανέφερες και βιασμούς, δεν ξεχνάμε τον «καλύτερο». Πάρτον, Έλληνα, Δεξιό, Χριστιανότατο.

IMG_5411.jpeg

Ξεχάσατε τα δεκάδες τέρατα που είδαμε αυτά τα χρόνια, μάλλον ποστάρατε «τυχαία γεγονότα» στο αντιμεταναστευτικό όταν γίνονταν.
καλόν υπνο
Δεν σας παίρνει να μιλάτε για βιασμούς, ειδικά εκεί κάθε μέρα βλέπεις και μία καινούρια είδηση για βιασμό από τους αγαπημένους σας. Κατά τα άλλα είναι όπως τα λέει ο Γιάννης, ανώμαλους και τέρατα φυσικά έχουμε και εμείς, αλλά το να μην βλέπεις ότι σε αυτές τις χώρες είναι νόρμα... κάτι πάει λάθος με την όρασή σου...

Πάντως η εμπειρία μου σε μεγάλη πόλη γερμανική με πολλούς λαούς (multi kulti) ε'ιναι:. Οι Έλληνες δε ζουν σε γκέτο, είναι σκόρπιοι. Δεν έχει ακουστεί κάτι κακό γιαυτούς, όσον αφορά εγκληματα, αυτό ήταν το πρώτο, που άκουσα εγώ.
Αν είσαι νέος, στην αρχή της καρριέρας σου, δεν είναι και τόσο κολακευτικό, να ανήκεις σε ενα γκρουπ, που κάνει παρανομίες. Οι Τούρκοι πχ δεν έχουν καλή φήμη στην αγορά εργασίας, γιατί είναι γνωστοί για συμμορίες. Φυσικά, όλα ....παίζονται. Όμως ρώτα ένα τουρκάκι, πόσες φορές το απέρριψαν από εργασία, δίχως να ξέρει το γιατί. Ο εργοδότης, δυστυχώς, δίνει σε όλα αυτά σημασία

To πρόβλημα είναι ότι στη χώρα μας πολλοί έχουν μια λανθασμένη εικόνα για κάποιες εθνοτικές ομάδες μεταναστών ή βλέπουν με υπερβολική (σκόπιμη) συμπάθεια άλλους ανάλογα πως βαράει το ιδεοκομματικό τους προφίλ. Αν ζούσαν σε μια πιο διεθνική κοινωνία με πολλές μειονότητες από διάφορες χώρες εκεί μετά θα έβλεπαν στην πράξη τι ακριβώς συμβαίνει. Για παράδειγμα μπορεί να βρει κάποιος Βιετναμέζους φιλέλληνες στη Γερμανία περισσότερους από όσους ... από την Συρία ή την Παλαιστίνη. Όμως στη χώρα μας πέρα από τη μεσόγειο, έχουμε μια έλλειψη πληροφορίας ή μάλλον παράξενα στερεότυπα για άλλους λαούς που δεν ανήκουν στη δική μας ιστορική ή και θρησκευτική κουλτούρα.

ειδικά εκεί κάθε μέρα βλέπεις και μία καινούρια είδηση για βιασμό από τους αγαπημένους σας.
Να αλλάξετε το keyword search, γιατί αν ψαχτείς γενικότερα κάθε μέρα υπάρχουν ειδήσεις με κλοπές, ξυλοδαρμούς, βιασμούς και θανάτους και απο Έλληνες. Αλλά αν εγώ είμαι βιδωμενη πάνω απο το πισι και περιμένω είδηση για γύφτο ή ξένο με το που τη δώ θα ανάψουν τα λαμπάκια μου και θα αυτοεπιβεβαιωθώ πως είναι όλοι καθάρματα.
Τα έχουμε ξαναπεί, confirmation bias.
Btw, το λες και το ξαναλές, κανείς δεν είναι αγαπημένος μου ούτε ντόπιοι ούτε ξένοι. Απο βασική στοιχειώδη ανθρωπιά γράφω όσα γράφω όπως και οι περισσότεροι ίδιων ιδεών. Καύλα το’χαμε να μοιράζουμε αγάπη σε ξένους. (μη οικείους/γνωστούς μας)

Να αλλάξετε το keyword search, γιατί αν ψαχτείς γενικότερα κάθε μέρα υπάρχουν ειδήσεις με κλοπές, ξυλοδαρμούς, βιασμούς και θανάτους και απο Έλληνες. Αλλά αν εγώ είμαι βιδωμενη πάνω απο το πισι και περιμένω είδηση για γύφτο ή ξένο με το που τη δώ θα ανάψουν τα λαμπάκια μου και θα αυτοεπιβεβαιωθώ πως είναι όλοι καθάρματα.
Τα έχουμε ξαναπεί, confirmation bias.
Btw, το λες και το ξαναλές, κανείς δεν είναι αγαπημένος μου ούτε ντόπιοι ούτε ξένοι. Απο βασική στοιχειώδη ανθρωπιά γράφω όσα γράφω όπως και οι περισσότεροι ίδιων ιδεών. Καύλα το’χαμε να μοιράζουμε αγάπη σε ξένους. (μη οικείους/γνωστούς μας)
Όχι, αυτή είναι η αλήθεια. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα και ισχύει. Η θέση της γυναίκας είναι η ίδια σε ισλαμικές χώρες και Ευρώπη, μαχαιροβγάλτες και κλέφτες είναι σε ίσα ποσά κατανεμημένοι ιθαγενείς Ευρωπαίοι και λάθρο και γενικά δεν υπάρχει κανένα μοτίβο παραβατικής συμπεριφοράς του μετανάστη από Αφρασία, παρά μόνο στα προκατειλημμένα μυαλά των φασιστών.

Όχι, αυτή είναι η αλήθεια. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα και ισχύει. Η θέση της γυναίκας είναι η ίδια σε ισλαμικές χώρες και Ευρώπη, μαχαιροβγάλτες και κλέφτες είναι σε ίσα ποσά κατανεμημένοι ιθαγενείς Ευρωπαίοι και λάθρο και γενικά δεν υπάρχει κανένα μοτίβο παραβατικής συμπεριφοράς του μετανάστη από Αφρασία, παρά μόνο στα προκατειλημμένα μυαλά των φασιστών.
ρε φίλε τι mental gymnastics κάνεις τώρα πάλι;
Αυτό που σου λέω είναι πως για κάθε Πακιστανό που διαβάζεις πως μαχαιρώνει, υπάρχουν άλλοι χιλιάδες που δεν το κάνουν και εργάζονται και ζουν κανονικά στη χώρα με σεβασμό. Ωστόσο επειδή είσαι προκατειλημμένος διαβάζεις την είδηση και γενικεύεις.

Ναι για ονόμασε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί οι τελευταίες δεκάδες που θυμάμαι μια χαρά Έλληνες ήταν.

IMG_5411.jpeg

καλόν υπνο
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω μια περιττή συζήτηση. Δεν πείθετε και αυτό έχει φανεί από τον κόσμο και την απάθεια του. Είναι πράγματι κρίμα που η πλειοψηφία έφτασε σε επίπεδα να χαίρεται πια με ναυάγια ανθρώπων ή τότε με τον Αυστραλό στη Νέα Ζηλανδία που μπήκε με όπλο σε τζαμί και γάζωσε κόσμο αλλά οι αγαπημένοι σας δημιούργησαν συνθήκες "ο θάνατος σου η ζωή μου" και έτσι τα αντανακλαστικά της κοινωνίας έχουν ενεργοποιηθεί.

Επίσης για ακόμα μια φορά, πολλοί που στις ειδήσεις λέγονται Έλληνες είναι γύφτοι ή ελληνοποιημένοι ξένοι. Όλοι αυτοί καταγράφονται στους ημεδαπούς. Ακόμα και έτσι βέβαια τα στατιστικά είναι εκεί και το ότι ένα μονοψήφιο ποσοστό αλλοδαπών διαπράττει ίδια ποσοστά με τη συντριπτική πλειοψηφία ιθαγενών + γύφτων + αλλοδαπών με ελληνική ταυτότητα μαζί θα έπρεπε να σας χτυπάει καμπανάκια. Τυφλωμένοι από το μίσος σας για τη χώρα σας και τη φυλή σας αρνείστε την αλήθεια. Γιατί δεν είναι ο ανθρωπισμός που σας καίει. Αυτό είναι απλά το βολικό επιχείρημα πίσω από το μίσος για κάθε τι δικό σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back