Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γίνεταιΠαιδια, γινετε να σταλθει εικονα απο ενα laptop σε μια τηλεωραση; Η εχουν εντελως διαφορετικη κωδικοποιηση και δεν θα γινει; Κυκλοφορουν στο εμποριο καλωδια καταληλα;
χρειάζεται ένα ειδικό καλώδιο οθόνης το οποίο δεν ξέρω πώς λέγεται

πάντως εγώ το κάνω, αλλά η τηλεόρασή μου είναι καινούρια και LCD, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Δες αν το laptop σου και η τηλεόρασή σου έχουν θύρα για DVI. Αν το laptop σου έχει τέτοια θύρα και δεν έχει η τηλεόρασή σου, πάρε έναν adaptop για το scart του video.
Ρίξε και εδώ μια ματιά: all about DVI
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Εκτός από το DVI που υπάρχει στις καινούριες κάρτες γραφικών, συνήθως υπάρχει και σε παλαιότερες το S-Video που είναι για αυτήν τη δουλειά. Δες αν ο φορητός σου (αλλά και η έχει μια έξοδο σαν αυτή:Παιδια, γινετε να σταλθει εικονα απο ενα laptop σε μια τηλεωραση; Η εχουν εντελως διαφορετικη κωδικοποιηση και δεν θα γινει; Κυκλοφορουν στο εμποριο καλωδια καταληλα;

Και η τηλεόραση σου κάτι σαν αυτό:

Αν έχει τότε σου χρειάζεται ένα καλώδιο S-Video. Το θέμα είναι ότι έτσι θα μεταφέρεις μόνο εικόνα στο laptop.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το laptop εχει μονο μια εξοδο για οθονη υπολογιστη, και η τηλεωραση που θελω να το συνδεσω δεν ειναι δικη μου, οποτε δεν μπορω να την τσεκαω τωρα, αλλα νομιζω εχει μονο scart και αποο αυτα που ειναι τρια καλωδια, ενα κιτρινο, ενα κοκκινο και ενα ασπρο.
Για αυτο υπαρχει καλωδειο η adaptor;
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Δες τη photo που έβαλε ο Fandago και το link που έβαλα στο Post μου για να δεις αν είναι s-video ή για σύνδεση DVI.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ειναι ψιλο-τραπεζιο και εχει συνολικα 16 τρυπες.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εκτός από το DVI που υπάρχει στις καινούριες κάρτες γραφικών, συνήθως υπάρχει και σε παλαιότερες το S-Video που είναι για αυτήν τη δουλειά.
Το θέμα είναι ότι έτσι θα μεταφέρεις μόνο εικόνα στο laptop.![]()
Το laptop εχει μονο μια εξοδο για οθονη υπολογιστη, και η τηλεωραση που θελω να το συνδεσω δεν ειναι δικη μου, οποτε δεν μπορω να την τσεκαω τωρα, αλλα νομιζω εχει μονο scart και αποο αυτα που ειναι τρια καλωδια, ενα κιτρινο, ενα κοκκινο και ενα ασπρο.
Για αυτο υπαρχει καλωδειο η adaptor;
Καλύτερα να δοκιμάσεις την πρόταση του fandago. Καταρχάς DVI έξοδο δύσκολα βρίσκεις σε Laptop άσε που επίσης δεν είναι συχνό φαινόμενο να βρεις παλιά TV με DVI.
Επίσης υπάρχει και μια προέκταση στην πρόταση του fandago. Να πάρεις καλώδιο που από S-video out να καταλήγει σε καρφία. Έπειτα να πάρεις ένα Scart που να δέχετε είσοδο από καρφία και είσαι έτοιμος και με αυτή την λύση θα μπορείς πιο εύκολα να μεταφερείς και ήχο.
Δεν θα σου κοστίσει πάνω από 10ευρώ
Το VGA ξέχνατο ... θα πρέπει να βρεις converter που δεν ξέρω αν υπάρχει και αν υπάρχει θα κοστίζει κανένα 30ευρώ.Απο εικονες που βρηκα στο νετ πρεπει να ειναι vga...
ειναι ψιλο-τραπεζιο και εχει συνολικα 16 τρυπες.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μια Philips, 5ετιας-8ετιας...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πάλι βλέπω να έχει μόνο VGA-out όπως και στο επίσημο εγχειρίδιοΈχεις s-video, τουλάχιστον εδώ έτσι γράφει

Kronos το πιθανότερο είναι ότι θέλεις έναν adaptor από VGA (αρσενικό) σε component (αρσενικό), αλλά δεν βρίσκω κάπου στα γνωστά καταστήματα. Η πιο καλή λύση που μπορώ να σου προτείνω είναι να πας σε κατάστημα τηλεοράσεων ή σε κάποιο ηλεκτρολόγο να σου πει τι καλώδιο χρειάζεσαι.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.