Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2023 στις 18:08 Ο Dias έγραψε: #1 22-01-23 18:08 Ο ηθοποιός που τόσο κλάμα χάρισε στις προηγούμενες γενιές, μας αποχαιρετά.... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2023 στις 18:40 Ο parafernalia: #2 22-01-23 18:40 Νομίζω ότι πρέπει να πιστωθεί μία απ' τις 10 κορυφαίες ατάκες του ελληνικού έθνους, ίσως λίγο πιο πίσω απ' το "μαζί τα φάγαμε". Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2023 στις 20:25 Ο Μαυρίκιος: #3 22-01-23 20:25 Άριστος ηθοποιός και άνθρωπος αν και έχω παρακολουθήσει πολύ λίγο τις ταινίες του επειδή είχε ταλέντο μόνο στο δράμα και ελάχιστα στην κωμωδία. Το θετικό είναι ότι έφτασε πάρα πολύ καλά σε θέμα ηλικίας τουλάχιστον. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour Scandal User2350 Στεφανος56 Μαυρίκιος Lathy camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2023 στις 18:40 Ο parafernalia: #2 22-01-23 18:40 Νομίζω ότι πρέπει να πιστωθεί μία απ' τις 10 κορυφαίες ατάκες του ελληνικού έθνους, ίσως λίγο πιο πίσω απ' το "μαζί τα φάγαμε". Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2023 στις 20:25 Ο Μαυρίκιος: #3 22-01-23 20:25 Άριστος ηθοποιός και άνθρωπος αν και έχω παρακολουθήσει πολύ λίγο τις ταινίες του επειδή είχε ταλέντο μόνο στο δράμα και ελάχιστα στην κωμωδία. Το θετικό είναι ότι έφτασε πάρα πολύ καλά σε θέμα ηλικίας τουλάχιστον. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομίζω ότι πρέπει να πιστωθεί μία απ' τις 10 κορυφαίες ατάκες του ελληνικού έθνους, ίσως λίγο πιο πίσω απ' το "μαζί τα φάγαμε".
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2023 στις 20:25 Ο Μαυρίκιος: #3 22-01-23 20:25 Άριστος ηθοποιός και άνθρωπος αν και έχω παρακολουθήσει πολύ λίγο τις ταινίες του επειδή είχε ταλέντο μόνο στο δράμα και ελάχιστα στην κωμωδία. Το θετικό είναι ότι έφτασε πάρα πολύ καλά σε θέμα ηλικίας τουλάχιστον.
Άριστος ηθοποιός και άνθρωπος αν και έχω παρακολουθήσει πολύ λίγο τις ταινίες του επειδή είχε ταλέντο μόνο στο δράμα και ελάχιστα στην κωμωδία. Το θετικό είναι ότι έφτασε πάρα πολύ καλά σε θέμα ηλικίας τουλάχιστον.