Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

26-08-07

18:26
Στο PC μου όλα παίζουν κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο στο youtube. Τι μπορεί να φταίει? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

26-08-07

18:41
Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; 
-petros

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

26-08-07

18:41
Εγώ έχω. Μήπως απενεργοποίησες τον ήχο από το βίντεο; Πότε έχασες τον ήχο;
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

27-08-07

01:48
Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player;
-petros
Εχμ... don't take me with the stones...αυτό είχα κάνει. (Νόμιζα πως αναιρείται όταν κλείσει κανείς τη σελίδα

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

27-08-07

02:01
Κι αφού η καλή μας Δήμητρα το λυσε μόνη της....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...