Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 18:26 Η Isiliel έγραψε: #1 26-08-07 18:26 Στο PC μου όλα παίζουν κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο στο youtube. Τι μπορεί να φταίει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.663 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 18:41 Ο Scandal έγραψε: #2 26-08-07 18:41 Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #3 26-08-07 18:41 Εγώ έχω. Μήπως απενεργοποίησες τον ήχο από το βίντεο; Πότε έχασες τον ήχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η Isiliel έγραψε: #4 27-08-07 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Click για ανάπτυξη... Εχμ... don't take me with the stones...αυτό είχα κάνει. (Νόμιζα πως αναιρείται όταν κλείσει κανείς τη σελίδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 02:01 Ο Γιώργος έγραψε: #5 27-08-07 02:01 Κι αφού η καλή μας Δήμητρα το λυσε μόνη της.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο PC μου όλα παίζουν κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο στο youtube. Τι μπορεί να φταίει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.663 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 18:41 Ο Scandal έγραψε: #2 26-08-07 18:41 Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #3 26-08-07 18:41 Εγώ έχω. Μήπως απενεργοποίησες τον ήχο από το βίντεο; Πότε έχασες τον ήχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η Isiliel έγραψε: #4 27-08-07 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Click για ανάπτυξη... Εχμ... don't take me with the stones...αυτό είχα κάνει. (Νόμιζα πως αναιρείται όταν κλείσει κανείς τη σελίδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 02:01 Ο Γιώργος έγραψε: #5 27-08-07 02:01 Κι αφού η καλή μας Δήμητρα το λυσε μόνη της.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 18:41 Ο Γιώργος έγραψε: #3 26-08-07 18:41 Εγώ έχω. Μήπως απενεργοποίησες τον ήχο από το βίντεο; Πότε έχασες τον ήχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η Isiliel έγραψε: #4 27-08-07 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Click για ανάπτυξη... Εχμ... don't take me with the stones...αυτό είχα κάνει. (Νόμιζα πως αναιρείται όταν κλείσει κανείς τη σελίδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 02:01 Ο Γιώργος έγραψε: #5 27-08-07 02:01 Κι αφού η καλή μας Δήμητρα το λυσε μόνη της.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω. Μήπως απενεργοποίησες τον ήχο από το βίντεο; Πότε έχασες τον ήχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η Isiliel έγραψε: #4 27-08-07 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Click για ανάπτυξη... Εχμ... don't take me with the stones...αυτό είχα κάνει. (Νόμιζα πως αναιρείται όταν κλείσει κανείς τη σελίδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 02:01 Ο Γιώργος έγραψε: #5 27-08-07 02:01 Κι αφού η καλή μας Δήμητρα το λυσε μόνη της.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Μήηπως έχεις πατήσει το MUTE στον Video Player; -petros Click για ανάπτυξη... Εχμ... don't take me with the stones...αυτό είχα κάνει. (Νόμιζα πως αναιρείται όταν κλείσει κανείς τη σελίδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 02:01 Ο Γιώργος έγραψε: #5 27-08-07 02:01 Κι αφού η καλή μας Δήμητρα το λυσε μόνη της.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι αφού η καλή μας Δήμητρα το λυσε μόνη της.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.