• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Έχετε νιώσει ποτέ αποπροσωποποίηση;

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα.
Καλημέρα παιδακια μουυυ

Ειχα μια συζητηση τις προαλλες... μίλησα με έναν γνωστό ο οποίος έχει θέμα αποπροσωποποποιησης με το σώμα του.. ειδικά με τα πιο προσωπικά του μέρη..

δεν τα νιώθει, σαν να είναι εκεί αλλά είναι ξένα.. όλα λειτουργούν μα δεν παιρνει καμία απόλαυση σχεδόν από τα μέλη του ,παρά μονάχα από το να τα βλέπει να συμμετέχουν πχ σε κάποια πράξη.

Δεν υπάρχει ευχαριστήση από την αίσθηση παρ όλα αυτά,

Μου ακούστηκε πολύ δύσκολο, γνωρίζω πως η αποπροσοπωποιησω συμβαίνει πολύ συχνά λίγο πολύ..

Μου έτυχε κι εμένα όταν πρωτογεννησα για ένα 3 μηνο να μην νιώθω τα χέρια μου ως δικά.μου..

Σκέφτομαι αν κάποιος το έχει βιώσει αυτό.. τι κάνατε πέρα από ψυχοθεραπεια για να μαλακώσει η και να φύγει,

Όλη η κατάσταση είναι αποτέλεσμα extreme άγχους.. και συχνά καταλήγει οι ανθρωποι αυτοί να προκαλούν πόνο στον εαυτό τους για να συνδεθούν με το σώμα τους..

Άκουσα και για την μέθοδο με το λαστιχάκι.. το φοράς στο χέρι και οποτε δεν σε νιώθεις το τεντωνεις και το αφήνεις να πάει πίσω.. για να σε επαναφερει..

Έχετε ακούσει άλλες μεθόδους?
Ευχαριστώ 😊

Χρήστες Βρείτε παρόμοια