Jimaraz97
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σχετικά με το Facebook, προσπάθησε να συναντιέσαι με τους φίλους σου και να μιλάτε από κοντά αντί να μπαίνεις στο chat. Επίσης θα σε βοηθήσει να κάνεις παρέα με άτομα που είναι δραστήρια αντί με άτομα που τεμπελιάζουν όλη μερα γιατί θα επηρεάζεσαι κι εσύ από αυτούς.

Guest 292010
Επισκέπτης

Μέχρι που ανακάλυψα ότι είμαι από τους ανθρώπους της τελευταίας στιγμής που κουτσά στραβά τα καταφέρνουν.
Οπότε και αποδέχτηκα τον εαυτό μου όπως είναι!
Κι από τότε είμαι ευτυχισμένη!
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Πες και εξήγησε το πρόγραμμά σου σε κάποιον άλλο,ο οποίος θα μπορεί να σε δει.Αν δεν το τηρήσεις θα αισθανθείς ενοχές,και βουαλά!
Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου το πρόγραμμα.
Δεν νιώθουν όλοι ντροπή ή ενοχές.
Είναι καλό να σκεφτείς τι θες να κάνεις γενικά στη καθημερινότητά σου. Όλοι έχουμε περάσει από ώρες λιωσίματος στο ίντερνετ και τεμπελιάς και από όλα.
Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται πάντα γιατί χάνεις άλλα πράγματα και το καταλαβαίνεις όσο μεγαλώνεις..
Επίσης υπάρχουν και διαφορετικοί τύποι ανθρώπων. Δηλαδή υπάρχουν αυτοί που λειτουργούν τη τελευταία στιγμή και είναι οκ και άλλοι που θέλουν πρόγραμμα και να ξέρουν τι θα κάνουν μακροπρόθεσμα. Δεν είναι κανένα από τα δυο σωστό ή λάθος. Είναι τι καταφέρνεις στο τέλος να κάνεις. Επειδή δηλαδή βλέπεις τους άλλους να λειτουργούν με έναν Χ τρόπο δεν σημαίνει ότι ο ίδιος ταιριάζει και σε εσένα.
Αν πάλι δεν είσαι ικανοποιημένος από όλο αυτό, εχμ.. μπορείς να κάτσεις και να γράψεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου, ή έστω πως θα ήθελες να είναι ή π.χ να πεις τώρα θα διαβάσω για 1 ώρα και βάλε ξυπνητήρι ξερωγω και στη 1 ώρα κάνε ένα break..
Αν θες μπορείς να οργανωθείς. Βασικά, αν πραγματικά σου χρειάζεται.
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιεσε τον εαυτο σου λιγο και ξεκινα να τα κανεις. Καποια στιγμη θα συνηθισεις σαυτο το προγραμμα ζωης, θα σου γινει καθημερινοτητα και θα βρεις χρονο και για αλλα..
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το δευτερο ειναι να κατσεις να οργανωθεις, να δεις πια πραγματα εχεις να κανεις και να δεις πως θα τα κανεις, πως θα μοιρασεις το προγραμμα σου με τον βελτιστο τροπο.
Απο εκει και περα αυτο που μενει ειναι να τιρισεις το προγραμμα σου.
Συμβουλη: Ξυπνα νωρις και να εχεις κοιμιθει καλα, αλλιως δυσκολα θα δωσεις κινιτρο στον ευατο σου...
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θελει δουλιτσα αλλα αν το θες μια χαρα θα το καταφερεις, αρκει οντως να το θελεις
Κανε τα κι ελα να μας πεις τα νεα σου σε δυο βδομαδες για το πως πηγε
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Δηλαδή έχω ένα σωρό πράγματα σχεδιασμένα όταν ξεκινάει η μέρα, αλλά άλλες φορές δεν κάνω τίποτα, άλλες κάνω τα μισά και άλλες κάνω διαφορετικά.
Καλό ειναι το πρόγραμμα για λόγους οργάνωσης, αλλά καλό και το χαλαρό..

π.χ. ξεκιναω τα μαθηματα νωρις το μεσημερι μιας και δεν αντεχω να διαβαζω το βραδυ.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

ΚΑι πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να βαριεται ή να γκρινιαζει οταν πρεπει να κανω κατι σε μια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.....
Ειμαι με τις ωρες μου!!
moxa15
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Αχα, νε. Υπάρχει σίγουρα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Όμως το Σάββατο έφτιαξα ένα και μέχρι στιγμής το τηρώ.
Δηλαδή.
Είναι Τρίτη,μέχρι τις 11 πρέπει να έχω διαβάσει,να έχω λουστεί και να έχω ετοιμαστεί για αύριο.
Μόλις γύρισα διάβασα τα μισά,πήγα φροντιστήριο,πήγα μια βόλτα απ'τη γιαγιά να βοηθήσω να μαζέψει,γύρισα,έκανα διάδρομο κανα 20λεπτο,άνοιξα το λάπτοπ,και μου μένουν οι μισές ασκήσεις (τις οποίες συνηθίζω να κάνω πριν κοιμηθώ για να με πιάσει η νύστα) και το λούσιμο,που θα το πραγματοποιήσω αργότερα γιατί το κοντό μαλλί μου δεν αργεί να στεγνώσει και ούτε θέλω να το φτιάξω για αύριο.Και έτσι πάει η κάθε μέρα με το καινούριο πρόγραμμα

Οπότε,νομίζω πως κ εσύ φίλε,πρέπει να φτιάξεις ένα προγραμματάκι και να το τηρείς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.