MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται . Έχει γράψει 188 μηνύματα.

24-03-12

13:29
Γεια σας 
Θέλω να μάθω από ποια ηλικία και ύστερα μπορεί να βάλει κάποια/ος υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές
Ευχαρστώ εκ των νυστέρων 

Θέλω να μάθω από ποια ηλικία και ύστερα μπορεί να βάλει κάποια/ος υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.488 μηνύματα.

24-03-12

13:35
Από τα 25 για τις βουλευτικές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss.
Δραστήριο μέλος
Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

24-03-12

15:30
Γεια σας
Θέλω να μάθω από ποια ηλικία και ύστερα μπορεί να βάλει κάποια/ος υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές και τις δημοτικέςΕυχαρστώ εκ των νυστέρων
![]()
ενδιαφερεσαι για υποψηφιοτητα ??
MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται . Έχει γράψει 188 μηνύματα.

24-03-12

16:24
όχι δεν ενδιαφέρομαι 

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

24-03-12

17:42
Μάλλον είναι Ανεξάρτητη Ελληνίδα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...