Όριο μηνυμάτων/ευχαριστώ

Αθανασία

Νεοφερμένο μέλος

Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
............................................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

Νεοφερμένο μέλος

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Τώρα που διάβασα και το "κλειδωμένο" και το post της Δέσποινα77 για τον κτηνίατρο, κατάλαβα.
Τα συλληπητήριά μου...:(
Μη στενοχωριέσαι και μη δίνεις σημασία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maxi2

Νεοφερμένο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Οι άνθρωποι ενοχλούνται όχι τόσο απ' αυτά
που συμβαίνουν όσο από τη γνώμη τους
γι' αυτά που συμβαίνουν.
Επίκτητος

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Εγώ πάλι πιστευω οτι και να υπήρχε το όριο, απλά θα πήγαινε να ανοίξει νέο θέμα σε κατηγορία χωρίς όριο.

maxi2

Νεοφερμένο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Anyway.. νομίζω ότι το θέμα τελείωσε, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε πλεόν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...