ladycat
Δραστήριο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.

01-03-08

01:12
εχω ζητησει εδω κ μερες να βγουν καποιες κριτικες κ μια ρατσα που εχω γραψει δεν θελω αλλο να κσμουν της σελιδες του σαιτ τι αλλο πρεπει να κανω δηλαδη με τα λυπης μου βλεπω οτι δεν καταλαβενετε απο λογια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 122 μηνύματα.

01-03-08

03:16
Αυτο μου θυμιζει οταν χωριζει κανεις και πανε να παρουν ο καθενας την τηλεοραση η τον καναπε του.. τι να σου πω κατανοητο αλλα οτα το σκεφτηκα να φυγω εγω ουδεποτε μου περασε απο το μυαλο να παρω πισω τα αρθρα μου... πολύ κουφο μου ακουγεται ειλικρινα...δεν ξερω αν γινεται αλλωστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Νεοφερμένο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα.

01-03-08

10:33
δεν ξέρω σε ποιον έχεις απευθύνει το αίτημα ladycat, αλλα νομίζω ότι αυτές οι συνεννοήσεις είναι καλό να γίνονται τουλάχιστον με ΠΜ γιατί δεν αφορούν κανέναν άλλον. Θα μιλήσω και με τη Μισέλ.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

01-03-08

14:20
Κανονικά δεν επιτρέπεται. Σου είχα πει ότι θα το κάνω, αρκεί να μου το επιβεβαιώσεις μετά από μερικές μέρες ότι εξακολουθείς να το επιθυμείς και να μου δώσεις links για αυτά. Δεν θα κάθομαι ladycat να ψάχνω εκατό ώρες τα κείμενα επειδή εσένα σε έπιασε το εκδικητικό σου.
Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από λόγια ή εσύ που όσες φορές κι αν στο είπα δεν μπόρεσες να ακολουθήσεις μια στοιχειώδη τυπική διαδικασία και να μου δώσεις τα links για τα περιβόητα κείμενα;
Τι στο καλό, σε άλλη γλώσσα μιλάω;
Και επειδή η Νότα έχει δίκιο, το θέμα κλειδώνεται.
Περιμένω τα links με pm.
Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από λόγια ή εσύ που όσες φορές κι αν στο είπα δεν μπόρεσες να ακολουθήσεις μια στοιχειώδη τυπική διαδικασία και να μου δώσεις τα links για τα περιβόητα κείμενα;
Τι στο καλό, σε άλλη γλώσσα μιλάω;
Και επειδή η Νότα έχει δίκιο, το θέμα κλειδώνεται.
Περιμένω τα links με pm.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...