Αγαπημένες ελληνικές πόλεις

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Ποιες είναι οι αγαπημένες σας ελληνικές πόλεις και γιατί;

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.
Ναύπλιο γιατί είναι όμορφο. Δεν υπάρχουν πολλές όμορφες ελληνικές πόλεις. Μακάρι να δω και άλλες.
Τα Γιάννενα μου άρεσαν αλλά επειδή ήμουν μικρή όταν πήγα δεν ξέρω αν θα μου αρεσαν το ίδιο και τώρα.

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Υποθέτω ότι θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το πολιτιστικό και γεωγραφικό περιβάλλον της εκάστοτε πόλης.
Τα Τρίκαλα και η Καλαμάτα πάντως είναι όμορφες πόλεις σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Τελευταία επεξεργασία:

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.
Δε συμφωνώ. Πόλεις με βαρετή αρχιτεκτονική, που δεν παρέχουν άνεση κινήσεων στους πολίτες και με άσχημα γραφιτι διαγράφονται για μένα. Επίσης με απωθούν τα τζάμια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αααα... ωραία τα Τρίκαλα αν και βρέθηκα εκεί μόνο μια φορά. Και με φιλικούς κατοίκους. Έχουν σεβαστεί την πόλη τους.

Τελευταία επεξεργασία:

alexd99

Νεοφερμένο μέλος

Ο alexd99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
Πάτρα,Θεσσαλονίκη για ευνόητους λόγους😉
Ο Βόλος έχει ωραίες γύρω περιοχές
Λευκάδα, Κεφαλλονιά για τις παραλίες τους και
Όλες οι μεγάλες πόλεις της Κρήτης διότι είναι Κρήτη🤪

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Απ'το Λασίθι ως τα Χανιά όλη η Κρήτη αξίζει
ποιο κλώνο του βασιλικό κόβεις και δε μυρίζει; :P

alexd99

Νεοφερμένο μέλος

Ο alexd99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα.

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κρήτη πάντα διαφορά έχει από τσ άλλους τόπους
γιατί έχει αντάρτικα μυαλά και κουζουλους ανθρώπους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια