cr 7
Δραστήριο μέλος

Εμένα προσωπικά τα nokia αν και έχω samsung.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Protagonist
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

rakels
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

10 χρονια τωρα που εχω κινιτο, παντα νοκια! Με εξερεση ενα μαυρο εξαμηνο που ειχα ενα motorola... Αλλ τι να πεις... χαλασε απο μονο του, χωρις καμια κακομεταχυρηση...
Ενω τα νοκια παντα μου βγαινουν ανθεκτικα! Στα δικα μου χερια δεν εχει πεθανει κανενα νοκια! Και δεν ειμαι και απο τους πιο "ευγενεις" χρηστες...! Και ουτε εχω δει νοκια να ψωφαει στα χερια καπιου αλλου, με λαμπερη εξερεση (που επιβεβαιωνει τον κανονα) τον πατερα μου που του πευτουν μεσα στην θαλασσα

Και ειναι και ευκολα στην χρηση, ακομα και ο παπους μου που ειναι 80 χρονων ξερει να δουλεψει το κινιτο του...!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποτε πήρα κάτι άλλο αλλά ξαναγύρισα στα Nokia, μέχρι στιγμής δεν τα αλλάζω !
cr 7
Δραστήριο μέλος

Παντα νοκια!
10 χρονια τωρα που εχω κινιτο, παντα νοκια! Με εξερεση ενα μαυρο εξαμηνο που ειχα ενα motorola... Αλλ τι να πεις... χαλασε απο μονο του, χωρις καμια κακομεταχυρηση...
Ενω τα νοκια παντα μου βγαινουν ανθεκτικα! Στα δικα μου χερια δεν εχει πεθανει κανενα νοκια! Και δεν ειμαι και απο τους πιο "ευγενεις" χρηστες...! Και ουτε εχω δει νοκια να ψωφαει στα χερια καπιου αλλου, με λαμπερη εξερεση (που επιβεβαιωνει τον κανονα) τον πατερα μου που του πευτουν μεσα στην θαλασσα
Και ειναι και ευκολα στην χρηση, ακομα και ο παπους μου που ειναι 80 χρονων ξερει να δουλεψει το κινιτο του...!
ναι έχεις δίκιο εγώ είχα 5 χρόνια νόκια δεν χάλασε καθόλου και μην φανταστείς τέλεια προσοχή μετά άλλαξα πήρα samsung και δεν μπορώ να το διαχειριστώ καλά(θα μάθω που θα πάει)και επίσης να φανταστείς η εφτάχρονη αδερφή μου παίζει με nokia smartphone.
Degen
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.