Ποιοι Youtubers, Έλληνες και ξένοι, είναι οι αγαπημένοι σας; Από ποιον χώρο προέρχονται; Προσωπικά προτιμώ να παρακολουθώ τους Youtubers που ασχολούνται με την κωμωδία! Μπορούμε να παραθέτουμε βιντεάκια τους, να σχολιάζουμε τη δουλειά τους κλπ.

Κάποιοι από τους δικούς μου αγαπημένους:
Κλασικά, Mikeius, τον λατρεύω!!! Πετυχημένες ατάκες, πανέξυπνο σενάριο και πολλά πολλά επιχειρήματα!!!
Κάτι πιο πρωτότυπο για το ελληνικό youtube, φάρσες από Astathios Pranks...αυθορμητισμός και τρολλ στο φουλ, απλά λιώνω!!!
Ακόμα ένας φαρσέρ, από το εξωτερικό αυτή τη φορά...ένας από τους πιο πετυχημένους του είδους του!!!
Και άλλοι πολλοί!!!
Από αυτούς που ανέφερα έχω πολλά αγαπημένα, έβαλα μόνο κάποια ενδεικτικά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Από ξένους λατρέυω Jacksgap , thatcherjoe, caspar lee , marcus butler και γενικά όλο το παρεάκι.

Από Έλληνες και εγώ Mikeius παρακολουθώ.
Από ξένους λατρέυω Jacksgap , thatcherjoe, caspar lee , marcus butler και γενικά όλο το παρεάκι.
Έχεις να προτείνεις κάποια βιντεάκια τους; Γενικά το ελληνικό youtube δεν έχει πολλή δύναμη ακόμα, αλλά πιστεύω έχει μέλλον! Υπάρχουν παιδιά που αξίζουν πραγματικά να ανέβουν!
Zoe Sugg - Alfie Deyes.![]()
Αγαπημένα βίντεο από αυτούς;

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Αγαπημένα βίντεο από αυτούς;![]()
Κοίτα εγώ άρχισα να βλέπω βίντεο πιο πολύ όταν είπα να μάθω 5 πράγματα περι μακιγιάζ. Γρήγορα λάτρεψα την Zoe γενικά και τον Alfie μέσα από βίντεο της. Ιδιαίτερο αγαπημένο δεν έχω αλλά πάρε αυτό:

Joanna Mi
Νεοφερμένο μέλος

Joey Graceffa
Tyler Oakley
Caspar Lee
Zoella
Pointless Blog
Sprinkle of Glitter
Marcus Butler
Pewdiepie
Cutipiemarzia
Shane Dawson
Sawyer Hartman
Trish Paytas
Lisbug
Και άλλοι που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμη

Και από Έλληνες:
Vana Papadopoulou
Natasha V
My Greek burlesque
και όλα σχεδόν από comedy lab

Αυτά τα λιγα

marimar!33
Νεοφερμένο μέλος

bethany mota
zoella
jana vlogs
prinCess.
Επιφανές μέλος

GloZell Green ~ μου στείλανε ένα βίνδεο της και απλά ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ, τη βλέπεις και κλαις.
Miranda Sings ~ έχει πολύ πλάκα, τρολλάρει.
Zoella ομορφιά/μόδα etc.
Michelle Phan ομορφιά/μόδα ~ φτιάχνει και ωραίες σπιτικές μάσκες
Makeup Project ~ μακιγιάζ : ελληνικό κανάλι
HowToBasic ~ απλά κάνεις εμετό
MissJenFABULOUS ~ νύυυχιαα!
JennaMarbles ~ η θεά
Zyra Bañez ~ fashion design
Ann Le {Anneorshine} ~ έχει ωραία DIY
dope2111 ~ μεταμορφώνει το πρόσωπό της σε celeb. μόνο με το μακιγιάζ - δεν υπάρχει.
elleandish // Janelle ~ κι άλλα νύχια
anyway, έχω άάπειρες ωραίες συνδρομές, μη τις βάλω όλες. από ελλάδα δε παρακαλουθώ γενικά, ίσως λίγο τον Jeremy. Κατα τ΄άλλα είναι μια κακή αντιγραφή των ξένων.
Guest 209912
Επισκέπτης

Είμαι κολλημένη με τους youtuber!!! Λοιπόν έχουμε και λέμε : Από ξένους που ειναι και οι περισσότεροι:
Joey Graceffa
Tyler Oakley
Caspar Lee
Zoella
Pointless Blog
Sprinkle of Glitter
Marcus Butler
Pewdiepie
Cutipiemarzia
Shane Dawson
Sawyer Hartman
Trish Paytas
Lisbug
Και άλλοι που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμη
Και από Έλληνες:
Vana Papadopoulou
Natasha V
My Greek burlesque
και όλα σχεδόν από comedy lab
Αυτά τα λιγα![]()
Θα συμφωνήσω με Joey Graceffa, τον λατρεύω!!! Από Έλληνες όντως είναι από τις καλύτερες του είδους τους οι κοπέλες που ανέφερες!!! Όσο για το Comedy Lab, τρελαίνομαι για Μπραφ, Θάψε το σενάριο, Τρου Στόρυ και Astathios Pranks!!!

Από αυτούς τους Youtubers μου αρέσει πολύ η Michele Phan και η dope2111. Υπέροχες και οι δύο! Κάποιες μεταμορφώσεις της dope2111 είναι εκπληκτικές!!!muchelleb ~ την ανακάλυψα πρόσφατα και έχει ωραία βίντεοζ ~ ομορφιά/μοδά etc.
GloZell Green ~ μου στείλανε ένα βίνδεο της και απλά ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ, τη βλέπεις και κλαις.
Zoella ομορφιά/μόδα etc.
JennaMarbles ~ η θεά
dope2111 ~ μεταμορφώνει το πρόσωπό της σε celeb. μόνο με το μακιγιάζ - δεν υπάρχει.
anyway, έχω άάπειρες ωραίες συνδρομές, μη τις βάλω όλες. από ελλάδα δε παρακαλουθώ γενικά, ίσως λίγο τον Jeremy. Κατα τ΄άλλα είναι μια κακή αντιγραφή των ξένων.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

O Τσακ Νορις μπροστα του ειναι γατακι
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Η youtuber ειναι αυτος που ειναι μεσα στο βιντεο; Εχω μπερδευτει!
Διαφωτιστε την ασχετη που θελει ομως ολα να τα μαθαινει!

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/channel/UC9M8JOr7Fb_Eek_4HH9MjeA

Πού είναι ο Remiiiii;
Παιδιά δεν τον ήξερα!!! Τι βιντεάκια κάνει αυτός; Ανεβάστε κάποιο από τα πιο καλά του!!!Ο καλυτερος ever ειναι ο γαλλος remi gaillard
O Τσακ Νορις μπροστα του ειναι γατακι
Youtuber είναι ουσιαστικά αυτός που έχει το κανάλι και ανεβάζει τα δικά του βιντεάκια, ο δημιουργός. Στην περίπτωση του comedylab, που είναι ένα "lab", με πολλούς youtubers, youtuber θεωρείται ο Mikeius, ο Jeremy κλπ.Εγω δεν καταλαβαινω κατι... Οι youtubers ειναι αυτοι που ανεβαζουν τα βιντεακια; Και λεγονται ετσι έπειδη ανεβαζουν πολλα;
Η youtuber ειναι αυτος που ειναι μεσα στο βιντεο; Εχω μπερδευτει!
Διαφωτιστε την ασχετη που θελει ομως ολα να τα μαθαινει!![]()
Joanna Mi
Νεοφερμένο μέλος

Καλα πώς μπόρεσα να μην αναφέρω την miranda sings? Τη λατρεύω ω !! Είναι φοβερή έχει παρα πολύ πλάκα! Και έχει και δεύτερο κανάλι που κάνει "φυσιολογικά" βιντεο και λέγεται psychosoprano. Απλά θέα. Το how to basics ειναι για να κανείς εμετό...λατρευω kids,teens,elders,youtubers react...θεικο! Και μια συμβουλή για τα κορίτσια που θέλουν να χάσουν και κανα κιλό. Μπρειτε στους epic meal time και αν δε χάσετε 5 κιλά σε μια ώρα να μου τρυπησετε τη μύτη...muchelleb ~ την ανακάλυψα πρόσφατα και έχει ωραία βίντεοζ ~ ομορφιά/μοδά etc.
Zoella ομορφιά/μόδα etc.
JennaMarbles ~ η θεά
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος

Ευτύχης Μπλέτσας! https://www.youtube.com/user/FTBLETSAS
Είναι άρχοντας, όντως. Φαίνεται ότι ξοδεύει χρόνο για να παρουσιάσει μια καλή δουλειά. Στο κανάλι του μπορείς να βρεις τα πάντα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- thenutritionist
- Athens2002
- Paragontas7000
- charmander
- taketrance
- Debugging_Demon
- chester20080
- giannhs2001
- Jack of Spades
- bibliofagos
- parrot/παπαγάλος
- Hased Babis
- iiTzArismaltor_
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- fockos
- Fernando_A
- rafaela11
- Hecticism
- Scandal
- Paladin
- johnsala
- Wonderkid
- fourkaki
- Luludaki
- eukleidhs1821
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- camil
- Esperos1
- phleidhs
- Μήτσος10
- American Economist
- math2arch
- Kate1914
- fmarulezkd
- hirasawayui
- Dark_kronos
- Joji
- jj!
- marww
- New member
- Memetchi
- Abiogenesis
- Meow
- arko
- User2350
- spring day
- ΘανάσοςG4
- Μαυρίκιος
- bruh_234
- nicks1999
- Viedo
- Γιώργος Ζ
- Freddys
- harry akritas
- fretoe
- Νηματολάγνος
- iminspain
- Εχέμυθη
- Lala_
- leo41
- Γατόπαρδος.
- Libertus
- CiNeFiL
- T C
- SlimShady
- gwgw_5
- Κλημεντίνη
- SweetGirl
- edweimaste
- Βλα
- Angelo27
- Rene2004
- Vold
- louminis
- Galaxiarch
- tslef8
- kogba
- fay01
- kauphy
- dazed
- Stefanosxios
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- katelogic
- Elena345
- iManosX13
- Maraki4you
- MarilynSt
- Jocaste
- lnesb
- Panagiotis849
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.