bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ αν και δεν αγοράζω συχνά γιατί δεν είμαι πολύ των cd επειδή τα βαριέμαι μετάδ εν μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια και τα παρατάω και δεν τα ξανα ακουμπάω(όπως και όλα τα ψδ που έχω)
αγοράζω μαιμου(τα περισσότερα)και λίγα μου έχουν τύχει να μην παίζουν καλά.
Το ξέρω πως δεν ειναι σωστό :thumbsdown:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Προτιμώ να κατεβάζω τα τραγούδια που θέλω...
Όπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι να έχεις τη συλλογή σου σε 500 cd και αλλιώς σε ένα σκληρό δίσκο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau :Δεν αγοράζω ούτε μαϊμού όυτε αυθεντικά.
Προτιμώ να κατεβάζω τα τραγούδια που θέλω...
Όπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι να έχεις τη συλλογή σου σε 500 cd και αλλιώς σε ένα σκληρό δίσκο...
καλό και αυτό,το κάνω κι εγώ αυτό για να μην αγοράζω cd για ένα μόνο τραγούδι που μου αρέσει

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν θα δωσω 5 ευρω στον μαυρο... θα τα κατευασω μονος να μου βγουνε πιο φτηνα...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Τα αυθεντικά cds μου αρέσουν πολύ, τα ακούω με όρεξη, κ δεν μου αρέσει να τσιγουνεύομαι σε πράγματα που μου αρέσουν ούτε νιώθω κορόιδο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ifrit[ ]
Εγώ είτε κατεβάζω είτε αγοράζω αυθεντικά.
Τα αυθεντικά cds μου αρέσουν πολύ, τα ακούω με όρεξη, κ δεν μου αρέσει να τσιγουνεύομαι σε πράγματα που μου αρέσουν ούτε νιώθω κορόιδο.
Και εμενα μου αρεσουν αλλα μονο αμα ειναι cd που τα θελω πολυ, οπως τα cd των KISS των Scorpions και συλογες.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :έχω να αγοράσω cd περιπου 8 χρόνια! με τα ίδια λεφτά στον ΟΤΕ φτιάχνεις τρελή συλλογή!!!
Με αυτό το σκεπτικό οι δισκογραφικές δεν υπογράφουν μπάντες, αφού δεν πουλάνε CD, άρα οι μπάντες δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν, αφού δεν τους επιφέρει κέρδος.
Καταρχάς η ποιότητα ενός CD είναι πολύ ανώτερη του MP3. Εκτός αυτού είναι και άλλη η χάρη του CD... Το βλέπεις. Αγοράζεις κάτι, με βιβλιαράκι, artwork, ολοκληρωμένο. Είναι μια ολοκληρωμένη δουλειά, ένα έργο τέχνης.
Εγώ αγοράζω CD, όχι πολύ συχνά, αλλά αγοράζω 1-2 το μήνα.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Εχω αρχίσει να βλέπω ήδη λίγα albums σε flac η ape format (που είναι lossless). Συν οτι αν βρείς 320kb/s πρέπει να έχεις πολύ high end εξοπλισμό για να ακούσεις διαφορά.Καταρχάς η ποιότητα ενός CD είναι πολύ ανώτερη του MP3.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ. Πρέπει να έχεις εξοπλισμό και να είσαι τελειομανής.Αρχική Δημοσίευση από gademis :Εχω αρχίσει να βλέπω ήδη λίγα albums σε flac η ape format (που είναι lossless). Συν οτι αν βρείς 320kb/s πρέπει να έχεις πολύ high end εξοπλισμό για να ακούσεις διαφορά.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Στο όχι ψηφίζετε όταν αγοράζατε σιντι να ήταν αυθεντικά,οχι επειδή τα κατεβάζουμε απο το νετ
kleftra
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτό που λες ισχύει για το πως εμείς έχουμε ορίσει την μουσική και όχι πως αυτοί....Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Γελάω με το σποτάκι "Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική" και δεν γελάω γιατί δεν κρύβει αλήθεια,όντως είναι πλήγμα στις εταιρείες παραγωγής και στους συντελεστές και σε όλους που εν πάσι περιπτώση τρέφουν την οικογένεια τους απο αυτή τη δουλειά.Όμως (προσωπική μου άποψη)την μουσική την σκοτώνουν κυρίως άλλα πράγματα:η ατάλαντη τραγουδιστριούλα με το μίνι πάνω στην πίστα,τα γελοία εμπορικά τραγουδάκια,η μη προώθηση αξιόλογων καλλιτεχνών γιατί δεν πουλάνε,τα νυχτοκάματα των πρώτων ονομάτων κ.α.Η πειρατεία απλώς της δίνει την χαριστική βολή.
Τι εννοώ με αυτό;
Θέλω να πω οτι η συντελέστες της μουσικής δεν έχουν ορίσει την μουσική όπως εμείς , δλδ κάτι όμορφο , ποϊοτικό , κατί που να σου δίνει κάτι αλλά την έχουν ορίσει με το χρήμα. Με αποτέλεσμα τα παραπάνω πραγματά που να αναφέρεις να σκοτώνει την μουσική που την έχουμε ορίσει εμείς. Για αυτούς αυτά είναι μουσική για τον απλό λόγο ότι κερδίζουν χρήματα. :/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.