Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Ο Guest 045911: #1 17-07-11 23:49 Το τελευταίο καιρό έχω μια αγάπη για vintage αντικείμενα και μου χει μπει στο μυαλό η ιδέα να αγοράσω ένα παλιό κινητό, μια παντόφλα, κάτι σαν κι αυτό δηλαδή . Ξέρετε μήπως που μπορώ να βρώ ηλεκτρονικά τέτοια κινητά ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 00:05 Ο iJohnnyCash: #2 18-07-11 00:05 Γιατί όχι ebay; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το τελευταίο καιρό έχω μια αγάπη για vintage αντικείμενα και μου χει μπει στο μυαλό η ιδέα να αγοράσω ένα παλιό κινητό, μια παντόφλα, κάτι σαν κι αυτό δηλαδή . Ξέρετε μήπως που μπορώ να βρώ ηλεκτρονικά τέτοια κινητά ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 00:05 Ο iJohnnyCash: #2 18-07-11 00:05 Γιατί όχι ebay; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί όχι ebay; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.