yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

20-01-25

00:37
Γλυκές καλησπέρες 
Θέλω να αγοράσω ένα συγκεκριμένο φόρεμα, το Ellery dress, από την αυστραλιανή εταιρεία I.AM.GIA.
Θα ήθελα να το έχω ως τέλη Απριλίου.
Ναι-ναι, το θέλω για τα μαγιάτικα γενεθλιάκια μου.
Θέλω να το ζήσω στο σπίτι μάλλον μεν, αλλά υπερπαραγωγή δε (τουλάχιστον για τα δεδομένα μου).
Δεν έχω αγοράσει ποτέ ξανά από Αυστραλία.
Ξέρω ότι θα περάσει τελωνείο.
Ανέτρεξα και στις χρεώσεις και κατάλαβα ότι θα είναι άνω των 40€.
Από εκεί και έπειτα δεν κατάλαβα ( δεν είχα την υπομονή να κάτσω να ψάξω αναλυτικά την κάθε επιμέρους χρέωση, δεν τα βρήκα και καλοδιατυπωμενα) πως αυξάνονται ή μη οι χρεώσεις.
Το ένα κομμάτι των χρεώσεων αφορά την διαδικασία του εκτελωνισμού.
Αυτή χωρίς να μισθώσουμε υπάλληλο είναι σχετικά απλό να πραγματοποιηθεί ή να μην ασχοληθώ η άκυρη;
Γενικά αν έχετε εμπειρία ή τιπς για αγορές από Αυστραλία και πώς να αποφύγω κάποια πράγματα που δεν φαντάζομαι καν, θα με βοηθούσατε πολύ.
ΥΓ. 1: Μην ξεφύγουμε από το θέμα, σας παρακαλώ.
Ας μην σχολιάσουμε άκυρα πραγματάκια, όπως γιατί το θέλω , πόσο κοστίζει κτλ.
Οταν κάνει restock η εταιρεία στα νούμερα, δεν θα έχει έκπτωση- το ξέρω.
2. Αν ξέρετε κάποια να το έχει σε νούμερο Small και το πουλάει, ενώ είναι σχεδόν άθικτο, θα με ενδιέφερε ( όχι αγοραπωλησίες από sites εξωτερικού με αναξιόπιστους πωλητές).
Το λέω γιατί είναι πολύ γνωστό κομμάτι.
Σας ευχαριστώ και σας φιλώ

Θέλω να αγοράσω ένα συγκεκριμένο φόρεμα, το Ellery dress, από την αυστραλιανή εταιρεία I.AM.GIA.
Θα ήθελα να το έχω ως τέλη Απριλίου.
Ναι-ναι, το θέλω για τα μαγιάτικα γενεθλιάκια μου.
Θέλω να το ζήσω στο σπίτι μάλλον μεν, αλλά υπερπαραγωγή δε (τουλάχιστον για τα δεδομένα μου).
Δεν έχω αγοράσει ποτέ ξανά από Αυστραλία.
Ξέρω ότι θα περάσει τελωνείο.
Ανέτρεξα και στις χρεώσεις και κατάλαβα ότι θα είναι άνω των 40€.
Από εκεί και έπειτα δεν κατάλαβα ( δεν είχα την υπομονή να κάτσω να ψάξω αναλυτικά την κάθε επιμέρους χρέωση, δεν τα βρήκα και καλοδιατυπωμενα) πως αυξάνονται ή μη οι χρεώσεις.
Το ένα κομμάτι των χρεώσεων αφορά την διαδικασία του εκτελωνισμού.
Αυτή χωρίς να μισθώσουμε υπάλληλο είναι σχετικά απλό να πραγματοποιηθεί ή να μην ασχοληθώ η άκυρη;
Γενικά αν έχετε εμπειρία ή τιπς για αγορές από Αυστραλία και πώς να αποφύγω κάποια πράγματα που δεν φαντάζομαι καν, θα με βοηθούσατε πολύ.
ΥΓ. 1: Μην ξεφύγουμε από το θέμα, σας παρακαλώ.
Ας μην σχολιάσουμε άκυρα πραγματάκια, όπως γιατί το θέλω , πόσο κοστίζει κτλ.
Οταν κάνει restock η εταιρεία στα νούμερα, δεν θα έχει έκπτωση- το ξέρω.
2. Αν ξέρετε κάποια να το έχει σε νούμερο Small και το πουλάει, ενώ είναι σχεδόν άθικτο, θα με ενδιέφερε ( όχι αγοραπωλησίες από sites εξωτερικού με αναξιόπιστους πωλητές).
Το λέω γιατί είναι πολύ γνωστό κομμάτι.
Σας ευχαριστώ και σας φιλώ