Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

21-02-20

16:25
Λοιπόν, θέλω να αγοράσω κάτι έπιπλα από ΙΚΕΑ σύντομα. Επειδή έχω συναρμολογήσει κάμποσα έπιπλα στη ζωή μου (δικά μου και ξένων) το έκανα πάντα με κατσαβίδια και τα ασπρουλιάρικα - του πληροφορικάριου - χεράκια μου υπέφεραν και ρόζιαζαν 
Έτσι πήρα την απόφαση ότι είναι καιρός να αγοράσω ένα δραπανοκατσάβιδο για να σωθώ!!
Έχω βρει αυτό:
Όμως δεν μπορώ να καταλάβω: πρέπει να αγοράσω εγώ extra τις κεφαλές "κατσαβιδιού" ή τις έχει μέσα;
Αν δεν τις έχει, πχ αυτό κάνει;
αααα είδα κι αυτό!

Έτσι πήρα την απόφαση ότι είναι καιρός να αγοράσω ένα δραπανοκατσάβιδο για να σωθώ!!
Έχω βρει αυτό:

ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BOSCH EASY DRILL 12V LI-ION 1.5AH 06039B3000
Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Bosch easy drill 12v.Χαρακτηριστικά:- Η ευκολότερη χρήση στην SKU:TLS.031529
www.e-shop.gr
Όμως δεν μπορώ να καταλάβω: πρέπει να αγοράσω εγώ extra τις κεφαλές "κατσαβιδιού" ή τις έχει μέσα;
Αν δεν τις έχει, πχ αυτό κάνει;

ΣΕΤ 23 ΤΕΜ EINHELL ΜΥΤΕΣ 4258073
Σετ απο την Einhell που αποτελείτε απο 23 μύτες βολική θήκη συγκράτησης με σύστημα προσαρ SKU:TLS.050524
www.e-shop.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αααα είδα κι αυτό!

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΣΕΤ 32 ΤΕΜ BOSCH ΜΥΤΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ 2607017063
Ένα πρακτικό σετ από την Bosch με όλα τα απαραίτητα για κάθε είδους βίδωμα για αμέτρητες SKU:TLS.030607
www.e-shop.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα.

21-02-20

17:04
Bosch είναι, από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη επιλογή, όσο αφορά τις δυνατότητες και τον εξοπλισμό εξαρτάται από τις ανάγκες σου βέβαια αλλά επειδή πάντα το κάτι παραπάνω χαμένο δεν πάει, έχε το για όταν σου χρειαστεί παρά να μη το έχεις όταν το χρειάζεσαι.
Η γνώμη μου είναι ένα πιο μεγάλο μοντέλο με καλώδιο για να βιδώνεις αλλά και να τρυπάς μέχρι και μπετόν αρμέ.
Το πιο χρήσιμο εργαλείο στο σπίτι πιστεύω είναι ένα καλό δράπανο και η διάθεση να τα κάνεις όλα μόνος σου
Η γνώμη μου είναι ένα πιο μεγάλο μοντέλο με καλώδιο για να βιδώνεις αλλά και να τρυπάς μέχρι και μπετόν αρμέ.
Το πιο χρήσιμο εργαλείο στο σπίτι πιστεύω είναι ένα καλό δράπανο και η διάθεση να τα κάνεις όλα μόνος σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

21-02-20

17:16
Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα αυτή την εικόνα απ το εσωτερικό της κασετίνας:
Οπότε όχι, λογικά δεν έχει τις κεφαλές. Όσο για τις κασετίνες, νομίζω η 2η είναι μια χαρά.
ΥΓ: Απλά προσοχή με τα έπιπλα, ειδικά τύπου ΙΚΕΑ, να μην τα βιδώσεις υπερβολικά σφιχτά με αυτό γιατί θα στραβώσουν.
Οπότε όχι, λογικά δεν έχει τις κεφαλές. Όσο για τις κασετίνες, νομίζω η 2η είναι μια χαρά.
ΥΓ: Απλά προσοχή με τα έπιπλα, ειδικά τύπου ΙΚΕΑ, να μην τα βιδώσεις υπερβολικά σφιχτά με αυτό γιατί θα στραβώσουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...