Αγορές προϊόντων με δόσεις χωρίς πιστωτική

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Έχετε αγοράσει ποτέ προϊόντα με δόσεις;
Εγώ το κάνω συνέχεια, αν και τα καταστήματα που παρέχουν δόσεις με τραπεζικό δάνειο έχουν ανεβασμένες τιμές, βάλτε και το χαράτσι 16%, πάει η τιμή σχεδόν διπλάσια από ότι θα το έβρισκες μεταχειρισμένο σε αγγελίες.

Θέλω να ρωτήσω κάτι επί της ευκαιρίας.
Το skroutz έβαλε αυτό το πρόγραμμα χωρίς πιστωτική και χωρίς να κρίνει τα εισοδηματικά κριτήρια, για μικρά ποσά:

Πρόγραμμα “Δόσεις για όλους”​

• Για προϊόν αξίας 20€ έως 300€
Σε συνεργασία με την Τράπεζα tbi, μπορείς να αποκτήσεις ένα προϊόν που θέλεις με 4 δόσεις και μηδενικό επιτόκιο.

Εάν το προϊόν που έχεις βάλει στο καλάθι σου είναι από 20€ μέχρι 300€, μπορείς να επιλέξεις ως τρόπο πληρωμής το Πρόγραμμα "Δόσεις για όλους" σε συνεργασία με την tbi bank.

Σε αυτό το σημείο, μπορείς να βρεις και την ανάλυση των δόσεων και των χρεώσεων.

Για να ολοκληρώσεις την αίτησή σου, θα χρειαστεί να προχωρήσεις άμεσα στην πληρωμή της πρώτης δόσης. Σε αυτήν θα συμπεριλαμβάνεται και το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας, που ανέρχεται στο ποσό των 1€ ανά δόση.

Τις υπόλοιπες τρεις δόσεις, μπορείς να τις αποπληρώσεις είτε online με την κάρτα σου στην ιστοσελίδα της τράπεζας, είτε με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της, τις ημερομηνίες που θα δεις στην αίτηση του δανείου. Περισσότερες πληροφορίες για την αποπληρωμή των δόσεων θα βρεις εδώ.

Σε περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων ή εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει μία πληρωμή, μπορείς να επικοινωνήσεις στο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελάτων της tbi bank.

Οι αγορές με τιμολόγιο και με χρήση κουπονιού προς το παρόν δεν υποστηρίζονται.
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Δεν εμπιστεύομαι σε κανέναν να του χρωστάω ποσά είτε με είτε χωρίς πιστωτική. Προχωράω σε αγορά όταν έχω όλα τα χρήματα και ξοφλάω εφάπαξ. Επίσης δεν εμπιστεύομαι πλέον σε τίποτα το σκρουτζ.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Έχετε αγοράσει ποτέ προϊόντα με δόσεις;
Εγώ το κάνω συνέχεια, αν και τα καταστήματα που παρέχουν δόσεις με τραπεζικό δάνειο έχουν ανεβασμένες τιμές, βάλτε και το χαράτσι 16%, πάει η τιμή σχεδόν διπλάσια από ότι θα το έβρισκες μεταχειρισμένο σε αγγελίες.

Θέλω να ρωτήσω κάτι επί της ευκαιρίας.
Το skroutz έβαλε αυτό το πρόγραμμα χωρίς πιστωτική και χωρίς να κρίνει τα εισοδηματικά κριτήρια, για μικρά ποσά:

Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Η έδρα της tbi bank είναι στη Σόφια της Βουλγαρίας. Κοίτα εγώ τώρα δεν θα εμπιστευόμουν μια τόσο νέα υπηρεσία του σκρουτζ, θα περιμένα καιρό να δω πως θα πάει το πράγμα και μετά θα αποφάσιζα. Αλλά τώρα δεν θέλω να μπλέκω με δόσεις, να τα δώσω όλα μπροστά προτιμώ.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Η έδρα της tbi bank είναι στη Σόφια της Βουλγαρίας. Κοίτα εγώ τώρα δεν θα εμπιστευόμουν μια τόσο νέα υπηρεσία του σκρουτζ, θα περιμένα καιρό να δω πως θα πάει το πράγμα και μετά θα αποφάσιζα. Αλλά τώρα δεν θέλω να μπλέκω με δόσεις, να τα δώσω όλα μπροστά προτιμώ.
Η αλήθεια είναι ότι τελευταία κάτι παίζει με αυτή την tbi bank και έχει μπει σε κάποια καταστήματα ως δόσεις χωρίς πιστωτική.
Πχ η msystems μέχρι πρόσφατα είχε συνεργασία με την Πειραιώς και ξαφνικά το γύρισε κι αυτή σε tbi... μετά ανοίγω skroutz και βλέπω κι εκεί δόσεις μέσω tbi.
Ναι ίσως έχετε δίκιο ότι καλό είναι να δούμε πρώτα πως θα πάει αυτό, αλλά δε νομίζω τόσο μεγάλα καταστήματα να εμπιστευόντουσαν απατεώνες. Από msystems με Πειραιώς έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές και ουδέποτε είχα πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια