mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur
Δραστήριο μέλος

Κράξιμο θέλανε.Τόσο υποανάπτυκτοι είναι μερικοί που θέλουν κάποιον πάνω απο το κεφάλι τους να έχει ρόλο μπάτσου για να κάνουν το σωστό.Μόνο που το διάβασα συγχίστηκα.Πού και να το έβλεπα...
Ευτυχώς δεν έχω δεί κάτι τόσο τραβηγμένο μέχρι στιγμής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Παιδεία ανύπαρκτη.Ευαισθησία τί είναι αυτό?
Κράξιμο θέλανε.Τόσο υποανάπτυκτοι είναι μερικοί που θέλουν κάποιον πάνω απο το κεφάλι τους να έχει ρόλο μπάτσου για να κάνουν το σωστό.Μόνο που το διάβασα συγχίστηκα.Πού και να το έβλεπα...
Ευτυχώς δεν έχω δεί κάτι τόσο τραβηγμένο μέχρι στιγμής.
Άσε γιατι είμουν χάλια, η παρέα μου με τράβιξε να μην σηκωθώ αλιώς θα γινόταν χαμός, μόνο ένα παιδάκι πίγε να δεί τη φωτιά, και μηλάμε κούτσουρα μεγάλα, όχι βλακίες

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω δει φυσικά άπειρα τέτοια περιστατικά και επειδή έχω μεγάλη ευαισθησία στο περιβάλλον τα παίρνω άσχημα.Να πετάει τώρα ο αλλος ο βλάχος το πλαστικό κάτω ενώ ο κάδος απέχει λίγα μέτρα!!

Όσο για το που οφείλεται,θα έλεγα ότι μάλλον είναι η έλλειψη παιδείας.
mania
Επιφανές μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστυχώς ο Έλληνας πάσχει από παιδεία.
Αν και δεν είμαι βλάχος στην καταγωγή, είναι ενοχλητικό πλέον να χρησιμοποιείται η καταγωγή κάποιων με λάθος τρόπο.Είναι κρίμα για τους βλάχους..Να πετάει τώρα ο αλλος ο βλάχος το πλαστικό κάτω ενώ ο κάδος απέχει λίγα μέτρα!!![]()
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και δεν είμαι βλάχος στην καταγωγή, είναι ενοχλητικό πλέον να χρησιμοποιείται η καταγωγή κάποιων με λάθος τρόπο.Είναι κρίμα για τους βλάχους.
Δίκιο έχεις φυσικά αλλά νομίζω ότι είναι σαφές οτι δεν το εννοούσα για την καταγωγή.

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Το χειρότερο που έχω δει, ήταν αυτοκίνητο στη Λ.Συγγρου, όπου απ'τα καυσαέρια της εξάτμισής του έχανες την ορατότητά σου. Μόνο ξύλο που δεν έπαιξα με τον τύπο!
mania
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Και καλά όταν είναι σταματημένοι σε φανάρι (λέμε τώρα)......... άντε να το πετάνε εν κινήσει και να σου έρχεται στο παρμπριζ....είτε αυτο ειναι μύξα, είτε ροχάλα (ναι ρε... το κάνουν κι αυτο) είτε χαρτομάνδηλο είτε άδειο ποτηράκι του καφε είτε μπουκαλάκια είτε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ λεμε!!!!
Το καλύτερο που έχω κάνει γιατί ήμουν και σε μεγάλα πρωινά κέφια, ήταν όταν μια δεσποινίς πέταξε στο φανάρι έξω από το παράθυρο της ένα ποτηράκι με καφε, το έπιασα και της το πέταξα παλι μέσα πάνω της στολίζοντας της με ανάλογα κοσμητικά επίθετα.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

...
Το καλύτερο που έχω κάνει γιατί ήμουν και σε μεγάλα πρωινά κέφια, ήταν όταν μια δεσποινίς πέταξε στο φανάρι έξω από το παράθυρο της ένα ποτηράκι με καφε, το έπιασα και της το πέταξα παλι μέσα πάνω της στολίζοντας της με ανάλογα κοσμητικά επίθετα.
Εύγεεε!!!! ΛΟΟΟΛ!

mania
Επιφανές μέλος

συγχίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω οδηγούς αυτοκινήτων να πετάνε εξω απ το αυτοκίνητο Ο,ΤΙ λάχει!!! Είτε στην εξοχή είτε στην πόλη.
Και καλά όταν είναι σταματημένοι σε φανάρι (λέμε τώρα)......... άντε να το πετάνε εν κινήσει και να σου έρχεται στο παρμπριζ....είτε αυτο ειναι μύξα, είτε ροχάλα (ναι ρε... το κάνουν κι αυτο) είτε χαρτομάνδηλο είτε άδειο ποτηράκι του καφε είτε μπουκαλάκια είτε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ λεμε!!!!

Giovanna
Επιφανές μέλος

*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια μέρα έκανε κάποιος παρατήρηση σε έναν που έριχνε τα σκουπίδια του στον κάδο ανακύκλωσης και άκουσε τις βρισιές της ζωής του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τυχερή ήσουν.
Μια μέρα έκανε κάποιος παρατήρηση σε έναν που έριχνε τα σκουπίδια του στον κάδο ανακύκλωσης και άκουσε τις βρισιές της ζωής του...![]()
Αν ο "κυριος" έριχνε τα μη ανακυκλωσιμα σκουπιδια,σε καδο ανακυκλωσης..παρα πολυ καλα του εκανε και τον στολισε.Δεν φτάνει που δεν ανακυκλωνουν οι ιδιοι,εμποδιζουν και τους αλλους να ανακυκλωσουν...με ποιο δικαιωμα;; ξερεις ότι όταν ριξεις τα μη ανακυκλωσιμα σκουπιδια σε καδο ανακυκλωσης,αχρηστευεται όλος ο καδος και δεν παει για ανακυκλωση πια;;;Εδω που μενω,με το που μπηκαν οι καδοι ανακυκλωσης,αρχισαν κατευθειαν να τους "λερωνουν" σε ενα μηνα..ουτε ενας δεν εμεινε..ετσι για δειγμα.Γυρναγα σε ολη τη ζακυνθο με τα σκουπιδια στο πορτ μπαγκαζ,για να βρω ΕΝΑΝ καδο ανακυκλωσης που να μην τον εχουν βρωμισει..και δεν βρηκα..με εμποδιζουν να κανω ανακυκλωση,ναι...ή οχι;;;;

katalinos
Δραστήριο μέλος

Τυχερή ήσουν.
Μια μέρα έκανε κάποιος παρατήρηση σε έναν που έριχνε τα σκουπίδια του στον κάδο ανακύκλωσης και άκουσε τις βρισιές της ζωής του...![]()
Αν ο "κυριος" έριχνε τα μη ανακυκλωσιμα σκουπιδια,σε καδο ανακυκλωσης..παρα πολυ καλα του εκανε και τον στολισε.Δεν φτάνει που δεν ανακυκλωνουν οι ιδιοι,εμποδιζουν και τους αλλους να ανακυκλωσουν...με ποιο δικαιωμα;; ξερεις ότι όταν ριξεις τα μη ανακυκλωσιμα σκουπιδια σε καδο ανακυκλωσης,αχρηστευεται όλος ο καδος και δεν παει για ανακυκλωση πια;;;Εδω που μενω,με το που μπηκαν οι καδοι ανακυκλωσης,αρχισαν κατευθειαν να τους "λερωνουν" σε ενα μηνα..ουτε ενας δεν εμεινε..ετσι για δειγμα.Γυρναγα σε ολη τη ζακυνθο με τα σκουπιδια στο πορτ μπαγκαζ,για να βρω ΕΝΑΝ καδο ανακυκλωσης που να μην τον εχουν βρωμισει..και δεν βρηκα..με εμποδιζουν να κανω ανακυκλωση,ναι...ή οχι;;;;![]()
εννοεί ότι αυτός που έκανε την παρατήρηση , έφαγε βρίσιμο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

εννοεί ότι αυτός που έκανε την παρατήρηση , έφαγε βρίσιμο![]()
φτου!!!!!!!!!!...τσαμπα συγχιση πηρα...

margaret13
Νεοφερμένο μέλος

https://www.dromostherapeia.gr/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.