iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 12:33 Ο iJohnnyCash: #1 29-07-05 12:33 Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να εμφανίσω στο μενου Έναρξη->Σβήσιμο την αδρανοποίηση. Έχω Win XP Home Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2005 giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 13:13 Ο giostau έγραψε: #2 29-07-05 13:13 Καταρχήν πρέπει έχεις ενεργοποιημένη την αδρανοποιήση στο control panel -> power options -> hibernate μετά όταν εμφανιστεί το μενού σβήσιμο κρατάς πατημένο το shift και το stand by γινεται hibernate... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 13:21 Ο iJohnnyCash: #3 29-07-05 13:21 Αφού λύθηκε η απορεία μου το παρόν thread δεν νομίζω να έχει νόημα να μένει ανοιχτό! Ευχαριστώ giostau!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να εμφανίσω στο μενου Έναρξη->Σβήσιμο την αδρανοποίηση. Έχω Win XP Home Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 13:13 Ο giostau έγραψε: #2 29-07-05 13:13 Καταρχήν πρέπει έχεις ενεργοποιημένη την αδρανοποιήση στο control panel -> power options -> hibernate μετά όταν εμφανιστεί το μενού σβήσιμο κρατάς πατημένο το shift και το stand by γινεται hibernate... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 13:21 Ο iJohnnyCash: #3 29-07-05 13:21 Αφού λύθηκε η απορεία μου το παρόν thread δεν νομίζω να έχει νόημα να μένει ανοιχτό! Ευχαριστώ giostau!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καταρχήν πρέπει έχεις ενεργοποιημένη την αδρανοποιήση στο control panel -> power options -> hibernate μετά όταν εμφανιστεί το μενού σβήσιμο κρατάς πατημένο το shift και το stand by γινεται hibernate... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 13:21 Ο iJohnnyCash: #3 29-07-05 13:21 Αφού λύθηκε η απορεία μου το παρόν thread δεν νομίζω να έχει νόημα να μένει ανοιχτό! Ευχαριστώ giostau!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφού λύθηκε η απορεία μου το παρόν thread δεν νομίζω να έχει νόημα να μένει ανοιχτό! Ευχαριστώ giostau!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.